Фріролы ад форумчан Latest-а
Паролі на фрыролы - Расклад турніраў
|
17 жніўня 2017 г.
ад
PavelFredooc
|
5,179 Адказаў
|
195,996 Праглядаў
|
14 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Сава гэта я , я не кусаюся не бойся )))
Фрыха ад кік2клік
старт 19:30
1.500 пт
2.300пт
3.1000 пт
Эх не змог 3-е месца ўзяць атрымалася першае месца
Прапаную не публікаваць тут інфу пра фрых раптоўны, як бывае, да завяршэння позняй рэгістрацыі. Думаю, не вельмі справядліва, што людзі, якія сядзяць на дзесяці форумах адразу, атрымліваюць паведамленне па пошце пра фрых і адразу становяцца фанатамі латэста.)
Ну вось хто-хто – ты дакладна пастаянна сядзіш у гэтай тэме, у гэтым я на 100% упэўнены. Таму не казаў бы ўжо ФАНАТ.
І не трэба мяне ў чымсьці ўвіночваць, бо дзякуючы такім, як ты, я вырашыў пакінуць Клуб Латеста НАЎСЁГДА!!!
Ахах. Человек, хто павінен бабак і х паклаў ужо год, яшчэ нешта пішыць) Ну дэмакратыя хі лі….)
Забыў напісаць, што я форумчан ап’ёпываю тым, што высяджваю ў турнірах)
Не пра што з табой гаварыць. Такіх банілі адразу заўсёды. Тут проста такі замут, што ты яшчэ можаш трэпяцца
У прынцыпе ідэя нядрэнная, я абдумаю яе
ты што ўвогуле сваю паць раскрываеш? забыла дзе тваё месца?
ну а я вось на форуме сяджу але ў чаце ці на пошце не вісну,так што зручна тут бачыць інфу,ды і гуляюць у фрыях пастаяльцы
ну так фрыхи і робяцца для пастаяльцаў у асноўным
дак у чым праблема, каб тут запостзіць за 10 хвілін да пачатку
і для актыўных юзераў
у тым, што серега вышэй напісаў правільна
Ну калі пастаялец, то і ў чаце ўбачыш. Проста атрымліваецца: ставіш, каб паведамленне на мэйл прыходзіла, і калі ты на 10 форумах зарэганы, гуляеш кожны дзень, а можа некалькі разоў на дзень у фрыках.
Хоць, канешне, я і сам пару раз толькі пасля піканьня паведамлення з форума на гульню трапляў
Ёсць людзі, якія падбіраюць ніштячкі з усіх форумаў адначасова. Табе, напрыклад, патрэбныя супернікі ў гульні, якія цябе пераехалі, бабкі атрымалі і пабеглі на суседні форум яшчэ ў іншы турнір?
Па факце ў яго ўжо перавага ўдвая.
З іншага боку, хто паспеў – той і атрымаў)
————————-
ps Не ў склад, не ў лад (прабачаюся), але думаю, хто ў тэме, той зразумее.
Па-першае не рыла! Па-другое я заўсёды быў тут, ёсць тут і буду тут. Ці ты хочаш паказаць мне месца? Да гэтага часу я маўчаў, але цяпер не буду.
Вы гляджу ўсе занадта правільныя па жыцці хлопцы!!!
За мной ёсць падтрымка і я яе ведаю і мне з ёй жыць, і мне яе вырашаць. А тое, што вы пастаянна будзеце ў тэмах і чаце С Р А Ч растраўляць – дык гэта вашы праблемы і вам з імі жыць.
хз. асабіста я даўно фрых не ўлаштоўваў, не пройдзе штось у гэтым годзе. Хоць застануся пры сваім сціплым першапачатковым меркаванні. Фры трэба аб’яўляць наперад, пажадана за суткі, каб людзі ведалі і час свой планаваць маглі. Бо карауліць, хай нават халяву, у мяне ніякага жадання няма. Бывае, што форум проста адкрыты, а я сваімі справамі займаюся. Апавяшчэнні на працоўны стол адключаны, каб не заміналі, і ўсе форумныя гукі таксама. Музыку аддаю перавагу слухаць. Меламан ёпта 😏 К таму ж на пошту, што да ПС прывязана, увогуле пару раз у месяц заходжу, якраз каб апавяшчэнні пра клубныя гульні выдаліць 🤣. Але ўвогуле мне ўсё роўна, як далей будзе. Убачу (ці маякне хто) – сыграю. Калі не – так і добра.
«Ёсць і буду тут» – гэта чарговы плювок у форумчан. Нібыта і на Проніна пафіг, ты ўпэўнены, што ён заўсёды будзе чакаць, пакуль ты там нешта вырашыш?
Ты лошадзь, мог па-людску ўсё зрабіць яшчэ год таму, але напісаў чалавеку, што – не лёс у гэтым месяцы. Год ты ўжо нібыта нічога і не было лазіш па форуме, хоць зноў жа мог дамовіцца і хоць бы па 10 баксаў плаціць.
Ты нахабны х.й, які па нейкай прычыне вырашыў, што так жыць правільна, а не інакш. Плюваць на тое, што людзі кажуць, ты павінен толькі 06660, а астатнія глядзіце, як я, можа быць, буду аддаваць….)
Ты мёртвы для людзей, якія разумеюць, пра што ідзе гаворка.
Хопіць флуду. Вырашайце свае праблемы ў ЛС або пішыце скаргі.
А якая карысць ад гэтых скаргаў, калі нават у раздзеле, дзе кідалы, стаіць прадмадэрацыя для ўсіх і ты не прапускаеш паведамленні.
😁 Па-першае, у цябе пасть, і месца тваё, як кажуць таварышы ЗК, у парашы))))
Разумнае зярно безумоўна ёсць. Толькі дапрацаваць яго трэба, думаю. Тыя, што Іван праводзіць, зразумела. Яны і так анонсуюцца загадзя. А такія фрыхы звычайна аб’яўляюцца ў чаце.
А толку ад паведамленняў, па тыпу: “ДА ДА, КІДАЛА, КІДАЛА ЯШЧЭ ТОТ ДАДАД”. Усе, хто лічыць патрэбным – прапускаю. Астатнія выдаляю. Усе паведамленні пра кідалаў – публікую.
Фрыха ад meta45
топ 1 500р на ківі
старт 15 30
Дзякуй за фрирол!
Апублікавана сёння, 15:47:16 , у колькі старт мог і не пісаць 😁