Фріролы ад форумчан Latest-а
Паролі на фрыролы - Расклад турніраў
|
17 жніўня 2017 г.
ад
PavelFredooc
|
5,179 Адказаў
|
195,940 Праглядаў
|
14 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
😵
Ён раніцай абяцаў пруфы PS і WM выкласці, ужо вечар… Асабіста Я не веру😏 Калі б я выйграў 126КК еўра😁 яшчэ ўчора б ляцеў у самалёце ў цёплыя края😄
А навошта тады гуляў, калі ўсе вакол лгуць, хлопцы, рэальна я ўжо шкадую, што гэты фры замуціў, чакаю кашалькі тых, хто гуляў, а там…наверна развітаюся з вамі
😔😳
я б з табой паляцеў лёгка🙂. нават не задумваючыся😎😁😜
Куды ляцець-то мне – і дома добра. Ладна, усё ЎСЁ. Заўтра ўбачыце, як-то ўжо надакучыла: нават вы мяне хрэннасосіце, я вам роблю супер фры, а вы – ну да, ладна, я будаць
хто цябе хрэнaсосіць???дзе што занёс????людзей істаміў
Зноў пісаў 100раз126кевра на Starz яшчэ ёсць пытанні?
У маім асабістым самалёце, у прынцыпе, месцаў мала😁 ну хіба толькі на крыло😄
не, ён з 2300 рубіковскіх сотку мне ж аддаў ён пісаў у чаце
У курсе😏 чел. выграў у дэма слотах 25к еўра і ўсё😁 гуляе😁
Усё сказаў? Вы мне нават пабухаць нармальна не даеце заўтра чакаю табліцу і кожны піша фу табе ў чаце ок
І пры чым тут слоты ў дэмо ты што рэальна Куку?
Усе ў чаканні😜
@kser27 ты балабол!😜
Ты хто такі каб я перад табой адпісваўся троль ну ьпк троль у іншым месцы ок
Слухай алё Вася, ты не тыкай. А ты пі*дабол на PS яшчэ з таго года ні хто джэка ні сарваў!
Ну вось, усім пасмяяліся, заўтра ўсе ўсё ўбачаць і даведаюцца, хто быў правы і хто не правы
усё, тэма зачыненая
Хоць у чамадане😔😮
фомы неверуючыя!лепш бы за чалавека парадаваліся.
Вось менавіта. Тым больш адно месца ўжо даўно занята… Куба далёка Куба далёка Куба далёка,Куба побач !!!
дзякуй што хвалюешся і памятаеш,што маё месца святое…
А ты ў Алісы спытай. Каго яна на Кубу з сабой запрасіла ))) І ўсё стане на свае месцы.
Ты прама як персанаж з фільма, дзе Куценко ў гл. ролі, усё на Кубу збіраўся)))
Ну ты дагадлівы, Окси 😁 Так гэта фраза менавіта адтуль. А менавіта Мама не горуй. Душэўны фільм.