Фріролы ад форумчан Latest-а
Паролі на фрыролы - Расклад турніраў
|
17 жніўня 2017 г.
ад
PavelFredooc
|
5,179 Адказаў
|
195,954 Прагляду
|
14 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Учора 3 месца-нік Kasper447
ну што, хлопцы, пакажам ксера за наш вытрачаны час, няхай ведае, як нас надурылі. Маё меркаванне – яму тут не месца на форуме. Хай і я нічога не выйграў, але за іншых крыўдна, што хто-небудзь з нашых, можна так сказаць, проста прынізіў усіх. Фу, пасля гэтага ўвогуле няма слоў, як ён паступіў – так, фу. Далей пісаць няма сэнсу!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
хз. фридока не было. ксера таксама можа, бухалі хлопцы, паглядзім, як хто-небудзь з іх з’явіцца
Галоўнае не марудзіць. Пара-тройка дзён ….. усё праясніцца і ўстане на свае месцы.
скажу сваю меркаванне хоць у мяне выхлап не вялікі але я лічу што людзям трэба верыць!
не бачу прычын каб затзець такі гіганцкі жарт над усімі ад ксера27. знаходзячыся тут тры гады
так што чакаем і ўсё
да я таксама так думаю але нешта мне падказвае што гэта проста жарт хоць хз ну дня через 2-3 усё праясніцца думаю так
Паша раніцай быў😏
ага 2 хвіліны і пры гэтым нічога е пісаў) а значыць бухаў)
🔗
і ў чаце пісалі таксама. Док нармальны быў, у адэкваце.
Няма больш, але пісаў што за піўком пойдзе😁
ну я ведаю Фрыдока ўжо не першы дзень і калі ён ідзе па піва – варыянт 2
дыбо пахмелле альбо збіраўся ў пахмелле))))
😁
Як па мне, то больш шуму было ад гэтай фрыхі, не зразумела, што да чаго. Усім па 50 еўра і г.д., як бы дзіўна так грашыма разбрасывацца.
Грандыёзны Фріролл ад @kser27!
Топчык:
1. 500 еўра @hunterhunter (Нік на PS bakinsfood)
2. 400 еўра @dominion (Нік на PS c-note195)
3. 300 еўра @kasper447 (Нік на PS kasper447)
4. 200 еўра @legioner33 (Нік на PS ivkas3214)
5. 1100 еўра @coffeesmile (Нік на PS AlexyRudakov)
ну а астатняя таблічка? там па 50 еўра кожнаму ўдзельніку плюс за выбіванне?
Вось, вазьмі і напішы) у мяне галава баліць
гэта ўжо надаела – павінна быць – пацан сказаў – пацан зрабіў – а тут – мільён з куем паведамленняў а сэнсу нікуя- вписту – чытай псіхануў
За выбіванне Фрыдока ідэнт атрымаў узнагароду 100 еўра
усе ўдзельнікі 50 еўра
плюс ад сябе скажу: дап ад ксера 100 еўра – ён у чаце паабяцаў
астатнія адпісвайцеся
та я пісаў гэта Фрыду і пра цябе і пра Легіёнара; ад Фрыда нічога не залежыць і пафіг; калі ксер выплаціць – наступны раз я асабіста буду весці ўсе табліцы і ўлік
Папраўь, дэма еўра😜
Вось тут усе ўдзельнікі ёсць. Калі спонсар гэтай фрыкі захоча, то разбярэцца – каму, куды і колькі.
🔗
P.S. Увогуле гэта ў прынцыпе не Дока галоўная балючка, а Ксера. Хто фрірол арганізоўвае, той сам усё распісвае і рассылае. Усе так рабілі. Раз рухавіну затукаў, знач павінен сам і разруліць, а не на іншых перакладаць. Меркаванне асабістае.
мне +200 за неўдзел Рубіка,+50 за ўдзел увогуле ў гэтым фрыроле,+100 за галаву oxystaff. усяго + 350 еўра да маіх 500
850 у студыю)
з тых 200 ён у чаце ж напісаў, што 100 мне
Ох лол, хто-то рэальна верыць, што чувак вось так на вецер выкінуе 3к еўра, напэўна ў яго ні сяброў, ні родных, падгоні, якіх хаця б можна аб’ясніць