Фріролы ад форумчан Latest-а
Паролі на фрыролы - Расклад турніраў
|
17 жніўня 2017 г.
ад
PavelFredooc
|
5,179 Адказаў
|
195,947 Праглядаў
|
14 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Я выграў турнір)
500 за топ-1+50 за ўдзел+100 за галаву oxystaff+ 200 Рубіковскія ,мабыць kser27 казаў дадаць да топ-1 калі Рубіка няма ў турніку)
Усяго 850 еўра!) Круцяк)))
ксер дзякуй за фрыху
Так, менавіта так – чакаю спін, хто каго зрабіў, заўтра перакладу і так, чакаю ад усіх кашалькі хто гуляў або нікі на старзе
Скрыны, соры ужо гатовы, брохі
Хто заняў5то?
😵
я пятае заняў ))
ад душы за фрышку 5 заняў @coffeesmile
Я 2-е месца + КО легіянера
Ок красавец заўтра 1100твай кашалёк скідвай або нік на старзе
Ок хлопцы заўтра ўсё перавяду чакаю табліцу ад фрыдока
каму кашалькі то? табе ці Фрыдоку?))
каму кашалькі то? табе ці Фрыдоку?))
кашалёк скінуў у лс.
Дзякуй,добра паседзелі 🙂
Таксама кашалёк адправіў у ЛС)
Прыемна выйграць, ведаючы, што людзі гулялі сур’ёзна і на поўную моц))) Астатняе пафіг)
850 еўра, дарэчы, маглі б вырашыць вельмі шмат маіх праблем ..гэта праўда…
Не фрыдока жду табліцу хто што выйграў і пераводу я не буду ў лс нічога чытаць і так скрыны таксама жду калі фсе Фомы веруючыя то ідзём міма табліца простая нік на на старзе месца якое заняў і куды перавага на выплату усё ўвайшоў як я ўжо казаў іншага няма так зразумелей?
кароч я топ 1 ,мае 850 еўра з усім, што да гэтага належыць. табе і фридоку скінулі еўра-кашалькі Вебмани ў лічку . Усім спакойнай ночы.
Я прама зараз магу табе перавесці 850 дэма еўра😜
А што за ўдзел у фрыхе – таксама штосьці даюць. Полтыначок – добрыя грошы)) Ці гэта толькі табе? Ці ты яшчэ дзе-небудзь паўдзельнічаў? 🙂
11-е месца кашалёк кінуў табе і фрыдоку за ўдзел 50 еўра ці колькі там а так дзякуй за фрыху)))) віншую ўсіх пераможцаў !!!!!!
усім)
О! Усім) Гэта заёбак. А цябе віншую з перамогай у турніры!
Ты сёння ў штанах з шырокімі кішэнямі? Калі не – раю побыстрэй пераапрануцца😁
Ну, усім, хлопцы, дайце мне пабухаць, а заўтра будзе ўсё і яшчэ 1фры, окей? Ну вы такія недаверлівыя, нават не ведаю, як з вамі быць – усе, хто мяне хрэнaсосіць, суткі ўдачы, не судзіце пра людзей па сабе
Адна Lis@, паходу, у курсе, што тут адбываецца😁😁
Ты дарма не верыш. Скрыншоты, што Ксер фантычныя пастыў – гэта для жарту. Ды і мая версія такая, што пакуль хлопец верыфікацыю чакаў і кэш-аўта кінуў, круціў на фанты. Каб супакоіцца адначасова. Такія рэчы не кожны дзень здараюцца. Ну і на рэакцыю паглядзець….. хоць калі гэта розыгрыш, то ніхто па вялікім рахунку нічога ад гэтага не страціў. Таму ў любым выпадку было весела. Фриху жа пагулялі з запалам. У любым выпадку Ксеру дзякуй)
Калі шчыра! Да гэтага часу не разумею. у якім турніры гуляў? за які куй?)) хто ў што занёс? 😁 .)))))😁😁
і САМОЕ галоўнае . з працы я накуя адпрашваўся?)))))😁😁