Форум Кватро Казіно для абмеркавання гульцамі
Абмеркаванне онлайн-казіно
|
24 January 2023
ад
PavelFredooc
|
300 Адказаў
|
8,969 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Эх, на жаль, цуду не здарылася і за 2 гадзіны не вывелі. Пайду спаць і спадзяюся, што за 24 гадзіны хоць бы справяцца))))) А ўвогуле, судзячы па абмеркаваннях, ім не варта так пісаць, быццам звычайна не больш за 2 гадзін, а трэба пісаць ад 2 да 24 гадзін!)))
Хацеў таксама пад гонку дэпнуць, але, глядзячы на водгукі, жаданне знікла😄
Прывітанне ўсім.
Я таксама думаў дэпнуць пад гонку. Але касу ўзялі яшчэ ў першы дзень.
У мяне вось ні адна карцінка на сайце не грузіцца. У тэлефоне таксама
У смарце хоць надпісы правайдэраў бачна, але таксама без карцінак. А яшчэ і BTG сярод правайдэраў няма, хоць у анонсе пазначаны
Тыпа вось так
Дэпай і на навобмацак у PnG гуляй аахахахах
хопіць лудзіць,ідзіце спаць,а то ўжо не туды скрыншоты загружаеце😉
Хз, што ў мяне гэтая тэма адчынілася, звычайна аўтаматам патрэбная была😁
Ды не многа 15к усяго
Ўстаўлю свае 5 капеек, казік нібыта і нядрэнна, але 2 істотныя мінусы, першы – гэта адсутнасць адмены бонуса. Я ўзяў 200% на 20к і потым яшчэ 100% на 15к і ў выніку пасля актывацыі другога першы бонус ніяк не адменіць і мыў я 2,5 кк, адмыў, канечне, але калі б не вагер на першы бонус, а з яго заставалася 17 руб, то мог бы вывесці 400к.
Другі момант, верифікацыі з бубнам, я вось наогул не інстасамка і для мяне фоткацца з пашпортам + нейкай паперкай – гэта гемар. Паглядзім, што будзе па выніках верифа і хуткасці выплаты
Пашанцавала ў казіку?
Ну, як сказаць – з дэпа 35к мог бы вывесці 400, калі б не круціць 2 вагера, а так пакуль баланс 65, такое сабе.
Калі сур’ёзна, то поўнае наебалово )
Адзіны плюс, што ў адрозненне ад гонкі ў легзо і стардзе, пакуль пайшло мала дэпазітаў )
Зразумела, няўдала з двума вагерамі атрымалася. А я дэпнуў 9к пад 200% бон, паднялося да 180к і ў гэты момант 500к адвагерыў па 10р, а баланс усё той жа, магія. Казіно вельмі добра гуляе.
толькі што адмазаўся )) х15к амаль
Яшчэ бонусак за 5к узяў у гулагу )
Ізі)))
А што ў іх на бонусныя можна бонусы купляць?
Так, але Ленін сказаў, што толькі 10% ад кошту ідзе ў улік вагера
Ну, здаецца, усё: верифікацыя 6 гадзін, вывад 15 гадзін, 15 к рубасоў. У цэлым казіно не вельмі спадабалася, слоты тормозяць, сайт зроблены на хуткую руку, ды і наогул шмат недахопаў, хоць я ў плюсе застаўся – гэта адзіны і галоўны плюс
ну ў мяне ўсе бонусы ўжо адмыты але там макс стаўкі, здаецца, няма наколькі ведаю
камса за вывад 50%? 🤣
сур’ёзна, ну як так можна-то? адзін негатыў!!! дзе 45к праебаліся-то?
бля напружна я таксама толькі што кінуў 300к на выплату, будзем спадзявацца што ўсім усё выплатяць
Ваў. Гэта ты на што выводзіў на карту ці піастрыкс?
Слоты і сапраўды норм гуляюць, пайшоў пасля цябе, насмагляўся ў ноуліміт. Падкажы, як вагер паглядзець – колькі адмыў? Я здаецца адмыў, а як зразумець незразумела.
І яшчэ пытанне: фрыспіны засталіся – іх таксама трэба адыгрываць ці можна выводзіць, не гуляючы імі?