Форум Кватро Казіно для абмеркавання гульцамі
Абмеркаванне онлайн-казіно
|
24 January 2023
ад
PavelFredooc
|
300 Адказаў
|
8,962 Прагляду
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Адмін хаця б адпісаўся што лі, бачыць , што ў гульцоў траблы і схаваўся…
Прадстаўніка @adminquattro запрашаем вас сюды-ссссс
Добры дзень . Тут)
Аб якіх праблемах ідзе гаворка ?
Сапраўды))) Усё ж выдатна))) слот круціцца – лавэха мутзіцца
Як вышэй пісаў @den4ik888 у яго праблема з выплатай у вас
і яшчэ як мінімум у двух чалавек )))
@@den4ik888 Напішыце, калі ласка, лагін з казіно.
Сярэдні час аперацыі па зняцці сродкаў складае 2 працоўныя гадзіны пасля поўнай верыфікацыі ўліковага запісу кліента. Максімальны тэрмін выводу грашовых сродкаў можа займаць да 24 працоўных гадзін.
Вывялі яшчэ 15 тысяч. За паўтара сутак дзве выплаты. будуць яшчэ выплаты? @adminquattro
Ура таварышы, верыфікацыя прайшла ўсяго за суткі!!! Цяпер вывад, спадзяюся, за тыдзень свой кэшбэк змагу забраць 🤣
Увогуле 3 заяўкі па 15 тысяч пацвердзілі. 15 тысяч прыйшло. яшчэ дзве па 15 пакуль не дайшлі)
мне па ходу вывад не свеціць)
я ЦЯБЕ ВІНШАЮ ДРУГ!Гэта амаль рэкорд па верыфікацыях у гэтым годзе!Красава!
Ура!Ура!Ура!
Вось навошта нам патрэбныя водгукі, Дружа! Вось табе і адказ на тваю тэму нядаўна))) Ну а твой водгук бясспрэчна карысны! Я, напрыклад, туды ні нагой, ды і астатнія таксама)))))))))))))
Ніколі не пачынай гульню, пакуль пад відэазапіс не верифікуеш свой гульнявы акаўнт! І толькі атрымаўшы адказ пад відэазапіс (захоўваем яго ў асобную тэчку) і зрабіўшы скрын, і адправіўшы ў сапорт! Яшчэ раз задаём пытанне і атрымаўшы адказ – “Так”! Верифікаваны! Пачынаем гуляць! Вядома ж гэта тычыцца казіно з так званай ліцэнзіяй! Калі ўжо кінуць – то Латест дапаможа! Ну, а калі казіно неадэкватнае, дык ужо ніхто ў прынцыпе! Але тым не менш! Верыфікацыя Толькі наперадзе гульні! Так і НІЯК ІНАЧАЙ! Альбо Вы … ОХ! .Балбес я хацеў сказаць! А Вы што падумалі?!
Гаворка ідзе пра Вашы праблемы))!У нас тут ні ў каго праблем няма і не будзе!Потаму што мы УСЕ разам і за намі Праўда!А ў Вас?!У Вас праблемы адныя!Потаму ,што Праўды няма!
Адправіў докі на вэрыф, сказалі, да 6 гадзін максімум правераць. Прайшло 5, чакаю яшчэ часок, а далей паглядзім))))![]()
Як мы бачым у прадстаўніка казіно айфон.Не ноўтбук MacBook Pro!)))Не!Менавіта айфон!Відавочна з ПК або ноўтбука заходзіць важнасць не дазваляе.Ці можа асобнага кабінета няма?)Гісторыя маўчыць!”Не ведаю, хто як, а я лічу гэта несур’ёзна ў прынцыпе!Любое менеджар казіно ДАЖЕ на дыстанцыйцы з MacBook’ам або ноўтбукам або ПК, але не з айфона.А тут цэлы прадстаўнік цэлага казіно!Робім высновы гульнявыя!
Дык якая на фіг розніца, з чаго “заходзіць”, у яго(её) ёсць айфон, але… Але не гэта ж галоўнае, галоўнае, што прадстаўнік ёсць на форуме, не кожны ж захоча, каб яму мозгі выносілі… А тут прыйдзецца ўдар трымаць і дапамагаць аператыўна вырашаць пытанні гульцоў 😎
Так а хто спрачаецца-то! Няхай вырашае! І з’явіўся, здаецца, так аператыўненька, пасля просьбы Вячаслава, так вельмі нават хутка наведаў наш форум, хачу сказаць!
Дарэчы, у мяне айфона няма)))))) А ў цябе @thee4?! Ёсць?! Той самы! Ну айфон?!))))))
У мяне Android, нажаль, 9-ы, але гэта ж не галоўнае… У мяне такая магчымасць, у цябе іншая, у прадстаўніка адрозніваецца ад нас з табой – гэта нічога не гаворыць… Мы ж тут не для таго каб мерацца у каго больш, галоўнае каб была рэальная дапамога гульцам… Людзі ўбачаць што яны яшчэ не паспелі нічога зрабіць, а іх ужо “ціскаюць”. Няхай разбярэцца ў сітуацыі, пакажа сваю лаяльнасць і празрыстасць да гульцоў… А мы паглядзім і калі што, ты ж ведаеш…)
У мяне ўвогуле смартфона няма!)))))))))))))))))))))У мяне кнопачны, старажытны тэлефон, Верту называецца, другая Nokia 88-я сапфір))) тоже старажытная. Нікога іх не прэсуюць! Няхай дурнёй не маюцца і гульцам галаву не муцяць! Верыфікаваць гульца максімум 15 хвілін – і спраба! Паглядзі, якія яны важныя! Можна падумаць, у іх тысячы гульцоў! Тым больш гонку арганізавалі, заявілі пра сябе на форуме! Раз так, дык няхай і турбаюцца і спяшаюцца, а лясы не точаць. Тым больш што гульцам марозяць выплаты і галаву! і НІ АДНОМУ ўжо. У ЧОМУ Я ЦЯПЕР НЕ ПРАЎ? Скажы!? А наконт гаджэта я правы! І не кажы, што не! Прафесіянал працуе з ноўта або ПК, бо гэта інструмент для поўнага кіравання і кантролю бізнесу, тым больш для кіраўніка!
Дык хто ж пярэчыць, няхай і кіпяць і спяшаюцца… Яны ж, паходу, павінны прытрымлівацца сваіх правілаў, а калі парушаюць – людзі і спытаць могуць… Што ж такое, як жа так і чаму ўласна)
Па сканчэнні 6 гадзін напісаў у тэлеграм папрасілі новае сэлфі зрабіў і адразу верыфікавалі чакаем 24 гадзіны вывад сродкаў))))
Канешне Чакаем!Колькі на вывадзе ў цябе?!
У мяне суткі прайшлі пасля заказу на вывад, няма выплаты) увесь дзень мозг пілілі, потым увогуле сказалі, што служба бяспекі забараніла мне вывесці на піастрыкс, адмянілі выплаты, аформіў на картку, і зноў цішыня)