Форум Кватро Казіно для абмеркавання гульцамі
Абмеркаванне онлайн-казіно
|
24 January 2023
ад
PavelFredooc
|
300 Адказаў
|
8,969 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
там проста на іконку бонуса клікаеш і напісана, колькі вагера мыць, я, канешне, заеўся 2,5 ляма мыць, але асіліў
т![]()
Таксама ўжо ўжо заеўся мыць 800к па 10 руб 😁
Ну я не ведаю, што рабіць з гэтым гэта піздец…. ніколі нідзе не было, а тут праблема ў Піастра…. проста нахабна лжаш. Ахуённае казіно – наёбаць, толькі каб адмазіцца ад таго, што яны дауны. ТП вечно нічога не ведае…. рэдкасная помыйка
Вам быў дадзены адказ . Чакайце паступлення астатняй часткі .
Усё ж у азартным свеце заўсёды дзейнічае адзін і той жа закон, і як ні круці, ён заўсёды працуе. Калі казіно было хрэнавым, то якія б, блять, бонусы яно не давала, якія б піцы не дасылала, лепш яно не стане. У чаце пастаянна адказваюць хз па колькі хвілін, сайт па дызайне нагадвае старыя вулканы( Прачытай у тэлеграме як яны выводзяць “абяцаныя” 2 гадзіны – жаданне гуляць там знікла.
яны не на пиастрикс гоняць а на свой плацежны агрэгатар, я зараз стараюся нічога не юзаць акрамя крыпты, там хрэн адмажацца што агрэгатары тупяць )
вельмі спадзяюся што з выплатамі на крыпту , праблем у вас не ўзнікне ) Хочам верыць што вы і сапраўды добрае казіно ) я паехаў дадому за камерай і хутка стримчанскі запушчу )
да ўсе зразумеў бы калі б гэта рэальна было так, але гэта гон. Чаму ў роялях заўсёды ўсё роўна, чаму ПФ, БУЙ нармальна выводзяць, слотбетэр той жа без праблем….. а тут ДВА СУТОК чакаеш, і ў выніку аб’ебваюць яшчэ. І ж яшчэ я нават не ў плюсе, рэальна кэшбек забраць спрабую па сутнасці
Я пры дэпазіце выбраў ківі, а грошы дасылаў са Сбера перакладам на карту Сбера – і куды мне цяпер замаўляць вывад?
Калі я адыграў бонус на дэпазіт і засталіся не сыграныя фрыспіны, ці магу я ставіць на вывад ці абавязкова яшчэ гуляць у фрыспіны?
Адпраўляю на пошту ліст з дакументамі яно не даходзіць і чат не працуе. Як прайсці верифікацыю незразумела
У якім месцы вас падманулі?
Звярніцеся ў тэхпадтрымку на сайце або ў Telegram @Quattrosupport
ДЗЕ ГРОШЫ!!!???? ты ўвогуле з гэтай планеты адмін? ты ўвогуле чытаеш, што ў тэме пішуць?
А дзе знік правайдэр BigTimeGaming?
У апісанні казіно на латэсте ён ёсць, а па факце яго няма. Як і Мікры
Ды ты чытак))Адмін напаглядзеўся скрыншотаў, як ты іншых выносіш і вырашыў табе мазгі вынесці, каб ты не гуляў у іх)))
Пацвярджаю, чакаю выплату другія суткі, прадстаўнік сказаў сёння дакладна будзе! Але ёсць адно, “НО” ён учора тое самае казаў! Ноччу адміністратар у тэлеграме пісаў, удакладняў пра карту, і сказаў, што яму далі інфармацыю, што выплата будзе а 5 раніцы па МСК. Але натуральна, ніякай выплаты не адбылося) і дагэтуль няма ніякіх выплат)
Та пачакайце вы.
Як зробяць дэпазіт, так і выплацяць))
Чым больш вы жаліцеся, тым менш жадаючых зрабіць дэпазіт.
А вам гэта трэба? Адкуль тады Вам выплачваць?
Калі не складана кінь у асабістае паведамленне спасылку на стрым, пагляджу)
Тожа не разумею, навошта ўздымаюць метушню. Пару дзён можна і пачакаць
зараз я OBS наладжваю )))
спасылку ў лічку)
Бугага 🤣 яшчэ 15 наскрабалі, засталося яшчэ 30к. Ды ўжо лютая беднасць))
Мне сёння нічога не прыслалі:( пасля двух сутак напэўна думаюць што дастаткова
паставіла 80000 – але прачытаўшы вышэй – ужо перажываю было шмат праблем падчас гульняў – гульні віслі – перазагружаліся – пару разоў знік баланс – спадзяюся, канешне, на паляпшэнне ў плане працы і недапрацовак у казіно ў будучыні – выплаты, здаецца, нядрэнныя.
А што амністыя скончылася на 200%бонус?
Норм стримчанскі атрымаўся☺