Форум гульцоў ZigZag777 казіно
Абмеркаванне онлайн-казіно
|
2 May 2016
ад
safon3
|
257 Адказаў
|
16,088 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Паважаныя форумчане!
Фруктовая феерия Фриспинов в ZigZag777.com!
Аляксандр.
Аляксандр.
Старажытныя руіны хаваюць сакрэт Вечнага Ўдачніка!
Аляксандр.
што за казявка як дэпіць то калі ласка а як вывесці то фіга ,а як жа палітыка адкуль дэп туды і вывад
Добры дзень, safon3,
У дадзены момант плацежная сістэма Neteller даступная толькі для папаўнення. Вы можаце скарыстацца альтэрнатыўным спосабам вываду.
Для атрымання дадатковай інфармацыі, калі ласка, звярніцеся ў Лайв-чат.
З павагай,
Аляксандр.
так, дадатковая вельмі добра ,запытаў зрабіць верыфікацыю але сказалі депай а потым пройдзеш, так быццам жа дэпазіт зроблены ,і відаць ужо ў курсе адкуль я депіў калі напісана пра Neteller
У Зыгзаге я звычайна рабіў дэпазіт праз пс ківі і вывядаў на ківі. Пару месяцаў таму ўнёс дэпазіт праз пс WebMoney, выйгрыш зняў на ківі і ўсё нармальна, вывелі, ніхто нічога не прасіў. 24 красавіка зноў зрабіў дэпазіт з WebMoney і паставіў на вывад пс ківі. На гэты раз запатрабавалі скрыншот майго WebMoney (з нумарам кашалька), адпаслаў, верифікавалі і запыт вывялі на пс ківі. Пытанне прадстаўніку: адзін раз здзяйсняў дэпазіт з WebMoney, вы не прасілі верифікацыю, другі раз з таго ж нумара WebMoney здзейсніў дэпазіт і запатрабавалі скрыншот. Навошта так напружваць гульцоў – не разумею? Што вам падабаецца – знуščaцца над кліентамі або так жартачкі робіце? 🙂 Усяго добрага.
Відаць праіпаў фін аддзел, а цяпер усё па даросламу 😎
Добры дзень, Spartack,
Паводле Правіл нашага казіно, Фінансавы аддзел мае права запытаць дадзеныя раней неверыфікаваных плацежных сістэм, з якіх Вы рабілі дэпазіт, у любы момант пры ўзнікненні такой неабходнасці.
З павагай,
Аляксандр.
не гуляй у гэтых памойках і нервы будуць у парадку, інфа 100%
То бок у фінансавага аддзела ўзнікла неабходнасць пачакаць, пакуль гулец прайграе ўсе грошы? Тым больш калі ён раней уносіў і выводзіў бабос праз гэтую плацежку 😮 Вось менавіта таму я і не буду ў вас гуляць…Ёсць шмат устаноў з больш лаяльным стаўленнем да гульцоў, а ў вас жа бязлад… 🤔
з табой згодзен, калі я зрабіў дэп, але не магу на тую плацёжку вывесці, то лепш забароніце гульцам з Украіны гуляць; калі ў мяне няма візы, толькі mastercard, з яндэксам для нас таксама галаваломка, а вось ківі норм, але гулец з Украіны не можа зрабіць дэпазіт каб вывесці, і што застаецца – не ведаю
Хлопцы, не ў якім выпадку не абараняю казіно, наадварот мяне здзівіла, што раней быў зроблены дэпазіт з адной ПС, усё абышлося, без прэтэнзій з боку фін. аддзелу. На другі раз папрасілі верыфікаваць плацежную сістэму. Мне здалося гэта дзіўным і думаю правільна гульцы падумаюць, што з такімі дзівацтвамі казіно хоча, каб гулец падчас праходжання верыфікацыі зліўся. Тое самае атрымліваецца – дзяўчына дружыць з хлопцам, атрымлівае ад яго падарункі і праз некаторы час заяўляе, дарэчы як цябе клічуць 🙂 Думаю пасля такога паводзінаў дзяўчыны ў хлопца прападзе жаданне дружыць з такой асобай.
Увогуле, я верыфікаваны цалкам у зігзаге і ў партнёрскім казіно арго. Праблем з вывадамі ў абодвух прадпрыемствах не ўзнікала. Мае вывады сродкаў з казіно апрацоўваюць менш за 12 гадзін.
Звяртаюся да прадстаўніка, каб такімі прыдзірымымі правіламі не адпуджвалі кліентаў. Запэўніваю вас, што на мой гульнявы рахунак акрамя мяне ніхто не пакладзе сродкі 🙂. Перадайце вашаму фін. аддзелу дзякуй за пільнасць, але гэта выглядае занадта дзіўна і смешна, запытваць у кліента верыфікацыю ПС праз год 🙂 Усяго добрага і росквіту вашаму праекту.
Паважаны Spartack,
Дзякуй Вам за водгук і пажаданне!
Некаторы час таму мы ўзмацнілі меры бяспекі па просьбе апрацоўчай кампаніі. Менавіта па гэтай прычыне верыфікацыя дадзенай плацежнай сістэмы была запрошана зараз. Мы робім усё неабходнае для абароны даных карыстальнікаў.
Дзякуй за разуменне і гульню ў нашым казіно!
З павагай,
Александр.
Ну не ведаю, з-за чаго кіпіш. Асабіста я прайшоў гэтую вэрыфікацыю хвілін за 30….
Гэты бонус прызначаны толькі для новачкоў.
Я таксама прайшоў верыфікацыю даволі хутка. Ніякай панікі ў мяне няма. Напісаў у адпаведнай тэме, дзе прадстаўнік казіно адказвае. Дзякуй яму за даступны адказ. Пытанне было ўзнята з-за таго, што некаторыя гульцы лічаць інакш- казіно такімі прыдзіркамі хоча , каб нетарплівыя гульцы злілі выйгрыш. Што датычыцца пацвярджэння тэлефона, ты правы, што акцыя для навічкоў.
Аляксандр.