Форум гульцоў ZigZag777 казіно

Абмеркаванне онлайн-казіно | 2 May 2016 ад | 257 Адказаў | 16,088 Праглядаў | 1 Рэакцыя
Прадстаўнік
Ранг
4
Рэпутацыя
33
Публікацыі
154
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
24.05.2016

Паважаныя форумчане! 

Рады паведаміць Вам, што ў казіно ZigZag777 цяпер даступная спампоўная версія!

Спампуйце ZigZag777 на свой кампутар, смартфон або планшэт абсалютна бясплатна і назаўсёды пазбаўцеся клопатаў з блакіроўкай доступу з боку правайдэра! 

Атрымлівайце асалоду ад гульні без абмежаванняў у любы час! 

З павагай, 

Аляксандр.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Прадстаўнік
Ранг
4
Рэпутацыя
33
Публікацыі
154
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
24.05.2016

Прыйдзі на вечарынку ў ZigZag777!

Выкарыстоўвай свае ўменні танцавальнага майстэрства і атрымаеш ад 20 да 50 фрыспінаў.

Проста ідзі за каляровымі ўказальнікамі, выйгравай і выканай танец пераможцы!

Патанчы ў абдымку з Удачай на  ZigZag777.com!

Для актывацыі Бонуса Вам неабходна:
1.Перейсці ў раздзел Каса
2.Зрабіць Дэпозит 
3.Указаць у Лайв Чаце Промакод “Танец Пераможцы”

Падрабязней з нашымі акцыямі Вы можаце азнаёміцца тут
У выпадку, калі ў Вас узніклі якія-небудзь цяжкасці, звязаныя з доступам да сайта казіно або запускам гульняў, калі ласка, звяжыцеся з намі па электроннай пошце [email protected] або праз Лайв Чат.

З павагай,
Аляксандр. 
0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Прадстаўнік
Ранг
4
Рэпутацыя
33
Публікацыі
154
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
24.05.2016

Фруктовая феерия Фриспинов в ZigZag777.com!

Запасся кошыкам для сакавітых фруктаў і буйных Прыза.
Атрымаеш ад 20 да 50 фрыспінаў і пачынай збіраць ураджай неверагодных выйгрышаў.

Паспрабуй удачу на смак у ZigZag777!

Для активации Бонуса Вам необходимо:
1.Перейти в раздел Каса
2.Зрабіць Дэпазіт 
3.Указаць у Лайв чаце промакод “Сокавітыя Фрыспіны”

Больш падрабязна з нашымі акцыямі Вы можаце азнаёміцца тут
Калі ў Вас узніклі якія-небудзь цяжкасці, звязаныя з доступам да сайта казіно або запускам гульняў, калі ласка, звяжыцеся з намі па электроннай пошце [email protected] або праз Лайв чат.

З павагай,
Аляксандр.
0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Прадстаўнік
Ранг
4
Рэпутацыя
33
Публікацыі
154
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
24.05.2016

Чаша Грааля дорыць вечную Ўдачу ў ZigZag777.com!

Перанесіся ў часы Сярэднявечча і знайдзі магутны Грааль, які прыносіць удачу. 

Атрымай за знаходку ад 20 да 50 Фрыспінаў і незлічоныя багацці ад караля Артура.

Стань легендай у ZigZag777!

Для актывацыі бонуса вам неабходна:
1. Перайсці ў раздзел Каса
2. Зрабіць дэпазіт 
3. Указаць у Лайв-чаце промакод “Каралеўскія Фрыспіны”

Калі ў вас узніклі якія-небудзь цяжкасці, звязаныя з доступам да сайта казіно або запуску гульняў, калі ласка, звяжыцеся з намі па электроннай пошце [email protected] або праз Лайв-чат.

З павагай, 
Аляксандр. 
0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Прадстаўнік
Ранг
4
Рэпутацыя
33
Публікацыі
154
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
24.05.2016

Збяры кошык Святковых Фрыспінаў!

Абменьвай Плюшавыя Знаходкі на Святковыя Падарункі.

Пасмакуй шалёнага труса хрумсткімі прысмакамі і атрымай ад 20 да 50 Фрыспінаў.

Стань жаданым госцем на палянцы, усеянай вялікімі Выігрышамі. 

Падружся з Шалёным трусом у ZigZag777!

Для актывацыі Бонусу Вам неабходна:
1. Перайсьці ў раздзел Каса
2. Здзейсніць Дэпазіт 
3. Указаць у чаце промакодХрустящиеФриспины

У выпадку, калі ў Вас узніклі якія-небудзь цяжкасці, звязаныя з доступам да сайта казіно або запуску гульняў, калі ласка, звяжыцеся з намі па электроннай пошце [email protected] або праз Лайв чат.

З Павагай,
Аляксандр. 
0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Прадстаўнік
Ранг
4
Рэпутацыя
33
Публікацыі
154
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
24.05.2016

Збяры кошык Святочных Фрыспінаў!

Абменьвай Плюшавыя Знаходкі на Святочныя Падарункі.

Пацеш шалёнага труса хрумсткімі ласункамі і атрымай ад 20 да 50 Фрыспінаў.

Стань жаданым госцем на паляне, усеяннай вялікімі выйгрышамі. 

Падружся з Шалёным трусам у ZigZag777!

Для актывацыі бонуса Вам неабходна:
1.Перайсці ў раздзел Каса
2.Зрабіць дэпазіт 
3.Указаць у чаце прамакод “ХрусткіяФрыспіны

У выпадку, калі ў Вас узніклі якія-небудзь цяжкасці, звязаныя з доступам да сайта казіно або запускам гульняў, калі ласка, звяжыцеся з намі па электроннай пошце [email protected] або праз Лайв чат.

З павагай,
Аляксандр. 
0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Прадстаўнік
Ранг
4
Рэпутацыя
33
Публікацыі
154
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
24.05.2016

Старажытныя руіны хаваюць сакрэт Вечнага Ўдачніка! 

Атрымаць ад 20 да 50 Фрыспінаў ад падарожніка Джымa і раскрыць сакрэт старажытных руін.

Рушай у захапляльную прыгоду праз непраходныя Джунглі і знайдзі артэфакт Вечнага Ўдачніка.

Стань Валадаром Шчасця ў ZigZag777!  

1.Перайсьці ў раздзел Каса
2.Зрабіць Дэпазіт 
3.Указаць у Лайв Чаце прамакод “Фрыспіны з Джунгляў

У выпадку, калі ў Вас узніклі якія-небудзь цяжкасці, звязаныя з доступам да сайта казіно або запускам гульняў, калі ласка, звяжыцеся з намі па электроннай пошце [email protected] або праз Лайв чат.

З Павагай,
Аляксандр. 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Прадстаўнік
Ранг
4
Рэпутацыя
33
Публікацыі
154
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
24.05.2016

Медыя ад удзельніка
+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
326
Публікацыі
3 673
Падпісчыкі
6
Рэгістрацыя
06.01.2016

што за казявка як дэпіць то калі ласка а як вывесці то фіга ,а як жа палітыка адкуль дэп туды і вывад

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Прадстаўнік
Ранг
4
Рэпутацыя
33
Публікацыі
154
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
24.05.2016
safon3, 5 May 2017
што за казявка як дэпіць то калі ласка а як вывесці то фіга ,а як жа палітыка адкуль дэп туды і вывад

Добры дзень,  safon3, 

У дадзены момант плацежная сістэма Neteller даступная толькі для папаўнення. Вы можаце скарыстацца альтэрнатыўным спосабам вываду.

Для атрымання дадатковай інфармацыі, калі ласка, звярніцеся ў Лайв-чат. 

З павагай,

Аляксандр. 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
326
Публікацыі
3 673
Падпісчыкі
6
Рэгістрацыя
06.01.2016
ZigZag777_Adm, 5 May 2017
Вітаю,  safon3,    У дадзены момант платэжная сістэма Neteller даступная толькі для папаўнення. Вы можаце скарыстацца альтэрнатыўным метадам вываду. Каб атрымаць дадатковую інфармацыю, калі ласка, звярніцеся ў лайв-чат.    З павагай, Аляксандр. 

так, дадатковая вельмі добра ,запытаў зрабіць верыфікацыю але сказалі депай а потым пройдзеш, так быццам жа дэпазіт зроблены ,і відаць ужо ў курсе адкуль я депіў калі напісана пра Neteller

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
214
Публікацыі
4 370
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
27.03.2015

У Зыгзаге я звычайна рабіў дэпазіт праз пс ківі і вывядаў на ківі. Пару месяцаў таму ўнёс дэпазіт праз пс WebMoney, выйгрыш зняў на ківі і ўсё нармальна, вывелі, ніхто нічога не прасіў. 24 красавіка зноў зрабіў дэпазіт з WebMoney і паставіў на вывад пс ківі. На гэты раз запатрабавалі скрыншот майго WebMoney (з нумарам кашалька), адпаслаў, верифікавалі і запыт вывялі на пс ківі. Пытанне прадстаўніку: адзін раз здзяйсняў дэпазіт з WebMoney, вы не прасілі верифікацыю, другі раз з таго ж нумара WebMoney здзейсніў дэпазіт і запатрабавалі скрыншот. Навошта так напружваць гульцоў – не разумею? Што вам падабаецца – знуščaцца над кліентамі або так жартачкі робіце? 🙂 Усяго добрага.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 285
Публікацыі
31 927
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015
spartack, 6 May 2017
У Зігзаге я звычайна рабіў дэпазіт праз пс ківі і выводзіў на ківі. Пару месяцаў таму ўнёс дэпазіт праз пс WebMoney, выйгрыш зняў на ківі і ўсё норм, вывелі, ніхто нічога не прасіў. 24 красавіка зноў зрабіў дэпазіт з WebMoney і паставіў на вывад пс ківі. На гэты раз запатрабавалі скрыншот майг [...]

Відаць праіпаў фін аддзел, а цяпер усё па даросламу 😎

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Прадстаўнік
Ранг
4
Рэпутацыя
33
Публікацыі
154
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
24.05.2016
spartack, 6 May 2017
У Зігзазе я звычайна рабіў дэпазіт праз пс ківі і выводзіў на ківі. Пару месяцаў таму ўнёс дэпазіт праз пс вебмані, выйгрыш зняў на ківі і ўсё норм, вывелі, ніхто нічога не прасіў. 24 красавіка зноў зрабіў дэпазіт з вебмані і паставіў на вывад пс ківі. На гэты раз запыталі скрыншот майго [...]

Добры дзень, Spartack,

Паводле Правіл нашага казіно, Фінансавы аддзел мае права запытаць дадзеныя раней неверыфікаваных плацежных сістэм, з якіх Вы рабілі дэпазіт, у любы момант пры ўзнікненні такой неабходнасці.

З павагай,

Аляксандр.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
207
Публікацыі
2 364
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
11.09.2015
spartack, 6 May 2017
У  Зигзаге я звычайна рабіў депозит праз пс ківі і выводзіў на ківі.  Пару месяцаў назад  ўнёс депозит праз  пс вэбмані, выйгрыш зняў на ківі і ўсё норм, вывелі, ніхто нічога не прасіў.  24 красавіка зноў зрабіў депозит з вэбмані і паставіў на вывад  пс ківі.  На гэты раз запрасілі  скрыншот   [...]

не гуляй у гэтых памойках і нервы будуць у парадку, інфа 100%

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
119
Публікацыі
4 503
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
12.06.2016
ZigZag777_Adm, 6 May 2017
Добры дзень, Spartack,    У адпаведнасці з Правіламі нашага казіно, Фінансавы аддзел мае права запытаць дадзеныя раней неверыфікаваных плацежных сістэм, з якіх Вы рабілі дэпазіт, у любы момант пры ўзнікненні такой неабходнасці.    З павагай,  Аляксандр. 

То бок у фінансавага аддзела ўзнікла неабходнасць пачакаць, пакуль гулец прайграе ўсе грошы? Тым больш калі ён раней уносіў і выводзіў бабос праз гэтую плацежку 😮 Вось менавіта таму я і не буду ў вас гуляць…Ёсць шмат устаноў з больш лаяльным стаўленнем да гульцоў, а ў вас жа бязлад… 🤔

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
326
Публікацыі
3 673
Падпісчыкі
6
Рэгістрацыя
06.01.2016
ReptiloiD, 6 May 2017
То бок у фінансавага аддзела ўзнікла патрэба пачакаць, пакуль гульнякол зілецца? Тым больш калі ён раней уводзіў і выводзіў бабкі праз гэтую плацежку 😮 Вось менавіта таму я і не буду ў вас гуляць… Ёсць шмат завядзенняў з больш лаяльным стаўленнем да гульцоў, а ў вас жа нейкі дурдом… 🤔

з табой згодзен, калі я зрабіў дэп, але не магу на тую плацёжку вывесці, то лепш забароніце гульцам з Украіны гуляць; калі ў мяне няма візы, толькі mastercard, з яндэксам для нас таксама галаваломка, а вось ківі норм, але гулец з Украіны не можа зрабіць дэпазіт каб вывесці, і што застаецца – не ведаю

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
101
Публікацыі
877
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
26.12.2015
ReptiloiD, 6 May 2017
То бок у фінансавага аддзела ўзнікла неабходнасць пачакаць, пакуль гульца зіллецца? Голь на выдумку хітра, чаго толькі не прыдумаюць у правілах, каб сапсаваць настрой гульцу. Ды злівай яе па вялікіх стаўках, адчуй сябе мільянерам)
+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
214
Публікацыі
4 370
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
27.03.2015

Хлопцы, не ў якім выпадку не абараняю казіно, наадварот мяне здзівіла, што раней быў зроблены дэпазіт з адной ПС, усё абышлося, без прэтэнзій з боку фін. аддзелу. На другі раз папрасілі верыфікаваць плацежную сістэму. Мне здалося гэта дзіўным і думаю правільна гульцы падумаюць, што з такімі дзівацтвамі казіно хоча, каб гулец падчас праходжання верыфікацыі зліўся. Тое самае атрымліваецца – дзяўчына дружыць з хлопцам, атрымлівае ад яго падарункі і праз некаторы час заяўляе, дарэчы як цябе клічуць 🙂 Думаю пасля такога паводзінаў дзяўчыны ў хлопца прападзе жаданне дружыць з такой асобай.

Увогуле, я верыфікаваны цалкам у зігзаге і ў партнёрскім казіно арго. Праблем з вывадамі ў абодвух прадпрыемствах не ўзнікала. Мае вывады сродкаў з казіно апрацоўваюць менш за 12 гадзін.

Звяртаюся да прадстаўніка, каб такімі прыдзірымымі правіламі не адпуджвалі кліентаў. Запэўніваю вас, што на мой гульнявы рахунак акрамя мяне ніхто не пакладзе сродкі 🙂. Перадайце вашаму фін. аддзелу дзякуй за пільнасць, але гэта выглядае занадта дзіўна і смешна, запытваць у кліента верыфікацыю ПС праз год 🙂 Усяго добрага і росквіту вашаму праекту.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Прадстаўнік
Ранг
4
Рэпутацыя
33
Публікацыі
154
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
24.05.2016
spartack, 6 May 2017
Рэбяты, не ў якім разе не абараняю казіно, наадварот мяне здзівіла, што раней быў зроблены дэпазіт з адной п/с, усё абышлося, без прэтэнзій з боку фін аддзела. Па другі раз папрасілі верыфікаваць плацежную сістэму. Мне здалося гэта дзіўным і думаю правільна гульцы падумаюць, што з так [...]

Паважаны Spartack,

Дзякуй Вам за водгук і пажаданне!

Некаторы час таму мы ўзмацнілі меры бяспекі па просьбе апрацоўчай кампаніі. Менавіта па гэтай прычыне верыфікацыя дадзенай плацежнай сістэмы была запрошана зараз. Мы робім усё неабходнае для абароны даных карыстальнікаў.

Дзякуй за разуменне і гульню ў нашым казіно!

З павагай,

Александр.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Прадстаўнік
Ранг
4
Рэпутацыя
33
Публікацыі
154
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
24.05.2016
Цяпер яшчэ больш бонусаў у ZigZag777

Пацвердзі свой нумар пры рэгістрацыі і атрымай дадатковы бонус!​

Рэгіструйся і пачынай захапляльную падарожжу за выйгрышамі ў казіно, дзе сабраныя лепшыя гульні ад вядучых вытворцаў! 

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 450
Публікацыі
24 611
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
02.08.2015

Ну не ведаю, з-за чаго кіпіш. Асабіста я прайшоў гэтую вэрыфікацыю хвілін за 30….

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 450
Публікацыі
24 611
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
02.08.2015
ZigZag777_Adm, 11 May 2017
  Цяпер яшчэ больш бонусаў у ZigZag777!    Пацвердзі свой нумар пры рэгістрацыі і атрымай дадатковы бонус!​     Зарэгіструйся і пачні захапляльнае падарожжа за выйгрышамі ў казіно, дзе сабраныя лепшыя гульні ад вядучых вытворцаў!   

Гэты бонус прызначаны толькі для новачкоў.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
214
Публікацыі
4 370
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
27.03.2015
AydarKaribullin, 11 May 2017
Ну не ведаю з-за чаго такі кипіш. Асабіста я прайшоў гэтую верификацию хвілін за 30….

Я таксама прайшоў  верыфікацыю даволі  хутка.    Ніякай  панікі ў мяне няма.   Напісаў у адпаведнай  тэме, дзе прадстаўнік казіно адказвае. Дзякуй  яму за даступны адказ.  Пытанне было ўзнята з-за таго, што некаторыя гульцы лічаць інакш- казіно  такімі прыдзіркамі хоча , каб нетарплівыя гульцы злілі выйгрыш.  Што датычыцца  пацвярджэння тэлефона, ты правы, што акцыя для навічкоў.   

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Прадстаўнік
Ранг
4
Рэпутацыя
33
Публікацыі
154
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
24.05.2016

Магутныя Фрыспіны ў ZigZag777.com!

Атрымай ад 20 да 50 выйгрышных Фрыспінаў і здзейсні галоўную прыгоду
у сваім жыцці.

Перасекі адлегласць і час і акуніся ў несмяротную гісторыю Легендарнага
Кінга Конга.

Знайдзі Восьмае Цуд свету на ZigZag777.com!

1.Перайсці ў раздзел Каса
2.Зрабіць Дэпазіт 
3.Указаць у Лайв чате прамакод “Магутныя Фрыспіны

Падрабязна з нашымі акцыямі Вы можаце азнаёміцца тут
У выпадку, калі ў Вас узніклі якія-небудзь цяжкасці, звязаныя з доступам да сайта казіно або запускам гульняў, калі ласка, звяжыцеся з намі па электроннай пошце [email protected] або праз Лайв чaт.

З павагай,
Аляксандр.
+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...