Форум гульцоў ZigZag777 казіно
Абмеркаванне онлайн-казіно
|
2 May 2016
ад
safon3
|
257 Адказаў
|
16,089 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Фрыспіны залічаныя на Ваш рахунак, жадаю ўдалай гульні!
З павагай,
Аляксандр.
чорт ведае, паспеў ці не, але вось:
нік: ovaaal
нік MAXIMMP спадзяюся, што паспеў)
Добры вечар,
На жаль, акцыя завершana, а першыя 10 удзельнікаў ужо атрымалі фрыспіны.
У дадзены момант фрыспіны ў гульні Jungle Jim прадастаўляюцца толькі на дэпазіт.
Сачыце за нашай тэмай, а таксама за лістамі. Наперадзе новыя цікавыя конкурсы і акцыі!
З павагай,
Аляксандр
Прапаноўваю гэтае ГАЎНО ўнесці ў чорны спіс. Т. к. затрымліваюць з вывадам сродкаў да таго часу пакуль не заліеш. Прадстаўнік, ты **** дзе? **** ! ****??? ****! Калі не то **** **** !
Вось так!
да уж)))колькі ўжо часу прайшло?я ў ім гуляў 1 раз,але мікра асабліва не люблю,больш іншыя софты падабаюцца!думаю гуляць ужо не прыйдзецца ў ім)))гэта ж казіно ад арго і іхніх сяброў калі не памыляюся)))
Прывітанне, Аляксандр !)
Мне таксама ў
Мне таксама выйгрыш 150к выводзілі вельмі доўга, па 30к у дзень, хаця ў правілах было прапісана, што па 500 баксаў у дзень можна было выводзіць, у выніку, канешне ж, частку выйгрышу ў вас пакінуў назад… частка 45к… такая, карацей, непаганая частка….
Вывад тут пакідае жадаць лепшага, 48 гадзін !!! Ну вельмi-вельмi доўга, вялікая верагоднасць адмяніць і заліць…
ага, у мяне такое ўжо было, за 2 к рублёў выйграў 10 тысяч. 6 паставілі на вывад, 4 заліў, 6 зняў з вываду і таксама заліў, кароч было справа. Праўда ў іх дачцэ Грандэ
У арго дакладна доўгі вывад больш за 48г – гэта 100% (усё лета спрабаваў з імі змагацца. плюнуў і не стаў гуляць там больш). У апошні час шмат скаргаў на Арго. на невере і ў нас на форуме. (дакладней іх абвінавачваюць у затрымцы выплат, каб гулец зліў баланс. і я асабіста з гэтым згодзен на 1000%)
З маленькіх дэпазітаў шмат разоў набіваў. Атрымаць грошы – цэлая праблема
той жа буран зараз докі запытаў. (гульняў на свае . без бонусаў) іншыя казіно запытваюць, калі сума прыстойная. а гэтыя з‑за капеек
Ну не ведаю як Argo, а вось Гранд Крыстал мне хутка выводзіць, адзін раз нават за гадзіну вывялі! на ківі)
у мяне ж там вывад проста на карту быў.
У Буране такая ж фігня. Паставіў на вывад 2к, запыталі докі, пакуль чакаў адмяніў і ўнёс, праз 10 хвілін пасля ўнёску пацвердзілі докі…. Я думаю тут усё з імі ясна…
ООо нарэшце мабільны варыянт)
зиг-заг просіць скрын ківі з паштовым адрасам….як вам
я и в арго и в зигзаге отправлял скрины главной страницы киви,все норм верифицировали сразу
так.буквальна пасля напісання гэтага паста.верыфікавалі і вывелі.справа не ў гэтым.як можна прасіць старонку ківі з паштовым адрасам ??? калі яго там не можа быць.вось пра што я.учора была трохі збянтэжаная
так гэта яны паходу затупілі
Бяры ўдзел у пагані за Джэкпотамі і і стань уладальнікам галавакружальнага прыза ў ZigZag777.
рабіў некалькі дэпазітаў у гэтае казіно.ні разу нават баланс вышэй дэпа не падымаўся, хаця гуляць па дробных стаўках і дэпа хапае прыкладна на 200 “пустых” спінаў. Але відаць для майго акаўнта ні бонусок ,ні “біг він” не прадугледжана.Рэальна ўвогуле ніколі нічога вартага не лавіў