Форум гульцоў ZigZag777 казіно

Абмеркаванне онлайн-казіно | 2 May 2016 ад | 257 Адказаў | 16,089 Праглядаў | 1 Рэакцыя
Прадстаўнік
Ранг
4
Рэпутацыя
33
Публікацыі
154
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
24.05.2016
o6666o, 9 September 2016
памыліўся з нікам .olevaz не флуд, не ведаю, як рэдагаваць паведамленне

Фрыспіны залічаныя на Ваш рахунак, жадаю ўдалай гульні! 

З павагай,

Аляксандр.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
218
Публікацыі
1 292
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
21.11.2015

чорт ведае, паспеў ці не, але вось:

нік: ovaaal

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
129
Публікацыі
261
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
22.05.2016

нік MAXIMMP спадзяюся, што паспеў)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Прадстаўнік
Ранг
4
Рэпутацыя
33
Публікацыі
154
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
24.05.2016
max1806, 9 September 2016
нік MAXIMMP спадзяюся, што паспеў)

Добры вечар,

На жаль, акцыя завершana, а першыя 10 удзельнікаў ужо атрымалі фрыспіны.

У дадзены момант фрыспіны ў гульні Jungle Jim прадастаўляюцца толькі на дэпазіт.

Сачыце за нашай тэмай, а таксама за лістамі. Наперадзе новыя цікавыя конкурсы і акцыі!

З павагай,

Аляксандр

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
9
Публікацыі
102
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
21.04.2016

Прапаноўваю гэтае ГАЎНО ўнесці ў чорны спіс. Т. к. затрымліваюць з вывадам сродкаў да таго часу пакуль не заліеш. Прадстаўнік, ты **** дзе? **** ! ****??? ****! Калі не то **** **** !

0
-1
-1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
8
Рэпутацыя
416
Публікацыі
12 057
Падпісчыкі
39
Рэгістрацыя
30.03.2014
PavelFredooc, 2 November 2016
Franky   Спадара, магчыма вы забыліся пра мой апошні выйгрыш у онлайн-казіно ZigZag. Я яшчэ выклаў лудоўод з конкурсам, дзе дзяліўся гэтым выйгрышам. Справа ў тым, што дагэтуль грошы не атрымаў! Маштаб трагедыі – 110,000 rur. Можаце супаставіць даты і зразумець хуткасць выплат 🙂. У падтрымку [...]

Вось так!

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
57
Публікацыі
204
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
18.08.2015

да уж)))колькі ўжо часу прайшло?я ў ім гуляў 1 раз,але мікра асабліва не люблю,больш іншыя софты падабаюцца!думаю гуляць ужо не прыйдзецца ў ім)))гэта ж казіно ад арго і іхніх сяброў калі не памыляюся)))

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Прадстаўнік
Ранг
4
Рэпутацыя
33
Публікацыі
154
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
24.05.2016
PavelFredooc, 2 November 2016
      Вось так!  

Добры дзень,
Выплаты былі зроблены своечасова. Як ужо адзначалася, гэтая праблема з боку апрацоўчай кампаніі і плацежнай сістэмы. Выплаты на другие платежные системы(кроме webmoney), поступаюць мгновенно. Падобная сітуацыя ўжо ўзнікала год таму, але пры выплате на плацежную сістэму webmoney. У мінулы раз мы выплацілі паўторна і гульцы атрымалі дзве выплаты пасля таго, як праблемы з боку плацежнай сістэмы webmoney былі вырашаны. Нягледзячы на абвінавачванні, казіно не зацікаўлена ў ўтрыманні сродкаў. Фінансавы аддзел дадаткова звяжацца з Вамі па гэтым пытанні. 
З павагай,
Аляксандр
0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
9
Публікацыі
102
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
21.04.2016
ZigZag777_Adm, 2 November 2016
Добры дзень, Выплаты былі зроблены ў тэрмін. Як ужо адзначалася, гэтая праблема з боку апрацоўчай кампаніі і плацежнай сістэмы. Выплаты на іншыя плацежныя сістем(за выключэннем webmoney), паступаюць імгненна. Падобная сітуацыя ўжо ўзнікала год таму, але пры выплаце на плацежную сістэму webmon [...]

Прывітанне, Аляксандр !)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
7
Рэпутацыя
291
Публікацыі
2 120
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
21.04.2015

Мне таксама ў

ZigZag777_Adm, 2 November 2016
  Добры дзень, Выплаты былі зроблены ў тэрмін. Як ужо адзначалася, гэтая праблема з боку працэсінгавай кампаніі і плацежнай сістэмы. Выплаты на іншыя плацежныя сістэмы(акрамя webmoney), паступаюць імгненна. Падобная сітуацыя ўжо ўзнікала год таму, але пры выплатах на плацежную сістэму webmoney [...]

Мне таксама выйгрыш 150к выводзілі вельмі доўга, па 30к у дзень, хаця ў правілах было прапісана, што па 500 баксаў у дзень можна было выводзіць, у выніку, канешне ж, частку выйгрышу ў вас пакінуў назад… частка 45к… такая, карацей, непаганая частка….

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
0
Публікацыі
245
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
20.11.2016

Вывад тут пакідае жадаць лепшага, 48 гадзін !!! Ну вельмi-вельмi доўга, вялікая верагоднасць адмяніць і заліць…

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
479
Публікацыі
10 475
Падпісчыкі
11
Рэгістрацыя
16.10.2015
vieri, 24 November 2016
Вывад тут пакідае жадаць лепшага, 48 гадзін!!! Ну ооочень доўга, вялікая верагоднасць адмяніць і заліць…

ага, у мяне такое ўжо было, за 2 к рублёў выйграў 10 тысяч. 6 паставілі на вывад, 4 заліў, 6 зняў з вываду і таксама заліў, кароч было справа. Праўда ў іх дачцэ Грандэ

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
342
Публікацыі
2 271
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
29.11.2015
vieri, 24 November 2016
Вывад тут пакідае жадаць лепшага, 48 гадзін !!! Ну ооочень доўга, вялікая верагоднасць адмяніць і заліць…

У арго дакладна доўгі вывад больш за 48г – гэта 100% (усё лета спрабаваў з імі змагацца. плюнуў і не стаў гуляць там больш). У апошні час шмат скаргаў на Арго. на невере і ў нас на форуме. (дакладней іх абвінавачваюць у затрымцы выплат, каб гулец зліў баланс. і я асабіста з гэтым згодзен на 1000%) 

З маленькіх дэпазітаў шмат разоў набіваў. Атрымаць грошы – цэлая праблема 

той жа буран зараз докі запытаў. (гульняў на свае . без бонусаў) іншыя казіно запытваюць, калі сума прыстойная. а гэтыя з‑за капеек 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
189
Публікацыі
1 000
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
31.01.2016
Feya_Line, 25 November 2016
ага, у мяне такое ўжо было, ў 2 к рублёў выйграў 10 тысяч. 6 паставіў на вывад, 4 заліў, 6 зняў з вываду і таксама заліў, кароч было дзела. Праўда ў іх дачцэ Гранде

Ну не ведаю як Argo, а вось Гранд Крыстал мне хутка выводзіць, адзін раз нават за гадзіну вывялі! на ківі)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
479
Публікацыі
10 475
Падпісчыкі
11
Рэгістрацыя
16.10.2015
hawk, 25 November 2016
Ну не ведаю як арго, а вось гранд кристал мне хутка выводзіць, адзін раз нават за гадзіну вывялі! на ківі)

у мяне ж там вывад проста на карту быў.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
0
Публікацыі
245
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
20.11.2016
Roull, 25 November 2016
У Арго дакладна доўгі вывод – больш за 48 ч гэта 100% (усё лета спрабаваў з імі змагацца. плюнуў і не стаў больш гуляць там). у апошні час шмат прэтэнзій на Арго. на Невере і ў нас на форуме. (насамрэч іх абвінавачваюць у затрымцы выплат. каб гульцы зліліся. і я асабіста з гэтым згодны на 1000 [...]

У Буране такая ж фігня. Паставіў на вывад 2к, запыталі докі, пакуль чакаў адмяніў і ўнёс, праз 10 хвілін пасля ўнёску пацвердзілі докі…. Я думаю тут усё з імі ясна…

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Прадстаўнік
Ранг
4
Рэпутацыя
33
Публікацыі
154
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
24.05.2016
Паважаныя форумчане! 

Хачу праінфармаваць Вас, што ў казіно з’явілася мабільная версія!

Цяпер гуляць стала яшчэ зручней! Скачы прыкладанне на свой Андроід смартфон або заходзь з браўзера свайго мабільнага прылады і атрымай доступ да любімых слотаў, дзе б ты ні знаходзіўся! 

З павагай, 
Аляксандр.
0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
7
Публікацыі
68
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
22.11.2020

ООо нарэшце мабільны варыянт)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
134
Публікацыі
563
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
01.07.2016

зиг-заг просіць скрын ківі з паштовым адрасам….як вам

Добры дзень! Сардэчна запрашаем у Службу Падтрымкі ZigZag777.com! Чым я магу Вам дапамагчы?

Добры дзень. А на працягу якога часу адбываецца вывад сродкаў на ківі?

Калі ласка, напішыце сваё імя карыстальніка (логін).

kirasof

Пачакайце, калі ласка, хвілінку, я правяру Ваш рахунак.

паспорт я адсылала

Просім заставацца ў чаце, апрацоўка Вашага запыту зойме нейкі час.

Праз пару хвілін Вам будзе высланы на пашту пакет дакументаў, неабходных для верыфікацыі.

я ўжо адсылала!!!!

у чаце ў вас пыталася адрас!!!

Для верыфікацыі рахунку неабходна верыфікаваць усе плацежныя сістэмы, з якіх рабіліся дэпазіты.

і якім жа чынам верыфікаваць ківі?

больш я не з чым не плаціла!!!

Праз пару хвілін Вы атрымаеце ліст для верыфікацыі на Вашу пошту.

вы зьдзеўнічаецеся ці што?

ў ўсіх казіно адразу адпраўляю дакументы, каб потым не чакаць вывад

тут таксама

Калі ласка, праверце пошту, Вам быў высланы спіс дакументаў, неабходных для верыфікацыі.

папрасіла адрас куды адсылаць – адправіла

якія дадзеныя на ківі павінны быць на скрыне???

ў мяне там няма прозвішча і імя. няма ні ў кога!!!

На скрыншоце старонкі павінны быць бачны нумар і паштовы адрас.

вы зьдзеўнічаецеся?

які на ківі паштовы адрас????

ён жа нумар рахунку

там толькі нумар тэлефона!!!

а пашпарт я ўжо адсылала

вы тут?

Адпраўце, калі ласка, неабходныя дакументы на ўказаную пошту ў лісце.

ў мяне ні ў ківі ні ў яндэксе няма паштовага адраса

і я думаю ні ў кога няма

Пашліце, калі ласка, галоўную старонку Вашага кашалька.

добра

паспорт другі раз адпраўляць таксама?

, Паспорт Ваш ужо верыфікаваны Не.

а чаму мне адразу не сказалі аб дадатковых дакументах

Поўная верыфікацыя рахунку магчымая толькі пасля здзяйснення дэпазіту з адной з даступных сістэм для вываду сродкаў.

адпраўлю зараз і колькі чакаць вывад?

Фінансавы дэпартамент праводзіць працэдуру верыфікацыі ў парадку чаргі. Як толькі Ваш рахунак будзе верыфікаваны, Вам на пошту прыйдзе ліст пацверджання.

Вам непрыемна гэты размова
22:22

прыемна то як.адразу б сказалі чакаць мне не прыйшлося б.адправіла б усё ўжо даўно…
0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
320
Публікацыі
4 474
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
06.09.2015
kirasof, 13 March 2017
  зиг-заг просит скрин киви с почтовым адресом….как вам     Здравствуйте! Добро пожаловать в Службу Поддержки ZigZag777.com! Чем я могу Вам помочь?       Здравствуйте.а в течении какого времени происходит вывод средств на киви?       Напишите пожалуйста свое имя пользователя (логин).       kir [...]

я и в арго и в зигзаге отправлял скрины главной страницы киви,все норм верифицировали сразу

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
134
Публікацыі
563
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
01.07.2016
kerob, 13 March 2017
я і в арго і в зигзаге отправлял скрины главной страницы киви,усё норм верыфікавалі адразу

так.буквальна пасля напісання гэтага паста.верыфікавалі і вывелі.справа не ў гэтым.як можна прасіць старонку ківі з паштовым адрасам ??? калі яго там не можа быць.вось пра што я.учора была трохі збянтэжаная

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
320
Публікацыі
4 474
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
06.09.2015
kirasof, 14 March 2017
так. літаральна пасля напісання гэтага паста. верыфікавалі і вывеў(а). справа не ў гэтым. як можна прасіць старонку ківі з паштовым адрасам ??? калі яго там не можа быць. вось пра што я. учора была некалькі збянтэжаная

так гэта яны паходу затупілі

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Прадстаўнік
Ранг
4
Рэпутацыя
33
Публікацыі
154
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
24.05.2016
Паважаныя форумчане! 

Хачу паведаміць Вам пра наяўнасць у асартыменце нашага казіно Джэкпот-гульняў, сярод якіх: Super Lucky Frog, Cosmic Fortune, Mega Joker, Divine Fortune, Caribbean Stud, Tarzan.

Бяры ўдзел у пагані за Джэкпотамі і і стань уладальнікам галавакружальнага прыза ў  ZigZag777.

Жадаю Вам удачы! 

З павагай, 
Аляксандр. 
0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
115
Публікацыі
981
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
18.04.2016

рабіў некалькі дэпазітаў у гэтае казіно.ні разу нават баланс вышэй дэпа не падымаўся, хаця гуляць па дробных стаўках і дэпа хапае прыкладна на 200 “пустых” спінаў. Але відаць для майго акаўнта ні бонусок ,ні “біг він” не прадугледжана.Рэальна ўвогуле ніколі нічога вартага не лавіў

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Прадстаўнік
Ранг
4
Рэпутацыя
33
Публікацыі
154
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
24.05.2016

Внеземныя Фрыспіны ў ZigZag777!
Зрабі віртуальную падарожжа па невядомых планетах.

Атрымаў ад 20 да 50 Фрыспінаў і адпраўляйся на пошукі галоўнага Скарбу ў прасторах космасу.

Знайдзі Талісман вечнай Удачы ў ZigZag777!

Для актывацыі Бонуса Вам неабходна:
1. Перайсці ў раздзел Каса
2. Зрабіць Дэпазіт 
3. Указаць у Лайв-чат Прамокод “Камень Удачы

Падрабязней з нашымі акцыямі Вы можаце азнаёміцца тут
У выпадку, калі ў Вас узніклі якія-небудзь цяжкасці, звязаныя з доступам да сайта казіно або запускам гульняў, калі ласка, звяжыцеся з намі па электроннай пошце [email protected] або праз Лайв-чат.

З павагай,
Аляксандр. 
0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...