Форум гульцоў ZigZag777 казіно
Абмеркаванне онлайн-казіно
|
2 May 2016
ад
safon3
|
257 Адказаў
|
16,087 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
З дэпазітам кожны дурак зможа. А вось без дэпазіта ?
Паважаны прадстаўнік, укажыце, калі ласка, вось такія моманты :
У залежнасці ад сумы дэпазіту па гэтай акцыі Вы можаце атрымаць: 20 бясплатных спінаў
на дэпазіт ад 500 рублёў. 30 бясплатных спінаў на дэпазіт ад 1000 рублёў. 40 бясплатных спінаў на дэпазіт ад 1500 рублёў. 50 бясплатных спінаў на дэпазіт ад 2000 рублёў.
Я праз няведанне ўнёс 300 рублёў і прайграў. Відаць, трэба было мінімум 500 рублёў адным плацяжом, таму гэта ўжо нязручнасці і стварае незадаволенасць. На сайце казіно ў вас няма гэтай акцыі, спасылка перакідвае на галоўную старонку казіно. Чат быў недаступны, атрымліваецца, я ўнёс дэпазіт і нічога не атрымаў. Дзякуй за акцыю 🙂.
Шаноўны spartack,
Дзякуем Вам за заўвагу, мы разгледзім Вашу прапанову.
Усе бонусы ў нашым казіно налічваюцца на папаўненне ад 500 рублёў адным плацяжом, калі ў акцыі не пазначана інакш.
Гэтай акцыі няма на сайце, бо слот, у які прадастаўляюцца фрыспіны, мяняецца кожны тыдзень.
З павагай,
Аляксандр.
Калі ласка, але атрымліваецца я ўсё ж зрабіць дэпазіт, разлічваючы на гэтыя фрыспіны як другі шанец. У акцыях сума не была пазначана, чат маўчаў у той момант, калі я рабіў дэпазіт. Я б унёс 500, а не трыста, калі б вы тут паказалі суму. Вы на сайце зрабіце ў навінах што ці на які дэпазіт які бонус. Вось з такіх момантаў вы паніжаеце сваю рэпутацыю. Што мне ваша дзякуй дае? Хоць можа быць вы ў далейшым будзеце паказваць сумы, каб не ўводзіць кліентаў у зман. Не ўсе бонусы ў вас ад 500 рублёў, я ўнёс дэпазіт 250 рублёў і атрымліваў 10 фрыспінаў таксама па коду.
Падтрымліваю патрабаванне гульца, прадстаўнік пліз вырашайце пытанне станоўча(ну а калі трэба будзе да тых 300р накінуць яшчэ 200р, так думаю што для ‘Спартака’ гэта не будзе крытычна)
Паважаны spartack,
Фры спіны за 250 рублёў дэпазіту былі атрыманы Вамі раней у якасці выключэння. Пры запыце на атрыманне бонуса кожны гулец разглядаецца індывідуальна, у сувязі з гэтым бываюць выпадкі, калі бонус можа быць выдадзены на папаўненне ад 250 рублёў. Ва ўсіх астатніх выпадках, калі ў акцыі не пазначана інакш, бонусы залічваюцца на папаўненні сумай ад 500 рублёў адным плацяжом.
Мы ўлічым Вашае пажаданне наконт указання мінімальнай сумы для атрымання дадзенага бонуса ў акцыі.
З павагай,
Аляксандр.
Вы ж не ўказалі суму акцый тут, на форуме?. Пакажыце, дзе на сайце казіно пра гэтыя нюансы напісана? Я не знайшоў гэтага там. Вы ўвялі мяне ў зман і гэта якраз той выпадак, які вы называеце індывідуальным, каб залічыць фрыспіны. Вы ж бачыце мой дэпазіт у 300 рублёў. Вы ж ведаеце пра той выпадак, хаця я тады не прасіў у вас прымяняць выключэнні. З павагай, гулец.
Шаноўны Spartack,
Уся інфармацыя па бонусах, не ўнесеная ў ліст або акцыю, адлюстроўваецца на сайце альбо прадастаўляецца ў лайв-чате.
Згодна з нашымі дадзенымі, Вы звярнуліся ў чат адзін раз, і Вам была прадастаўлена поўная інфармацыя, што датычыць выкананага Вамі дэпазіту.
З павагай,
Аляксандр.
Паважаны, не вельмі добрыя ў вас адмазкі, далёка пойдзеце. Так, звяртаўся ў чат, але пасля здзейснення дэпазіту і тады кода не было даступна. Вы яшчэ мне напісалі б, што я ў вас трохі ў плюсе, я б не здзівіўся. Пасля гэтага мяне адштурхоўвае ад вашага заведения. Думайце, вам не знойдуць замену? Памыляецеся – вы гэта цудоўна разумееце, проста шкнарайцеся і гэта прывядзе вас да краху. Ніякага ліста не было, гэтая акцыя не адлюстроўваецца на сайце, калі вы бачыце яе там, то сфатаграфуйце і пакажыце. Жадаю вам поспехаў, але без мяне, прабачце.
Мы рады падзякаваць усім за ўдзел і павіншаваць нашых пераможцаў!
Шчаслівымі ўладальнікамі каштоўных прызоў сталі:
Ну ў дзяку Леніна ўзяў купончык на 100 рубасаў ў краме ў нас – нешта там круціў-мутіў – ну адмыў – Медуза2 іпанула x200 на апошнім спіне – баланс сча 3789 расіі – ну пішу ў сапорт – як забраць тыпа – ну пішуць гэта зразумела мін деп 250 рублікаў – ок-ок – далей пытаюся а деп пракручваць трэба – не – кажуць у сапорце – ну ок – але толькі вывесці вы можаце толькi 50 еўра + деп – чытаю ў нас на форуме- напісана – no max кэшаут – пішу зноў ёй у сапорт тыпа з LCB – скрын ёй даю – кажа ў нас правілы змяніліся – пішу настойлівей ёй тыпа з форума і г.д. – яна – вам адкажуць на пошту – пачаў праходзіць папярэдне вэрыфікэйшэн… паглядзім што будзе далей
сёння актываваў код на 100 рублёў адбіў толькі 88% граў гадзіны 3 а можа і больш максімум паднімалася да 650 р вось што ўдавалася лавіць 1) http://screenshot.ru/upload/image/SsP9 2) http://screenshot.ru/upload/image/SsPL 3) http://screenshot.ru/upload/image/SsPo вынік http://screenshot.ru/upload/image/SsP1 у выніку застаўся задаволены наіграўся даволі
Ачувай нечуваны прыліў адрэналіну, гуляючы ў яркі слот ад кампаніі NextGen,
і заваюй тытул пераможцы на гэтым тыдні на ZigZag777.com
Прызавы фонд 5,000 z-поинтаў.
Егіпецкае багацце выйгрышаў у ZigZag777!
Таемныя Піраміды захоўваюць старажытныя таямніцы вялікіх уладальнікаў.
Атрыма ад 10 да 50 фрыспінаў і ўзніміся на вяршыню Платінавай Піраміды.
Дзіўная атмасфера Егіпта і буйныя выйгрышы чакаюць цябе ў ZigZag777!
Для актывацыі Бонуса неабходна:
1.Перайсці ў раздзел Каса
2.Зрабіць Дэпазіт*
3.Указаць у лайв-чэце Промакод
“ИзобилиеФриспинов”
*Мінімальная сума дэпазіту для атрымання фрыспінаў складае 500 рублёў
Падрабязней аб нашых акцыях Вы можаце даведацца тут
З павагай,
Аляксандр.
Паважаныя карыстальнікі форума!
Турнір Слот тыдня працягваецца ў гульні 4 Winning Directions,
выдатна адлюстроўваючай усю прыгажосць і вытанчанасць кітайскай культуры.
Пазнай усходнюю легенду пра Чарапаху, Белага тыгра, Фенікса і Зялёнага дракона – чатыры нябесныя сімвалы кітайскага імператара
і абяры для сябе таго, хто прынясе табе першае месца ў турніры.
Призавы фонд 5,000 z-пойнтаў.
З павагай,
Аляксандр.
Хочам павіншаваць нашага карыстальніка з буйной перамогай
і жадаем усім удзельнікам форума ўдачы і такіх жа вялікіх заносаў у ZigZag777!
Папрасіў пра бонус на дзень нараджэння – адразу выявілася, што ў мяне ў казіно ёсць дублюючыя рахункі. Гуляць магу толькі на ўласныя сродкі.
Потым на пошту прыйшло гэта!
Мы рады паведаміць, што ZigZag777 прапануе Вам спецыяльны бонус!