Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,843 Адказу
|
573,249 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Хто адыгрываў у 24 казіно, з іх промікаў на 3 еўра, які макс кэш пасля адыгрышу, ёсць знаўцы?
таксама было цікава, але ў выніку я зліўся. ёсць адчуванне, што саму суму бонуса пакінуць, гэта значыць 3 еўра) хз канечне, магу памыляцца…)
А што за промікі?
у іх у тэлеграме дроп кожны дзень адбываецца, у рандомны час. па 300 актывацый на код, разбіраюць амаль імгненна
Макс кеш звычайна пазначаны ў ТГ, дзе гэтае прома браўся, 5-10€ прыкладна, калі вывад мінімальны ад 20€, я скаргу тут пісаў як-бы, адыграў гэты бонус, яны знялі да 5€ ,падымаю да 30€ ,ставлю на вывад, яны 2 разы знімаюць да 5. У выніку вывёў з гакам-паплавам, там увогуле лепш з бонусамі не звязвацца, яны абрэжуць выйгрыш з бонуса да 5-10€ і (Слова выдалена сістэмай) ты выведзеш, атрымліваецца 2 разы мінімум павінна неверагодна пашанцаваць: 1 раз калі адыграў і 2 раз, калі падняў з гэтых капеек суму на мінімальны вывад
З святам!
Рио працягвае прабіваць дно, выкаталі промо з вагерам 40 за свае🤣🤣🤣
Галоўная старонка – халява, як ты выказаўся, як раз і для ўсіх, ёсць увогуле промо, у якіх 10-20 актывацый, напрыклад, не падабаецца – прайшоў міма, у той тэме любое промо бездэпазітнае або натяк на яго вітаецца
Stimul селекторская шарага прома на 50р ,актывацый хз колькі
8PROMO
Першаячы чагосьці такое чую, пагугліў і нічога не знайшоў, кінь спасылку ў лс
Жэсць у вас тут зноў,чел напэўна iwill c ТВАЕ памяшаў, там як і ў Why 50 спінаў у дэбільным слоце ад манкалы вісяць.
ёсць у каго промікі на дэп на чэмпіён ?
што там на Юббетс за прома такая, а то лянота ў пошту заходзіць
Нікалай і Яўген, хз, гісторыю не чытаў, з-за чаго сыр-бор пачаўся – перастаньце, хлопцы, абодва дастойныя, здаровыя, як кажуць, у адной лодцы плывём, не варта гэтага, закрывайце тэму мірна. ✌️🤞👍
9 устаўляеш і ўсё працуе
Падкажыце, можа хто ў курсе у Why казіно пасля адбітага бонуса далей можна гуляць, гэта значыць вывядуць больш за 2500 ці не.
2500 і ўсё
Як у іх напісана глядзі: калі максімальны вывад, то толькі 2500, гуляй не гуляй, калі напісана максімальны выйгрыш то пасля адбіцця можна гуляць! Увогуле такая сістэма!
Дабрыя людзі падкажыце як зрабіць чэк аб аплаце з Юмани , у фармаце pdf
Запытай у падтрымцы, чэк у пдф з банкаўскай пячаткай. Але чакаць 24 гадзіны((
Гэта ў гэтым чортовым Why казіно , заўсёды што ці запытваюць пры дэпазіце з карты такі чэк? Жах нейкі.
ну зрабі скрыншот чэка і змяні фармат на пдф . калі з пячаткай то праз бота юмані запыт
Чаму піастрыкс запытвае:))) так, я з гэтым нядаўна сутыкнуўся, спрачаўся з імі, і сюды пісаў, вось літаральна нядаўна!
напішы ў пошукавіку «змяніць фармат з … на….» і ўсё 1 хвіліна! А можаш зайсці ў тэму піастрыкса, там я пісаў пра гэта, мне там pokerface спасылку кідаў! Буквальна 2 апошнія старонкі прачытай, там ёсць…
Да чаго тут піастрикс? Зараз ва ўсіх казіках дэпазіты не даходзяць па КД, калі кладуш з карты, або СБП, вось і казікі патрабуюць PDF-чэкi цяпер, на якіх бачны дадзеныя адпраўніка і атрымальніка, некаторыя казікі яшчэ і выпіску з карты за тыдзень просяць, таксама ў PDF.