Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Падпісвайцеся на нашу рассылку навін
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
4LUCK - незалежная крыніца інфармацыі аб анлайн-казіно і гульнях анлайн-казіно, не кантраляваны якім-небудзь аператарам азартных гульняў. Усе нашы агляды і кіраўніцтва створаны сумленна, у адпаведнасці з лепшымі ведамі і меркаваннямі членаў нашай незалежнай экспертнай групы; аднак яны прызначаны толькі для інфармацыйных мэт і не павінны разглядацца як юрыдычная кансультацыя і на іх нельга спадзявацца. Вы заўсёды павінны пераканацца, што адпавядаеце ўсім нарматыўным патрабаванням, перш чым гуляць у любым абраным казіно.
Copyright © 2026 4LUCK. Усе правы абаронены.
https://youtu.be/OVQy_oRsXMQ?si=wTeN5nCzKxtSFTBF
@vrodezdes вось гэта дакладна ты апісаў. Я спачатку трохі выйгрышвала, але калі потым паглядзець усю гісторыю, то ў жорсткім мінусе ў выніку знаходжуся
@evgewka777 вось такая вось рэальнасць гульні ў казіно)
@evgewka777
у доўгую ўсе ў мінусе, а гуляюць, каб адыграцца хоць трохі
Бум шака лака)
@evgewka777
Гуляючы яшчэ на 1xbet пачаў запісваць сумы прайгрышу, калі за паўляма перайшоў, парваў і забыў – так прасцей))
Набрыдлі гэтыя слоты і стаўкі,буду адпачываць на гэты тыдзень)завтра і паслязаўтра на рыбалку,а ў пятніцу ў госці.Хоць на нейкі час адпачну ад слотаў і БК.
Хопіць завісаць у слотах)
Усім добрага вечара!))
@semyon122 і табе не хварэць.
@vrodezdes гэта праходзіць з часам! Бывалi замазкі ў мяне і зарплату цалкам прайграваў і выйграваў вельмі шмат, хвалямі! Але калі прайграваў, перажываў, усё гэта больш звязана з офлайн! Як то з часам прайшло! А апошнія гады ўвогуле гуляю і лічыў, так з 2022 года ў плюсе, ды ён невялікі, агульны плюс 393 тысячы ўсяго за 3 гады. 2025 яшчэ не падлічваў. Але калі ёсць які прайгрыш, не перажываю, бо ў выніку ў плюсе! Калі, вядома, лічыць з самага пачатку, дык 99% што ў мінусе і не малым! А можа проста прайшлі тыя часы перажыванняў, з’явіліся больш важныя справы і г.д….
Кароч – пройдзе! Не забівай сабе нервы праз гэта! Ну а сэнсу – прайграў, то навошта перажываць. Ды і ўвогуле, выйгрышы яшчэ дакладна будуць, нечакана, але будуць! Галоўнае – трымаць нервы пад кантролем, вось яшчэ перажываць з-за гэтага г**на! Забі!
@gans2115
Ставіся крыху па-іншаму да прайгрышаў, пасадзіў нервовую сістэму на гэтыя хваляванні) Не варта таго, качэлі і нервы – косарь туды, косарь назад, больш раблю паўзы, так лягчэй і стараюся аддаляцца ад казіно))
https://youtube.com/shorts/tz5gvLmR_rM?si=3WdMLn23YPgTMELN
https://youtube.com/shorts/z9ZcnXMz9tU?si=soRre7vcD4SsaTnH
Гонар за хлопцаў Іслама, Хабіба, рады, што мы выраслі на адной зямлі, шматнацыянальнай Рэспубліцы Дагестан! Удачы і поспехаў вам, браты! Іслам, Хабіб ІншаАллах “чанко” Магомед працягне гісторыю, школу Абдулманапа!
@GANS2125 Хлопцы, гэта Акоп тупы як корка, яму кажуць не флудзь, а ён пра паінты:))))) То бок бачыце, у яго ў галаве звязваецца толькі флуд=паінты(па яго пионты:))) ён жа Чэчэнец з Варонежа:))))
Бачыце, ён нават не разумее таго, што калі яму кажуць пра флуд, то маецца на ўвазе не суй нос 👃 да старэйшых або не нясі дурні, ён гэтага нават не разумее:))) Яму здаецца, што ўсе, хто кажуць яму «не флудзь», па-его гэта значыць «не зарабляй паінты».
Ён гэтага не зразумее, я ж казаў, што раз – там хворы дзіця 👦, так шкада, але гэта не з мэтай абразіць, ён хворы! Там крытычнага мыслення нуль, гэта прамая асоба, якая бачыць толькі тое, што на паверхні, толькі бачыць! Аналізаваць ён не можа, толькі мінімальныя якіясьці функцыі ў яго галаве задзейнічаны і ўсё. Пагаварыце з ім па тэлефоне! Я ж пісаў яго нумар! Толькі ён хутчэй не адкажа, ён баіцца. Там вельмі шмат праблем! Таму ён і называе сябе Чэчэнцам! Разумееце, які там страх перад гэтымі людзьмі, калі ён сябе так называе:)))) Я не лічу гэта нармальным!
Таму там нічога не дакажаш! У яго ў галаве паінты! Ты яму пра зусім іншае кажаш, а ён твердзіць адно і тое ж!
Бро, сюды скапіяваў тваё паведамленне з тс поінтс, не ведаю як адкажа)
Я з ім паразмаўляў у тг, быццам голас як у мужчыны, а справы дзіцячыя, кажа, жонка не ведае, што я лудоман, калі дома не гуляю толькі на працы даводзіцца гуляць, як приду дамоў адключаю інэт грыць) хаця ўвесь дзень сядзіць у інтэрнэце) не супадае нешта) тут пахне вялікім пі..лом! Пасля такога не веру ніводнаму слову гэтага чувака.
Яшчэ называе ўсіх 6-камі, тых, хто ставіць яму мінусы за яго справы) чалавек сам не разумее, што піша ў каментах) смешны чалавек)
Каб у тэме тс поинтов не было спама,перанёс сюды.А то гэты акоп усюды спаміць.
Акоп тут у гэтай тэме паінты не налічваюцца, калі хочаш тут флудзіць) не трэба ў любой тэме пісаць свае камэнты) я спецыяльна пішаў(ла) заўсёды тут, калі хачу флудзіць))
Раніцаю прачынаешся – уся тэма Акопа) раніцай будзе таксама, вось убачыш) Акоп можна і паінты іншым спосабам зарабіць і быць актыўным. Пішы правільна: не піёнты, як ты пішаш) а паінты.
Прапусціў пра Воранежскага чачэнца)не варты такога слова чачэнец(
Чачэнцы – годныя людзі, заўсёды прыйдуць на дапамогу, і ў гэтай нацыі ёсць гонар, ведаю не па чутках, у мяне ў горадзе сябры – чачэнцы, красуні, за свае словы адказваюць, прыйдуць на дапамогу па неабходнасці.
На форуме ведаю @Pokerface. Як чалавек – проста агонь, хоць не бачыліся, але чалавек робіць прыгожа, можа дапамагчы ў любы момант, калі трэба, а можа паслаць куды трэба – такі характар у гэтай нацыі. Асабіста мяне выручалі не раз, і раздаваў тут многім, калі памятаюць і цэняць чалавека, многія адпішацца. Вось такім павінны быць чачэнцы, а не такім, як гэты персанаж, пра якога вышэй пісаў. Усёй удачы і дабра.
Я сам вырас у горадзе Гур’еў), дзе-то ў 1993 перайменавалі горад Гур’еў у Атыраў.
Атыраў быў раней як шаўковы шлях, тут і на караблі прыязджалі купцы і багатыя людзі гандлявалі, праз Атыраў праходзіць Каспійскае мора, нафтавая сталіца Казахстана.
Я ганаруся, што вырас менавіта ў Атыраве. Рыба тут вельмі смачная, памятаю, калі ў 93 годзе быў хаус, мы ездзілі з мамай у Астрахань, Волгоград і гандлявалі сушанай рыбай, а дадому назад прывозілі спірт Рояль калі хто памятае) 96% быў і рабілі развядзенку, так выжывалі ў той час, працы не было, усё было па талоне нават ежа. Менавіта попыт быў на рыбу з Атырау, з цягніка сустракалі пакупнікі – пыталі гэта Атыраускае рыба? І адразу забіралі з парома) мы не прадавалі на рынку, сходу забіралі і чакалі людзі гэты цягнік з Атырау. Успамінаю дзяцінства аж плакаць хочацца, і чакалі на вакзал адваротны цягнік, і гучала ва ўсіх кіёсках Аліна або Алеграва Младший лейтенант беражы сэрца, усё яшчэ памятаю. Раней было класна, шкада што не вярнуць час назад.
Гэта быў аповед трохі пра сваё дзяцінства) ўсім удачы і заносаў, хлопцы!
Мой горад раней і цяпер.Рэ4а Урал на фота.
Гэты мост раздзяляе Еўропу ад Азіі ў горадзе Атырау, яшчэ ёсць самы доўгі пешаходны мост у свеце, нават у Кнігу рэкордаў Гіннеса ўвайшоў, даўжынёй 551 метр.
У 1998 годзе мы хадзілі на дыскатэку, драліся) Ох, маё дзяцінства) дзе было паняцце, калі ідзеш з дзяўчынай – не білі, дзе драліся за свой раён) дзе ўсё было справядліва па паняццях. Дзе на разборках 5×5 драліся, дзе не было прыніжэнняў. Цяпер усё бязмежжа, ножы, стральба, дзе на аднаго нападае натоўп (вынік – адзін у турму (Шкада, што ўсё так змянілася(
![]()
Медыя ад удзельніка@pokerface Ассалаумагалейкум брат!Я ганаруся што ў мяне ёсць такія браты як ты Чачэнцы.Абажаю Каўказ!Достойныя людзі там жывуць,с павагай з Казахстана братскага.
Людзі з форума, сябры, прабачце, калі часам пішу флад, спам) мы ўсе людзі, памыляемся, без гэтага ніяк. Я таксама не анёл, памыляюся) нават мне сорамна, калі пішу флад, гляджу на свае паведамленні і сорамна(
Таму калі дазволіў – сорян. А так гэта мой любімы форум Латест! Дзе шмат даведаўся і даведваюся, дзе кіраўнік адэкватны і адміні проста супер.
Я дапускала шмат памылак, асабліва хочацца адзначыць Славу Леніна, прабач брат, я не са зла, калі што нагаварыла. Здаецца, усё сказала, усім міру і дабра.
@robingood бро, ты ж у флудылкі пішаш:))) мне здаецца яна і патрэбна для зносін.