Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Падпісвайцеся на нашу рассылку навін
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
4LUCK - незалежная крыніца інфармацыі аб анлайн-казіно і гульнях анлайн-казіно, не кантраляваны якім-небудзь аператарам азартных гульняў. Усе нашы агляды і кіраўніцтва створаны сумленна, у адпаведнасці з лепшымі ведамі і меркаваннямі членаў нашай незалежнай экспертнай групы; аднак яны прызначаны толькі для інфармацыйных мэт і не павінны разглядацца як юрыдычная кансультацыя і на іх нельга спадзявацца. Вы заўсёды павінны пераканацца, што адпавядаеце ўсім нарматыўным патрабаванням, перш чым гуляць у любым абраным казіно.
Copyright © 2026 4LUCK. Усе правы абаронены.
@robingood у мяне ёсць сябар, яго клічуць Слава. Ён гуляў разам з Чачэнцам, яго клічуць Зелімхан, і яны набралі даўгоў, якія афармляў на сябе Слава. У выніку гэты Зелімхан кіў Славу з вяртаннем сваёй часткі, хоць называў братам і сябрам! Не так даўно Слава размаўляў з адной дзяўчынай-чачэнкай, яна сказала: чачэнцам у доўг лепш ніколі не даваць!
Здавалася б, як ганарліва і правільна сябе пазіцыянуюць…, а па факце?!
Ганаруся, што ў мяне ёсць браты славяне, украінцы, беларусы – праваслаўныя хлопцы!
Уся сутнасць у тым, што сярод любой рэлігіі і нацыянальнасці ёсць і прыстойныя, і свінні!
@inkgra84 у кожнай нацыі ёсць такія людзі, але казаць, што ўсе такія – не трэба.
@gans2115 я не пра гэтую тэму бро,часам бывае што нафлуплю ў іншых тэмах)не наўмысна, хочацца адказаць або выправіць адказ каго-небудзь)тым самым атрымліваецца флуд)вось за такое прашу прабачэння.😊
@inkgra84 Вельмі прыемна, Рома, мяне Коля завуць. Я казах, па-казахску ты ўсё роўна не запомніш, таму кліч Коля😀 мне здавалася, што ты дзяўчына, ці твая дзяўчына таксама карыстаецца тваім акаўнтам у латесте? Здавалася, адказвала як дзяўчына, калі я не памыляюся.
Тыя, хто не былі ў Казахстане, дабро запрашаем! Мы любім гасцей, і заадно адпачнеце ад жыццёвай мітусні)
Жывём толькі адзін раз, як кажуць, увесь час думаючы пра працу, сям’ю і пра жыццёвыя праблемы. Крэдыты, іпатэка і г.д.
На сябе няма часу, і так праходзіць жыццё, часам трэба пакінуць усё і адпачнуць ад усяго!
Учора паклікаў гасцей, сваіх сяброў, з якімі мы ў школе вучыліся ўсе 11 гадоў. Усем ужо па 41) глядзiш – быццам учора гэта было, як скончылі школу і ў 2000 годзе паступілі ў універ, а хто – у вучылішча.
Цяпер у ўсіх сем’і, часам хочам адпачыць ад усяго і збіраемся з хлапцамі, абмяркоўваем жыццё, палітыку і, канешне, рыбалку) як без гэтага)
Вось учора паклікаў сваіх сяброў, але адпачнулі класна. Гралі ў карты, дзе мой друган прайграў мне 90к) я не буду браць гэтыя грошы, я не для гэтага паклікаў гасцей, каб абыграць іх і бабкі запутаць. Я паклікаў іх, каб адпачылі.
Што хачу сказаць – мяне паперла) трохі п’ю і ўспамінаю дзяцінства, калі што, прабачце, калі надоелі мае расказы пра дзяцінства)
Усе мы лудоманы, сабраныя на гэтым цудоўным форуме, усім здароўя, шчасця і заносаў. Усім, усім – нават недабразычліўцам, якія хочуць і гейцяць мяне) усім здароўя галоўнае! А астатняе ўсё будзе.
У 2005 годзе я працаваў у гульнёвай зоне ахоўнікам, тады не ведаў і не гуляў у слоты. Пастаянна прыходзілі адны і тыя ж асобы, амаль усё кіраўніцтва паліцыі вакзала.
Дзе прайгравалі грошы, і ламалі апараты)мы падыходзілі і казалі так нельга, прайграў, але пры чым тут апараты. На нас кідаваліся) тыпа ім было ўсё роўна, мы ніхто для іх, тыпа ў іх улада і г.д
Аднойчы было так: на мяне кинyўся ментaўскі бычара, дзе пасля чарговага прайгрышу я падышоў да яго і сказаў не біць апарат, і ледзь не надаў яму па шчаках)но ў часе мяне спынілі іншыя наведвальнікі і аператар. Добра, што мяне спынілі, а то павесілі б на мяне што-небудзь(менты яны такія(і ўпакавалі б як след.
Як я пачаў гуляць.
Працаваўшы ў гэтай сферы ахоўнікам, бачыш, як прайграюць, заносіць, але мяне не цягнула.
Пакуль аднойчы пастаянны гульняр не сарваў джэкпот на маёй зьмене) нам разда́лі шотал) гэта ба́бкі – калі выйграюць, даюць такое.
Не доўга думаючы я вырашыў сыграць у апараты) дзе з трэцяга спіну спаймаў бонуску 10 спінаў, і выйграў 5к тенге, гэта каля 1к рублёў. З гэтага і пачалася мая гісторыя лудаманіі)
25 снежня 2005 года, я на змене, на наступны дзень павінен быў паехаць за дзяўчынай у іншы горад (Актобе)
Нам прынеслі зарплату на працу, прама на змене, не ведаю наўмысна каб прайгралі там жа ці не)
Але ў ноч з 25-га па 26-ае я прае..ў усю зарплату ў апараце (настава няма, раніцай у 9:00 цягнік, а я без грошай сяджу ў 7 раніцы (на маё шчасце ці не, сюды прыходзіць пастаянны гульня, у 7 раніцы, і пытае мяне, бро, што настра няма? Я яму кажу ўсё як ёсць, і праз 2 гадзіны я павінен паехаць за нявестай у іншы горад. А грошай няма, ён кажа бро не хвалюйся, я дапамагу табе, вазьмі ў каго-небудзь 5к на гадзіну, я табе верну, кажа. Там часу думаць не было, пán або прапан. Узяў у касе 5к, аператар свой) і паехала.
Першые 3к улетэлі (хваляванні піпец, і тут упаў бонус, дзе аддавалася каля 5к. Пасля спінаў 18 яшчэ адзін бонус +8к.
І тут джэкпот упаў каля 25к тенге, я аж прапёкся) я кажу бро здымай усё, хопіць) ён кажа пачакай зараз яшчэ сарвем. Спыніў яго, знялі выйгрыш, яму даў 5к, на астатняе вырашыў купіць квіток і паехаць за дзяўчынай (нявестай) купіў квіток, адзенне і задаволены паехаў да будучай жонкі) 29-га снежня я прывёў у дом сваю нявесту, і праз месяц паўтара сыгралі вяселле 11 лютага) працягваецца…)
Цікава
@inkgra84 да дарэчы, яго клічуць Раман. Сам я па нацыянальнасці беларус, проста бацькі беларусы, а сам з пялёнак усю жыццё ў Расіі. пры ўсім пры гэтым, сярод маіх знаёмых і сяброў ёсць і Чэчэнцы, і татары, і азеры, і армяне…
@robingood 🤝 не, я мужчына, акаўнтам карыстаюся толькі я.
напісаў на кантрасце, каб паказаць, што сярод любых народаў ёсць як добрыя людзі і асобы, так і сволачы. Многа меркаванняў, усе мы розныя). Паважаць трэба ўсе народнасці і нацыі). Няма ні лепшых, ні горшых! Мір ва ўсім свеце!
https://youtu.be/6BIxPr-AaQo?si=OlkD7RzOKsnZg-62
@inkgra84 Прывітанне! Прыемна пазнаёміцца Раман, мяне Раміс клічуць ! Родам з сонечнага Дагестана, з самага паўднёвага і старажытнага горада краіны – Дэрбента! Лезгін па нацыянальнасці! Гонар у 65-м пакаленні! Рады за цябе за Беларусь! Што здарылася? Прыняў “на грудзь” больш, чым бацька дазволіў, ці як? Нармальны, здавалася, быў – што случылася???
@pokerface Прывітанне, Ферзь. Мог бы, калі ласка, выручыць на піастрыкс руб 500-1к толькі на прадукты. Цяпер зіма і працы зусім няма і дапамогі ад сваякоў таксама… я не ведаю, што рабіць. Мой піастрыкс 201552372764 альбо на карту 2202208474600294
Дзякую табе загадзя і ўсім, хто рэальна можа дапамагчы мне ў цяжкай сітуацыі.
@robingood Ва алейкум ассалам! Дзякуй, брат! Узаемна! Не стамлюся дзякаваць вам, казахам і ўваму Казахстану за тое, што братоў ” перасяленцаў” прынялі ў свой час як сваіх, за прытулак, за ўсё!
Казахстан, Алга!
Усе мы людзі. Пад адным Усемагутным ходзім , Бог, Аллах, трэба быць пры жыцці чалавекам ! Будзьце людзьмі!
На сувязі.! Заўтра паміраць не збіраюся ІншаАллах!
https://youtu.be/CscL5xPdbIs?si=06FF1lixqH4jzOyp
Апошнія 2 капейкі, хочаце дабрацца вэлком! Я тут не гублюся .
Хотэў нешта адказаць,але думаю лішнім будзе🤣
https://youtu.be/2f8kQSfSFvI?si=ns1uZ3tzQraxQ7Q1
https://youtu.be/E3XGDVjlCC0?si=YUxgoCVrQ6z6XPmp
https://youtu.be/QTzx11yY3fI?si=IaHVbepkBMxAvpwJ
https://youtu.be/xAgozsaz_Mk?si=Ens0RvtQtV-6yfbG