Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Падпісвайцеся на нашу рассылку навін
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
4LUCK - незалежная крыніца інфармацыі аб анлайн-казіно і гульнях анлайн-казіно, не кантраляваны якім-небудзь аператарам азартных гульняў. Усе нашы агляды і кіраўніцтва створаны сумленна, у адпаведнасці з лепшымі ведамі і меркаваннямі членаў нашай незалежнай экспертнай групы; аднак яны прызначаны толькі для інфармацыйных мэт і не павінны разглядацца як юрыдычная кансультацыя і на іх нельга спадзявацца. Вы заўсёды павінны пераканацца, што адпавядаеце ўсім нарматыўным патрабаванням, перш чым гуляць у любым абраным казіно.
Copyright © 2026 4LUCK. Усе правы абаронены.
@ingibordadapkuna ведаеш, у якія? Значыць карыстаўся іх паслугамі 😁😘
@anutka89я нават магу табе даць іх кантакты , я туды сваю дзяўчыну здаваў , таксама без казіно жыць не магла
@ingibordadapkuna ну мне гэта не трэба))) я не пакутую)) дзяўчыне хоць дапамагло?
@anutka89яна яшчэ там, ужо як год , быццам дапамагло , калі выйдзе паглядзім
@ingibordadapkuna табе яе не шкада?😁Вось яна ваша любоў, толькі б пазбавіцца
@anutka89 шкода але выйсця ўжо не было , усё ўжо было на мяжы
@ingibordadapkuna калі не сакрэт, які быў парог? А то ў мяне хлопец жорстка на сліве, кожную капейку кладе і спрабуе занесці. Пастаянна адмяняе вывад сродкаў. Ужо хз што з ім рабіць.
@anutka89трэба таксама яго туды адправіць, ну ён на гэта пагодзіцца? Калі трэба напішы мне ў лс я табе дам кантакты, яны самі прыедуць і забяруць яго
@ingibordadapkuna дзякуй. Пазней напішу. Можа дапамогуць
@ingibordadapkuna
Усё гэта ілюзія ашуканства, лёгкія грошы, заносы, зп за 2 дні гульні, а потым трапляеш у яму доўгаў і залежнасці.
@vrodezdes я ў маладосці так праеб.аў зарплату ўсю)потым завязаў з казікам на доўга, вярнуўся праз нейкі час, ужо не так моцна хацелася, гуляю па крыху, крыху зліў не бяда, падняў гэта плюс, зато кайфануў)
@vrodezdes цалкам згодзен , потым апусташэнне, страта хобі і інтарэсаў , думкі толькі пра казіно
@vrodezdes.Мільён адсоткаў так і ёсць )Ну ёсць людзі, якія ўмеюць кантраляваць)
@ingibordadapkuna ну не скажу такое)страта хобі і інтарэсаў?
У свой час гуляў у футбол, к футболу ніколі не губляў інтарэсу, можна сказаць, у свой час яно і дапамагло мне забыць пра казіно.
@ingibordadapkuna у сэнсе вывезуць насільна, без згоды? Так-то артыкул ёсць за такое)
@ingibordadapkuna
Сам у такой доўгай замазцы што капец, разумею толькі што трэба адрэзаць азарт як гангрэну, а так усё больш і больш праігрыш. Сам не заўважаю, як да косара застаецца ў казіно, аддачы нуль, заносаў нуль
@robingood
О, калега па цэху, таксама займаўся, гуляў, але на фоне актыўнай гульні ў казіно нават футбіч не дапамагаў. Нібы адцягвае, а потым зноў тыя ж думкі. Памятаю быў момант, калі арэндавалі зал (не турнір, усе знаёмыя, збіраліся на выхадныя), заставалася па часе гуляць хвілін 20-25, але ў галаве такая каша з гэтымі замазкамі, што сказаў хлапцам, трэба ісці, хоць ніколі такое не было. Проста з’ядала ўнутры і галава не свая.
@vrodezdes я яшчэ на працы граў, калі працаваў у нафтавай кампаніі KazTranOil, там у нас была каманда, ездзілі ў іншыя гарады на турніры. Сярод тых, хто працаваў у гэтай арганізацыі, былі класныя часы.
@robingood
Прыемна такое ўспамінаць, але цяпер як бы халадней да футбола стала, то ці пастарэў, то ці іншыя клопаты. Нават ЛЧ, калі гляджу, толькі сустрэчы топ-каманд
@vrodezdes ў ЛЧ так ёсць,сам таксама гляджу толькі топавыя матчы,усё падрад не цікава.
@robingood
Я гляджу толькі на грандаў ну і Італія, Англія, Іспанія, але і тое калі топы гуляюць. Ужо як бы не той запал, але ў футбалік бы паганяў, ” На тэхніку б прабіў” ахаххахах
@vrodezdes я тока Англію,Іспанію Італьянцаў не люблю і не гляджу)да футбол пагуляць я таксама люблю ў любы час.
@robingood
Уяві, ледзь не паставіў дызлайк выпадкова, адразу ўзгадалася штрыха, які мне тут прад’яўляў. І так нельга змяніць, калі паставіў, даказваў яму, але плуг плугом. Раней хаця б з ім у тэме пра рулетку перапісваліся, а пасля дызлайка – на вечным марозе, ахаха
@vrodezdes )) бывае, нават калі дизлайк будзе, то я не абражуся, і мне пафіг на гэта, камусьці падабаецца, а камусьці не тваё меркаванне і т.д
Так што ўсё ок😀👌
У раздзеле артыкула ёсць артыкул пра Крэйзі Тайм, зайшоў пачытаць і прыкол:
“Я сачыў за шарыкам, які скакаў па сектарах. Нарэшце ён спыніўся… на «1»!”
А я і не ведаў, што Крэйзі там ператварыўся ў рулетку з шарыкам 😀
Даволі нядрэнна напісаны тэкст, але ШІ саступіўся на шарыку 🙂
+ Канец падвёў, занадта вялікі тэкст. Канец (пасля “выграў і пайшоў спаць”), трэба было рэзаць 🙂