Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Падпісвайцеся на нашу рассылку навін
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
4LUCK - незалежная крыніца інфармацыі аб анлайн-казіно і гульнях анлайн-казіно, не кантраляваны якім-небудзь аператарам азартных гульняў. Усе нашы агляды і кіраўніцтва створаны сумленна, у адпаведнасці з лепшымі ведамі і меркаваннямі членаў нашай незалежнай экспертнай групы; аднак яны прызначаны толькі для інфармацыйных мэт і не павінны разглядацца як юрыдычная кансультацыя і на іх нельга спадзявацца. Вы заўсёды павінны пераканацца, што адпавядаеце ўсім нарматыўным патрабаванням, перш чым гуляць у любым абраным казіно.
Copyright © 2026 4LUCK. Усе правы абаронены.
@robingood гэта не тое, што сумна, гэта шкада, і, агледзеўшыся назад, пачынаеш разумець, што казіно рэальна ніколі не дасць
@anutka89ну ў параўнанні з тым колькі я прайграў , гэта вельмі нават дробязі
@ingibordadapkuna а ты выводзіш якія сумы?
@anutka89я не вывожу , вывод для слабакоў 😀😀😀😃 жартую , ну менш 20 30 к не бачу сэнсу выводзіць
@ingibordadapkuna так ты тады навучыся выводзіць хаця б і 10к для пачатку)(смысл спрабаваць падняць, калі не дае?
@ingibordadapkuna вядомая фраза)ты не ўваходзіш у групу тг у Наташкі?
@robingoodтакую пакуль не ведаю 🤷♂️ таму не складаюся
@anutka89сэнс выводзіць такую дробязь, тым больш з вавады, дзе вывады без праблем, можна падымаць бабкі і не перажываць, што цябе заблакуюць пры вывадзе
@ingibordadapkuna ну і які сэнс спрабаваць падняць, калі не дае?
@anutka89 што значыць сэнс ? Тады ўвогуле гульня ў казіно не мае ніякага сэнсу
@ingibordadapkuna пачакай, ты гуляеш дзеля зліву?
@anutka89я гуляю дзеля гульні , ну вядома занос гэта прыемны бонус , я змірнаўся з той думкай што казіно ніяк не абыграць
@anutka89 так надзея памірае апошняй)))за іншых не скажу,але я сам дзеля кайфу гуляю,не з думкай падняць лям і т.д
@robingoodу мяне ёсць надзея падняць лям , але я ўжо зміріўся з тым што гэтага не адбываецца
@ingibordadapkuna вось менавіта дзеля гульні, атрымаць кайф, а не спрабаваць падняць тое, што не дае
@anutka89 ну тады сэнс увогуле дэпіць , калі выводзіць менш чым дэпнуў
@ingibordadapkuna ну добра, напрыклад я дэпнула на ваваду ўчора 2300, падняла да 10к. Больш не дае, што зліваць?
@anutka89ну а сэнс 10 к выводзіць ? Ну калі ў цябе не такія вялікія замазкі як у мяне напэўна ёсць сэнс
@ingibordadapkuna пакажы мне хоць аднаго лудзіка, які не ў замазцы?
@anutka89мы ж не лудзікі , мы ж граем для задавальнення 😀😀ну па крайняй меры мы так сябе ашукваем
@ingibordadapkuna ну гэта ты так, напэўна))
@anutka89а ты як ? Ты лічыш сябе лудаманам ?
@ingibordadapkuna усе, хто гуляе, лічаць сябе лудаманамі, у ўсіх ёсць сливы і залівы. І ты павінен ведаць гэта як ніхто, раз так пішаш.
@anutka89я не лудаман , я гуляю таму што люблю гэта, а вось калі ты лудаман , раю звярнуцца табе ў адпаведныя арганізацыі для лячэння гэтага недугу