Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Падпісвайцеся на нашу рассылку навін
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
4LUCK - незалежная крыніца інфармацыі аб анлайн-казіно і гульнях анлайн-казіно, не кантраляваны якім-небудзь аператарам азартных гульняў. Усе нашы агляды і кіраўніцтва створаны сумленна, у адпаведнасці з лепшымі ведамі і меркаваннямі членаў нашай незалежнай экспертнай групы; аднак яны прызначаны толькі для інфармацыйных мэт і не павінны разглядацца як юрыдычная кансультацыя і на іх нельга спадзявацца. Вы заўсёды павінны пераканацца, што адпавядаеце ўсім нарматыўным патрабаванням, перш чым гуляць у любым абраным казіно.
Copyright © 2026 4LUCK. Усе правы абаронены.
@marusik94 народ галадуе! Краіна, давайце больш рэзінавых куеў!
Эх, шкада Жырыноўскі памёр, ён бы ацаніў гэты лозунг 😀
@max777a777 за 150р па-нашаму гэта 750 тенге, за 750 можна купіць 6 буханак хлеба па 120т, не ведаю, што ў вас за хлеб па 75руб, але ў нас на 6 буханак хопіць. Слова «бедолага» не ўмеснае! Сам ты бедолага.
@robingood ну слухай, тут народ пераважна з РФ, таму ў паведамленні мы арыентуемся на нашы цэны 🙂
@robingood а дзе ты ўбачыў хоць бы адно адэкватнае паведамленне?
Мы проста з дзяўчынамі пасмяяліся 🙂
Калі табе трэба прычапіцца, то на форуме поўна тых, хто піша яўную дзіч ва ўсіх тэмах запар (не буду паказваць пальцам, так сказаць).
@max777a777 навошта мне даеп.цца, я проста сказаў, што ты не тое пішаш, для гэтага ёсць тэма флудылка, дзе можна прыколвацца, жартаваць і г.д.
@robingood.Што ў людзей логікі зусім няма ?)
@max777a777 так, 66-90 руб нармальны, той што да 30 руб гэта той што нават не сапсуецца:))) Ён жа з Казахстана, я там не быў, можа там такія цэны, фіг ведае. Ну ў нас у Пітері за 30 гэта адкіды , а не хлеб 🍞.
@gans2115 плюс яшчэ ў паўднёвых рэгіёнах там часам чорнага хлеба добрага няма, там звычайна белы, а ён па першапачатку таннейшы! Вось па Піцеры калі: сталічны чорны каля 50 руб, такі ж падобны, таксама чорны, ёсць па 22-30 руб, ён нармальны, яго бяруць 70% людзей, але ён не цягне плесень:))) Той што «палоўінка Круглова», чорны, ён заўсёды мяккі 66 руб. Фінскі прыкладна 55-75 руб, гэта 8 кавалкаў (каракіркі) – ён класны, бяру яго звычайна, ну і наш, падобны на фінскія каракіркі, ён каля 80 руб. Ну а белыя – усе і хлеб 🍞 і батон 🥖, яны да 60 руб, так, можна і за 20 ўзяць, ну ён зноў жа горшы.
Кароче ёсць і танныя, і дарагія, як каму падабаецца. То бок выбар ёсць.
Ёсць яшчэ купа розных, ну я пра вядомыя самыя напісаў.
А ў паўднёвых рэгіёнах выбар значна меншы, асабліва чорнага. У Казахстане я не быў, таму не ведаю як там, але дапусцім у цэнтральна-азіяцкіх іншых краінах яго значна менш чым у нас. У краінах Персійскага заліва таксама я ўзяў заўсёды белы, няма як у нас на поўначы. Да і ў РФ на поўдні няма чорнага, які асабіста я заўсёды тут у Піцеры есць.
@marusik94 я часам заходжу ў пятёрку з 2к і мне на нічога не хапае.
Мінімальны заход у магазін 5к.
Закупачны дзень 25-40к.
На самай справе гэта класна, пасядзець, пагаварыць, параўнаць, даведацца і г.д… Навошта ругацца!
Гэта менавіта до@б, бо мала хто пераходзіць з асноўнай тэмы ў флудылку (напрыклад ты ж зараз не перайшоў, а працягваеш пісаць тут, хоць гэтыя разборкі не адпавядаюць тэме аўтара).
@gans2115 нельга мець зносіны па-за тэмай флудылка, а то табе раскаленай кочаргай выжгуць на лбе: спамер і неадэкват!
😀 😀 😀
@max777a777 ну напэўна калі на пастаяннай аснове тады магчыма, а так у выглядзе рэдкіх выключэнняў нічога страшнага.
Я не чытаў што там было раней, ды і ў іншых тэмах: можа вы пасварыліся або ўдарыліся адзін аб аднаго чымсьці, вось потым такія і пачынаюцца «зачэпкі» адзін аднаго.
Я апошнім часам проста стараюся менш спрачацца. Памятаю, як мяне бесіла даводзіць людзей да, ну не глядзіце вы на гэта ртп!!! Тым больш многія пішуць пра яго, зусім не разумеючы што гэта і як яно працуе! Не разумеючы, што валільнасць слотаў не менш важная, а хутчэй нават больш! Адзін напішаш. Потым 10 дурных пытанняў як прылятуць, думаеш ну бляяя, ну я ж 2 паведамленні вышэй гэта тлумачыў! Беспытна! Усе ж разумней за ўсіх!
Я бачыў, па-моему ты ту ж тэму і выказваў людзям, як працуюць слоты, правільную, я маю на ўвазе, такую, якая ёсць. Потым Міша таксама разумеўшыя рэчы казаў, але сустрэчныя пытанні ад некаторых людзей проста забіваюць!
Ну калі не ведаеш як ртп працуе, не абмяркоўвай на іншую тэму, не, будуць спрачацца!
Або гуляеш у казіно, выводзіш, ніколі ніякіх праблем, потым выскачыць чучало Manitu і даказвае адваротнае, БЕЗ доказаў!!! Ну думаеш ну ладна, калі ідыёт – навошта з ім спрачацца, напісаў няма доказаў, або …..уй. Цяпер мінусы ставіць на ўсё што можна:))))
Нахрэн, рэальна трэба часам перапынкі рабіць з гэтым форумам, або мець зносіны толькі з тымі, каго лічыш нармальным!
Кароче я ўжо забыў з чаго пачаў і да чаго ўсё гэта:))))))
Кароче хоча б мы, хто ўжо даўно тут, давайте будем стрымней , паважаць адзін аднаго ну і не навязваць меркаванні, а дзяліцца сваімі і слухаць адзін аднаго! Без спрэчак і скандалаў.
@marusik94 “а ў пакеце хуй”
Прычым жарты жарты, але купіць рэзінавы хуй будзе рэальна танней, чым ежы 😀
@max777a777 Ну гэта ясна,я па сваёй цане сказаў,так што ўсё ок
@max777a777 вось тут флудылка, ты тэмы пераблытаў па ходзе.
@anutka89ну вялікая сума гэта колькі, лям ? Ну такое я ўвогуле наўрад ці калі-небудзь занясу
@ingibordadapkuna усе так кажуць, ты ж ведаеш можаш стрэльнуць у любы момант
@anutka89 я ўжо за пяць гадоў гульні ў казіно зразумеў, што не можа стральнуць
@ingibordadapkuna хочаш сказаць, што не было заносу?
@anutka89 на лям ніколі не было )) так па дробязях
@ingibordadapkuna ну па дробязях гэта колькі для цябе?
@anutka89 ну 300 к максімум было за ўвесь
жыццё, да ляма далёка, не так лі?
@anutka89 раней можна было, а цяпер трохі цяжка з гэтым. Казіношкі жруць усё падрад.
@ingibordadapkuna таксама не лавіў вялікіх заносаў каля 4-х гадоў. Сумна, вядома.