Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Падпісвайцеся на нашу рассылку навін
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
4LUCK - незалежная крыніца інфармацыі аб анлайн-казіно і гульнях анлайн-казіно, не кантраляваны якім-небудзь аператарам азартных гульняў. Усе нашы агляды і кіраўніцтва створаны сумленна, у адпаведнасці з лепшымі ведамі і меркаваннямі членаў нашай незалежнай экспертнай групы; аднак яны прызначаны толькі для інфармацыйных мэт і не павінны разглядацца як юрыдычная кансультацыя і на іх нельга спадзявацца. Вы заўсёды павінны пераканацца, што адпавядаеце ўсім нарматыўным патрабаванням, перш чым гуляць у любым абраным казіно.
Copyright © 2026 4LUCK. Усе правы абаронены.
@marusik94 Дык па акцыі ўвогуле мяшок іх можна купіць 🤣🤣🤣🤣🤣🤣, на запас 🤣……..
@galy1959 навошта так складана? Можна ўзяць гіганта, тыпу конскага)
@galy1959 Ааааа🤣🤣🤣🤣🤣 да слёз 🤣🤣🤣 пайду на Озон схаджу дзеля спартыўнага інтарэсу 😁 па колькі за мяшок…. 🤣🤣🤣🤣
@max777a777 шкада рэзаць🤣 так жаваць можна🤣
@max777a777 Перастаньце 🤣🤣🤣🤣🤣…..
@max777a777 На Ozon зараз акцыя🤣🤣🤣🤣11. 11 можна са зніжкай узяць 🤣🤣🤣🤣ой не магу…. Насмешылі🤣 да слёз….
@max777a777 У мяне такая ж сітуацыя… Да таго ж па цэнах гляджу больш-менш сярэднячок, Дзесьці скідочка, а ўсё роўна ў пяцёрку не ўкладаюся ніколі 🤦🏼♀️
@robingood вы дзе такія танныя цыгарэты бачылі то?👀 цяпер мінімум, па-мойму, дзве сотні🙈
@marusik94 ты маеш рацыю,падаражэлі нават цыгарэты)
@robingood цяпер на 150р хіба толькі хлеб і жвачку купіш 🤣
@marusik94 жвачку норм) хлеба 5-6 буханак)
@robingood ты чырвоную цану пакупаеш?
Гэта не хлеб, а попоі. Нават Коломенскі па 75 ужо не той. А па 150 гэта 2.
5-6 – гэта ты па 15-30р бярэш, што ж за хлеб такі. Ужс. Адно слова, бедолага
@robingood я купляю хлеб за 70р і жвачка 90р мне не хапіла б🤣🤣🤣
@robingood дзе ты такі танны хлеб бачыў, у нас 1 буханка каштуе 65 р
@marusik94 папытайся парады ў Робіна. Ён на 150 і жавалку, і 5 хлебаў.
У шоку, вядома, калі гэта рэальна 🙁
@max777a777 да я думаю ён жартуе😁 зараз на самой справе цэны такія, што нават малако не купіш на 150р
У магазін ідзеш 5-7к, а дадому прыходзіш 👀 раскладваеш пакет і па-сутнасці нічога не купіла🤷🏼♀️ цэны – жах….
@max777a777 🤣🤣🤣🤣🤣
Атрымліваецца ў прамым сэнсе і ў шчыліну і ў рот 😀
Наталі заўтра пасмяецца (а можа нават і ўзбудзіцца), але ўсё прыбярэ наш беспарадак 🙂
@max777a777 Мы эканоміку краіны абмяркоўвалі🤦🏼♀️🤣Але магчыма нас па частках🥺
@max777a777 Кусочкі калі разрэзаць будуць вялікія 🤣🤣🤣, жаваць будзе нязручна 🤣🤣🤣………
@marusik94 цалкам звычайна сасуць, але гэта, вядома, залежыць ад таго, які ў цябе ротік 🙂
@max777a777 ага напісаў усюкую дурню.
@max777a777
@max777a777 гэта дакладна 🙃 добры мужчына быў і вельмі разумныя рэчы казаў
@max777a777 не пажраць, дык пасасаць, так бы мовіць 😀