Флэйм, разборкі, клевета, тролінг, флуд
Агульныя пытанні
|
9 снежня 2015 г.
ад
IvanPronin
|
196 Адказаў
|
17,354 Прагляду
|
13 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@sinaloa я не, я мужчына, але не Інгеборга)
@goldking і трымаю цябе ў курсе, усе мае балы папярэджанняў толькі з-за гэтага тыпа
@lemonad83 ахаха, Ды я ж цябе ведаю, бро) Але не Інгеборга, гэта 100%)) Ты, канечне, мяне насмяшыў)
@lemonad83
@natakaya Наталля, нідзе няма абраз, і пішуць, як вы самі сказалі- дзе можна выказаць свой пункт гледжання. Да таго ж тэма называецца-
Флейм, разборкі, паклёп, тролінг, флуд.
@sinaloa
@sinaloa назва тэмы пасуе да ўсяго гэтага, вы ж самі сказалі, што тут можна пісаць. Флейм, разборкі, паклёп, тролінг, флуд. 😊
@lemonad83 цябе нешта не задавальняе? Цябе чымсьці зачапіла гэтая сітуацыя????
@ingibordadapkuna я ўжо напісаў, чым мяне гэта закранула, вышэй можаш азнаёміцца
@lemonad83 так супакойся ўжо, калі ты хочаш канкрэтна што сказаць, лічка адкрытая, у астатнім з адміністрацыяй сайта гэтае пытанне вырашаецца, па кожным з акаўнтаў мной дадзена тлумачэнне, і хопіць як абражаная дзяўчынка бегаць і ўсім скардзіцца, асабіста цябе тут ніхто не зачапіў, і тваё ніхто не забіраў
ingibordadapkuna ты закрануў увогуле ўвесь форум, гэтага яшчэ не зразумеў?! Не прыкідвайся ўжо, дурня не ўключай. Накулігачыў спраў і хочаш выйсці сухім з вады? Так не атрымаецца.
@ingibordadapkuna за пакрыўджаную дзяўчынку, у цябе б твой п**дак адразу трэснуў, гэта пры сустрэчы. Твой ЛС мне на хер не патрэбны. Я не скарджуся, а выношу сваё меркаванне на ўсеагульнае абмеркаванне. А мяне зачапае тое, што я не разумею, а цяпер і разумець не хачу, хто ты, мужчына ці жанчына, і ад якой асобы ты пішаш.
@sinaloa а якія такія справы я нарабіў? Што заходзіў з акаўнта іншай чалавека? Дык для гэтага ж кампетэнтныя людзі, не табе ж гэта вырашаць
@lemonad83 ну дык ты можаш звязацца са мной, прыехаць і зрабіць тое, што кажаш))) 😁дарэчы, буду чакаць з нецярпеннем))) героі вы кнопачныя )) аувідэрчы, таварыш,
@ingibordadapkuna ты рэальна вельмі моцна прыдурваешся. Выключай ужо гэта, абузер і мульцік 4LUCK.
@sinaloa а наконт выйсці сухім з вады, я нічога не кажу, калі адміністратар вырашыць заблакаваць, значыць так і будзе, я тут нічога зрабіць не магу, я тут такі ж маленькі чалавек, як і ўсе )))
@ingibordadapkuna ты не як усе. Ты ўжо тут абнаглеў. Мультікі, жорсткі аб’юз паінт-сістэмы, мінімум ужо тры акаўнты. Бо Анюта піша ад мужчынскага імя. На фота наогул пафігу звяртаць увагу, як і на вашы дакі. Можаш проста папрасіць каго заўгодна. Яшчэ ідуць тупыя апраўданні, даўно б табе ўжо перманент выпісаць. Час за такія справы адказваць, не ведаю, чаму з табой яшчэ сюсюкаюцца.
@sinaloaдобра)))
@ingibordadapkuna к**чаны…
@ingibordadapkuna дурылка ты кардонная)
Якось я не думаў так пра Ахмета, ну што ў яго мульты. Верыў яму якось. Шкада, 😢 вельмі-вельмі шкада, канешне.