Флэйм, разборкі, клевета, тролінг, флуд

Агульныя пытанні | 9 снежня 2015 г. ад | 197 Адказаў | 17,404 Прагляду | 13 Рэакцый
Skilled
Ранг
10
Рэпутацыя
563
Публікацыі
2 212
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
7 кра 2020 г.
Sinaloa, 8 hours таму
@lemonad83​ Бра, ты б стварыў акаўнт, калі б быў мужыком з такім нікам- енгеборгадапкуна?!) 😀 Потым рэзка змяніць на Ахмета, + дзікі твінк. А яшчэ, магчыма, ёсць або будуць іншыя акаўнты) Я ў шоку ад карыстальнікаў 4LUCK, хто іх яшчэ абараняе. Значыць, ім так жа напляваць, што яны не шануюць [...]

@sinaloa​ я не, я мужчына, але не Інгеборга)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
10
Рэпутацыя
563
Публікацыі
2 212
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
7 кра 2020 г.
GoldKing, 8 hours таму
@sinaloa​ Ну пра правілы 4LUCK дакладна не вам з ліманадам тут расказваць, у саміх жа папярэджанняў хоць адбаўляй. Заўсёды заўважаў, хто мае больш папярэджанняў, той мацней за ўсіх крычыць, замест таго каб за сабой сачыць. @hgsdtv​ тут абсалютна згодзен, як, зрэшты, і з тым, што гэта два розны [...]

@goldking і трымаю цябе ў курсе, усе мае балы папярэджанняў толькі з-за гэтага тыпа

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
11
Рэпутацыя
675
Публікацыі
3 571
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
12 кра 2022 г.
lemonad83, 8 hours таму
@sinaloa​ не, я мужчына, але не Інгеборга)

@lemonad83​ ахаха, Ды я ж цябе ведаю, бро) Але не Інгеборга, гэта 100%)) Ты, канечне, мяне насмяшыў)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
14
Рэпутацыя
1 354
Публікацыі
8 288
Падпісчыкі
21
Рэгістрацыя
16 сак 2023 г.
Калі ласка, без высвятлення адносін і абраз.
0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
11
Рэпутацыя
675
Публікацыі
3 571
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
12 кра 2022 г.
lemonad83, 8 hours таму
@sinaloa​ Серый, здарова, гэты тып, як стварыў тут акк, спаміў усюды, дзе толькі можна, за што яму і далі першае папярэджанне, нік я гэты памятаю выдатна, Інгеборга, потым перайменаваўся ў Ахмет, ну і як факт 4500 тыс. паведамленняў і гэта за год… Потым гэта Анюта, да яе ўласна прэтэнзій няма, [...]

@lemonad83

@natakaya​ Наталля, нідзе няма абраз, і пішуць, як вы самі сказалі- дзе можна выказаць свой пункт гледжання. Да таго ж тэма называецца-

Флейм, разборкі, паклёп, тролінг, флуд.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
11
Рэпутацыя
675
Публікацыі
3 571
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
12 кра 2022 г.
Sinaloa, 6 hours таму
@lemonad83 @natakaya​ Наталля, няма нідзе абразаў і пішуцьяк вы самі сказалі- дзе можна выказаць сваю думку. Плюс тэма называецца-

@sinaloa

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
11
Рэпутацыя
675
Публікацыі
3 571
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
12 кра 2022 г.
Sinaloa, 6 hours таму

@sinaloa назва тэмы пасуе да ўсяго гэтага, вы ж самі сказалі, што тут можна пісаць. Флейм, разборкі, паклёп, тролінг, флуд. 😊​

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
12
Рэпутацыя
791
Публікацыі
4 653
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
28 чэр 2025 г.
lemonad83, 8 hours таму
@sinaloa​ Серый, здароў, гэты тып, як стварыў тут акаўнт, спаміў усюды, дзе толькі можна, за што яму і далі першае папярэджанне, нік я гэты памятаю выдатна, Інгеборга, потым змяніў нік на Ахмет, ну і як факт 4500 тыс. паведамленняў і гэта за год… Потым гэтая Анютка, да яе, уласна, прэтэнзій ня [...]

@lemonad83​ цябе нешта не задавальняе? Цябе чымсьці зачапіла гэтая сітуацыя????

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
10
Рэпутацыя
563
Публікацыі
2 212
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
7 кра 2020 г.
Akhmet, 6 hours таму
@lemonad83​ цябе нешта не задавальняе? Цябе чымсьці закранула гэтая сітуацыя????

@ingibordadapkuna я ўжо напісаў, чым мяне гэта закранула, вышэй можаш азнаёміцца

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
12
Рэпутацыя
791
Публікацыі
4 653
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
28 чэр 2025 г.
lemonad83, 6 hours таму
@ingibordadapkuna я ўжо напісаў, чым мяне гэта зачапіла, вышэй можаш азнаёміцца

@lemonad83​ так супакойся ўжо, калі ты хочаш канкрэтна што сказаць, лічка адкрытая, у астатнім з адміністрацыяй сайта гэтае пытанне вырашаецца, па кожным з акаўнтаў мной дадзена тлумачэнне, і хопіць як абражаная дзяўчынка бегаць і ўсім скардзіцца, асабіста цябе тут ніхто не зачапіў, і тваё ніхто не забіраў

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
11
Рэпутацыя
675
Публікацыі
3 571
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
12 кра 2022 г.
Akhmet, 6 hours таму
@lemonad83​ так супакойся ўжо, калі ты хочаш канкрэтна што сказаць, ПП адкрыты, у астатнім з адміністрацыяй сайта гэтае пытанне вырашаецца, па кожным з акаўнтаў мной дадзена тлумачэнне, і хопіць як пакрыўджаная дзяўчынка бегаць і ўсім скардзіцца, асабіста цябе тут ніхто не чапаў, і тваё ніхто [...]

ingibordadapkuna ты закрануў увогуле ўвесь форум, гэтага яшчэ не зразумеў?! Не прыкідвайся ўжо, дурня не ўключай. Накулігачыў спраў і хочаш выйсці сухім з вады? Так не атрымаецца.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
10
Рэпутацыя
563
Публікацыі
2 212
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
7 кра 2020 г.
Akhmet, 6 hours таму
@lemonad83​ так супакойся ўжо, калі ты хочаш канкрэтна што сказаць, ЛС адкрыта, у астатнім з адміністрацыяй сайта гэтае пытанне вырашаецца, па кожным з акаўнтаў мной дадзена тлумачэнне, і хопіць, як пакрыўджаная дзяўчынка, бегаць і ўсім скардзіцца, асабіста цябе тут ніхто не чапаў, і тваё ніхт [...]

@ingibordadapkuna​ за пакрыўджаную дзяўчынку, у цябе б твой п**дак адразу трэснуў, гэта пры сустрэчы. Твой ЛС мне на хер не патрэбны. Я не скарджуся, а выношу сваё меркаванне на ўсеагульнае абмеркаванне. А мяне зачапае тое, што я не разумею, а цяпер і разумець не хачу, хто ты, мужчына ці жанчына, і ад якой асобы ты пішаш.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
12
Рэпутацыя
791
Публікацыі
4 653
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
28 чэр 2025 г.
Sinaloa, 5 hours таму
ingibordadapkuna ты закрануў увогуле ўвесь форум, гэтага яшчэ не зразумеў?! Не прыдурвайся ўжо, дурня не ўключай. Нарабіў спраў і хочаш выйсці сухім з вады? Так не атрымаецца.

@sinaloa​ а якія такія справы я нарабіў? Што заходзіў з акаўнта іншай чалавека? Дык для гэтага ж кампетэнтныя людзі, не табе ж гэта вырашаць

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
12
Рэпутацыя
791
Публікацыі
4 653
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
28 чэр 2025 г.
lemonad83, 5 hours таму
@ingibordadapkuna​ за пакрыўджаную дзяўчынку, у цябе твой, п**дак трэснуў бы адразу, гэта пры сустрэчы. ЛС мне твая/твой нахер не патрэбны. Я не скарджуся, а выношу сваё меркаванне на ўсеагульны агляд. А кранае мяне тое, што я не разумею, а цяпер і разумець не хачу, хто ты, мужчына ці жанчына, [...]

@lemonad83​ ну дык ты можаш звязацца са мной, прыехаць і зрабіць тое, што кажаш))) 😁дарэчы, буду чакаць з нецярпеннем))) героі вы кнопачныя )) аувідэрчы, таварыш,

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
11
Рэпутацыя
675
Публікацыі
3 571
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
12 кра 2022 г.
Akhmet, 5 hours таму
@sinaloa​ а што я такога нарабіў? Што заходзіў з акаўнта іншага чалавека? Так для гэтага ж кампетэнтныя людзі, не табе ж гэта вырашаць

@ingibordadapkuna​ ты рэальна вельмі моцна прыдурваешся. Выключай ужо гэта, абузер і мульцік 4LUCK.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
12
Рэпутацыя
791
Публікацыі
4 653
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
28 чэр 2025 г.
Sinaloa, 5 hours таму
ingibordadapkuna ты, увогуле, закрануў увесь форум, гэтага яшчэ не зразумеў?! Не прыкідвайся ўжо, не дуркуй. Наробіў бяды і хочаш выйсці сухім з вады? Так не атрымаецца.

@sinaloa​ а наконт выйсці сухім з вады, я нічога не кажу, калі адміністратар вырашыць заблакаваць, значыць так і будзе, я тут нічога зрабіць не магу, я тут такі ж маленькі чалавек, як і ўсе )))

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
11
Рэпутацыя
675
Публікацыі
3 571
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
12 кра 2022 г.
Akhmet, 5 hours таму
@sinaloa​ а на рахунак выйсці з вады сухім, я нічога не кажу, калі адміністратар вырашыць заблакаваць, значыць так таму і быць, я тут нічога зрабіць не магу, я тут такі ж маленькі чалавек, як і ўсе )))

@ingibordadapkuna​ ты не як усе. Ты ўжо тут абнаглеў. Мультікі, жорсткі аб’юз паінт-сістэмы, мінімум ужо тры акаўнты. Бо Анюта піша ад мужчынскага імя. На фота наогул пафігу звяртаць увагу, як і на вашы дакі. Можаш проста папрасіць каго заўгодна. Яшчэ ідуць тупыя апраўданні, даўно б табе ўжо перманент выпісаць. Час за такія справы адказваць, не ведаю, чаму з табой яшчэ сюсюкаюцца.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
12
Рэпутацыя
791
Публікацыі
4 653
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
28 чэр 2025 г.
Sinaloa, 5 hours таму
@ingibordadapkuna​ ты не як усе. Ты ўжо тут прыхуеў. Мульты, люты аб’юз пойнт-сістэмы, мінімум тры акаўнты ўжо. Бо Анюта піша ад мужчынскага імя. На фота наогул пафіг звяртаць увагу, як і на вашы дакументы. Можаш проста папрасіць каго заўгодна. Яшчэ і дурныя апраўданні ідуць, даўно б табе ўжо [...]

@sinaloa​добра)))

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
10
Рэпутацыя
563
Публікацыі
2 212
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
7 кра 2020 г.
Akhmet, 5 hours таму
@lemonad83​ ну дык ты можаш выйсці са мной на сувязь, прыехаць і зрабіць тое, што кажаш))) 😁дарэчы, буду чакаць з нецярпеннем))) герой вы кнопачныя )) убачымся, таварыш,

@ingibordadapkuna​ к**чаны…

Akhmet, 5 hours таму
@lemonad83​ ну дык ты можаш выйсці са мной на сувязь, прыехаць і зрабіць тое, што кажаш))) 😁дарэчы, буду чакаць з нецярпеннем))) герой вы кнопачныя )) убачымся, таварыш,

@ingibordadapkuna​ дурылка ты кардонная)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 347
Публікацыі
11 978
Падпісчыкі
21
Рэгістрацыя
30 ліс 2015 г.

Якось я не думаў так пра Ахмета, ну што ў яго мульты. Верыў яму якось. Шкада, 😢 вельмі-вельмі шкада, канешне.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
12
Рэпутацыя
791
Публікацыі
4 653
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
28 чэр 2025 г.

gans2115, 3 hours таму
Якось я не думаў так пра Ахмета, ну што ў яго мульты. Верыў яму якось. Шкада, 😢 вельмі-вельмі шкада, канешне.

@gans2115​,дык у чым я цябе падмануў ? Тое, што ў мяне ёсць дзікі мульцік, які заблакаваны паўгода таму ? Ці што мы з Анюткай часам разам жылі ў адной кватэры )) ці што часам мне па працы было не да таго, калі яна заходзіла з майго акаўнта? У чым падман, які датычыцца менавіта цябе, цікава )

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...