Флэйм, разборкі, клевета, тролінг, флуд
Агульныя пытанні
|
9 снежня 2015 г.
ад
IvanPronin
|
164 Адказу
|
16,981 Прагляд
|
13 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@lemonad83
То выходзіць, і два акаўнты на JetTon ёсць
@lemonad83 эмммммммм, жорстка. Ну адмін наўрад ці мог памыліцца.
@nuk0s ну, здаецца, так,🥺 але мне чамусьці здаецца, што проста адзін айпі, ну не можа адзін чалавек так перапісвацца з двух акаўнтаў🤦🏼♀️тым больш з рознага полу👀засвяціцца можна адразу… Я чамусьці думаю, што проста адзін Wi-Fi… Можа, яны разам жывуць, што тут такога? 🤦🏼♀️🤷🏼♀️
Так, стоп , я ўношу яснасць. Гэта два розныя акаўнты , не трэба цяпер чуткі з пальца высмоктваць, проста мы з Аняй размаўляем і жывём часам разам, таму і сядзім адзін у аднаго ў акаўнце, так што не трэба пісаць абы-што ,
@lemonad83
Ну гэта таксама якосьці бязглузда гучыць, заходзяць адно з адным пагаварыць і жывуць разам
@lylia у людзей так хутка дах паедзе ад фарму коінаў 😀
@lemonad83 вы што тут расказваеце, цэлымі днямі сядзіце, флудзіце ўсё падрад, яшчэ кагосьці ў чым вы будзеце абвінавачваць? Сачыце за сабой, і ў вас усё будзе нармальна, а астатнія без вас і вашых “разумных” высноваў разбяруцца 😉
@ingibordadapkuna
Дык вы ж заходзілі адзін да аднаго, заводзілі размову, хіба гэта не парушэнне? Форум для таго, каб размаўляць, дапамагаць, тлумачыць сітуацыі, а атрымалася, што вы разам жывяце і заходзіце размаўляць таксама адзін з адным. Усё на меркаванне адміністрацыі, канечне, але гэта, як мінімум, гучыць дзіўна.
@lylia я не раз заўважаў, калі Анютка піша ад імя мужчыны ці наадварот. Не стаў тут пісаць тады, думаў, можа памыліўся(лася). Аказваецца не 😆
Пытанне да адміністрацыі, чаму няма мер уздзеяння на гэтыя два акаўнты, няма ні банаў, ні абмежаванняў, прэмадэрацыі таксама няма. Гэта такая лаяльнасць? Калі так, то памяняйце свае правілы для дублікатаў, каб усе разумелі, што абуза бальнай сістэмы гэта нармальна. Не караючы іх, вы ствараеце прэцэдэнт для іншых такіх жа “разумных”.
@surka81
Форум як бальніца з серыяла “Інтэрны”😁 , ёсць дзяўчаты і мужчыны але ў бальніцы мы ўсе бясполыя істоты – лекары. “Лудаманы”
@lemonad83
Вітаю!
Адказ па гэтым звароце быў накіраваны вам асабіста ў асабістыя паведамленні. На дадзены момант гэтыя профілі не заблакаваны, бо на гэта ёсць прычыны. Гэтыя акаўнты былі перададзены адказнаму, і ён займаецца гэтым пытаннем. Як толькі ў нас з’явіцца магчымасць даць больш падрабязныя тлумачэнні, мы абавязкова паведамім вам пра гэта.
Дзякуем за разуменне!
@natakaya Вітаю, дзякуй за зваротную сувязь!