Флэйм, разборкі, клевета, тролінг, флуд

Агульныя пытанні | 9 снежня 2015 г. ад | 195 Адказаў | 17,315 Праглядаў | 13 Рэакцый
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
264
Публікацыі
1 058
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
17 лют 2026 г.
lemonad83, monday, 06:53
@nuk0s​ ты не ў курсе? Пра сабачак аматары пафарміць поінты.

@lemonad83

То выходзіць, і два акаўнты на JetTon ёсць

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
274
Публікацыі
1 407
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
11 мая 2023 г.
lemonad83, monday, 06:53
@nuk0s​ ты не ў курсе? Пра сабачак аматары паінты пафарміць.

@lemonad83​ эмммммммм, жорстка. Ну адмін наўрад ці мог памыліцца.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
10
Рэпутацыя
535
Публікацыі
1 076
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
9 вер 2023 г.
nuk0s, monday, 06:50
@lemonad83​ пра што гаворка? У кагосьці два акаўнты?

@nuk0s​ ну, здаецца, так,🥺 але мне чамусьці здаецца, што проста адзін айпі, ну не можа адзін чалавек так перапісвацца з двух акаўнтаў🤦🏼‍♀️тым больш з рознага полу👀засвяціцца можна адразу… Я чамусьці думаю, што проста адзін Wi-Fi… Можа, яны разам жывуць, што тут такога? 🤦🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
12
Рэпутацыя
791
Публікацыі
4 651
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
28 чэр 2025 г.

Так, стоп , я ўношу яснасць. Гэта два розныя акаўнты , не трэба цяпер чуткі з пальца высмоктваць, проста мы з Аняй размаўляем і жывём часам разам, таму і сядзім адзін у аднаго ў акаўнце, так што не трэба пісаць абы-што ,

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
264
Публікацыі
1 058
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
17 лют 2026 г.
lemonad83, monday, 07:00
@lylia​ падобна, гэта парачка, муж і жонка, ну або нешта кшталту таго, акаўнты ў Jetton, падобна, розныя, інакш бы даўно ў бан паляцелі, памятаю іх дыялогі адно з адным, паінты так фармілі абодва.

@lemonad83

Ну гэта таксама якосьці бязглузда гучыць, заходзяць адно з адным пагаварыць і жывуць разам

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
274
Публікацыі
1 407
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
11 мая 2023 г.
Lylia, monday, 07:03
@lemonad83​ Ну гэта таксама якось бязглузда гучыць, прыходзяць адзін з адным мець зносіны і жывуць разам

@lylia​ у людзей так хутка дах паедзе ад фарму коінаў 😀

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
12
Рэпутацыя
791
Публікацыі
4 651
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
28 чэр 2025 г.
lemonad83, monday, 07:23
@lylia гэта тупы абуз сістэмы балаў 4LUCK, відавочнае парушэнне.

@lemonad83​ вы што тут расказваеце, цэлымі днямі сядзіце, флудзіце ўсё падрад, яшчэ кагосьці ў чым вы будзеце абвінавачваць? Сачыце за сабой, і ў вас усё будзе нармальна, а астатнія без вас і вашых “разумных” высноваў разбяруцца 😉

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
264
Публікацыі
1 058
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
17 лют 2026 г.
Akhmet, monday, 07:30
@lemonad83​ вы што тут расказваеце, цэлымі днямі сядзіце флудзіце ўсё запар, яшчэ кагосьці ў чым вы абвінавачваць будзеце? Вы за сабой сочыце, і ў вас усё будзе нармальна, а астатнія без вас і вашых «разумных» высноваў разбяруцца 😉

@ingibordadapkuna

Дык вы ж заходзілі адзін да аднаго, заводзілі размову, хіба гэта не парушэнне? Форум для таго, каб размаўляць, дапамагаць, тлумачыць сітуацыі, а атрымалася, што вы разам жывяце і заходзіце размаўляць таксама адзін з адным. Усё на меркаванне адміністрацыі, канечне, але гэта, як мінімум, гучыць дзіўна.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
11
Рэпутацыя
675
Публікацыі
3 570
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
12 кра 2022 г.
Lylia, monday, 08:10
@ingibordadapkuna​ Так вы заходзілі адзін да аднаго, заводзілі размову, хіба гэта не парушэнне? Форум для таго, каб мець зносіны, дапамагаць, тлумачыць сітуацыі, а аказалася, што вы разам жывяце і заходзіце таксама мець зносіны адзін з адным. Усё на меркаванне адміністрацыі, канешне, але гэта [...]

@lylia​ я не раз заўважаў, калі Анютка піша ад імя мужчыны ці наадварот. Не стаў тут пісаць тады, думаў, можа памыліўся(лася). Аказваецца не 😆

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
10
Рэпутацыя
563
Публікацыі
2 212
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
7 кра 2020 г.

Пытанне да адміністрацыі, чаму няма мер уздзеяння на гэтыя два акаўнты, няма ні банаў, ні абмежаванняў, прэмадэрацыі таксама няма. Гэта такая лаяльнасць? Калі так, то памяняйце свае правілы для дублікатаў, каб усе разумелі, што абуза бальнай сістэмы гэта нармальна. Не караючы іх, вы ствараеце прэцэдэнт для іншых такіх жа “разумных”.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
8
Публікацыі
22
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
28 мая 2026 г.
surka81, 14 снежня 2015 г.
Паважаныя спадары!Хачу звярнуць Вашу ўвагу,на тое,што на нашым сайце знаходзяцца яшчэ і дзяўчаты!Хлопцы….Пераканаўчая просьба,Будзьце крыху паблажлівей,Паважайце дзяўчат,бо яны маці нашых дзяцей!

@surka81

Форум як бальніца з серыяла “Інтэрны”😁 , ёсць дзяўчаты і мужчыны але ў бальніцы мы ўсе бясполыя істоты – лекары. “Лудаманы”

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
14
Рэпутацыя
1 354
Публікацыі
8 288
Падпісчыкі
21
Рэгістрацыя
16 сак 2023 г.
lemonad83, учора, 13:46
Пытанне да адміністрацыі, чаму няма мер уздзеяння на гэтыя два акаўнты, няма ні баноў, ні абмежаванняў, перамадэрацыі таксама няма. Гэта такая лаяльнасць? Калі так, то памяняйце свае правілы для дублікатаў, каб усе разумелі, што абуз сістэмы пунктаў гэта нармальна. Не караючы іх, вы ствараеце [...]

@lemonad83

Вітаю!

Адказ па гэтым звароце быў накіраваны вам асабіста ў асабістыя паведамленні. На дадзены момант гэтыя профілі не заблакаваны, бо на гэта ёсць прычыны. Гэтыя акаўнты былі перададзены адказнаму, і ён займаецца гэтым пытаннем. Як толькі ў нас з’явіцца магчымасць даць больш падрабязныя тлумачэнні, мы абавязкова паведамім вам пра гэта.

Дзякуем за разуменне!

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
10
Рэпутацыя
563
Публікацыі
2 212
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
7 кра 2020 г.
NataKaya, 10 hours таму

@natakaya​ Вітаю, дзякуй за зваротную сувязь!

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
10
Рэпутацыя
563
Публікацыі
2 212
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
7 кра 2020 г.

Колькі ў яго яшчэ акаўнтаў?)

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
15
Рэпутацыя
1 757
Публікацыі
12 112
Падпісчыкі
14
Рэгістрацыя
5 лют 2019 г.
lemonad83, 9 hours таму
Колькі ў яго яшчэ акаўнтаў?)

@lemonad83 мда, ну і навошта столькі акаўнтаў, не разумею такіх.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
378
Публікацыі
1 110
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
8 кас 2024 г.
Robingood, 9 hours таму
@lemonad83 мда ўжо, нашто столькі акаўнтаў, не разумею такіх.

@robingood​ Тут, калі ўсе дублікаты выдаліць, то форумцаў разоў у тры менш будзе. Хоць рэальных і так не больш за сотню, астатнія акаўнты проста створаны для розыгрышаў і крамы.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
10
Рэпутацыя
563
Публікацыі
2 212
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
7 кра 2020 г.
Robingood, 9 hours таму
@lemonad83 мда ўжо, навошта столькі акаўнтаў, не разумею такіх.

@robingood​ краму ён аб’юзіць, тут жа нібы ўсё зразумела.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
10
Рэпутацыя
563
Публікацыі
2 212
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
7 кра 2020 г.

@robingood​ проста адкрыў тг 4LUCK, усе тыя ж на манежы

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
10
Рэпутацыя
563
Публікацыі
2 212
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
7 кра 2020 г.
lemonad83, 6 hours таму
@robingood​ проста адкрыў тг 4LUCK, усё тыя ж на манежы

@lemonad83​ калі не зразумела, 4-е і 10-е месца, звярні ўвагу.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
12
Рэпутацыя
895
Публікацыі
3 506
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
17 кра 2019 г.

Ды вы чаму на гэтых хлопцаў так наехалі.

Ну пішуць і пішуць. Я так разумею, што яны і водгукі добра пішуць.

Форумных пунктаў жа ўсім хопіць.

І так, гэта два розныя чалавекі. Стыль зносін розны, асабіста з імі не знаёмая. Але, Ахмет, сапраўды мужчына, а Анютка дзяўчына. Магчыма, і заходзяць у акаўнты адзін аднаго, але, судзячы па маім з імі зносінах, гэта розныя людзі.

Адчапіцеся ад іх, гэта праца мадэратараў.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
10
Рэпутацыя
563
Публікацыі
2 212
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
7 кра 2020 г.
hgsdtv, 5 hours таму
Вы чаго на гэтых хлопцаў накінуліся то. Ну пішуць і пішуць. Я так разумею, што яны і водгукі добра пішуць. Форумных пунктаў жа ўсім хопіць. І так, гэта два розныя людзі. Стыль зносін розны, асабіста з імі не знаёмая. Але, Ахмет, сапраўды мужчына, а Анютачка дзяўчына. Магчыма, і заходзяць у акк [...]

@hgsdtv

hgsdtv, 5 hours таму
Вы чаго на гэтых хлопцаў накінуліся то. Ну пішуць і пішуць. Я так разумею, што яны і водгукі добра пішуць. Форумных пунктаў жа ўсім хопіць. І так, гэта два розныя людзі. Стыль зносін розны, асабіста з імі не знаёмая. Але, Ахмет, сапраўды мужчына, а Анютачка дзяўчына. Магчыма, і заходзяць у акк [...]

@hgsdtv​Калі ты не ў курсе, то “хлопцы” гэта так, два розныя чувакі, якія спрабавалі быць разумнейшымі за ўсіх астатніх. І пісаў ён ад яе імя, калі цябе задавальняе такі спосаб зносін, я не супраць, можаш і далей з імі зносіцца. Мяне не задавальняе, як мінімум, тое, што цяпер я не разумею, хто піша ад яе імя, ён ці яна. Гэтая тэма і створана для гэтага, пойнтаў ты тут не заробіш. І мультаў у гэтага тыпа, як мінімум ужо 2 тут. Спрачацца з табой я не збіраюся, заставайся пры сваім меркаванні.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
11
Рэпутацыя
675
Публікацыі
3 570
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
12 кра 2022 г.
hgsdtv, 5 hours таму
Вы чаго на гэтых хлопцаў уз’яліся-та. Ну пішуць і пішуць. Я так разумею, што яны і водгукі добра пішуць. Форумных пунктаў жа ўсім хопіць. І так, гэта два розныя чалавекі. Стыль зносін розны, з імі асабіста не знаёма. Але, Ахмет, сапраўды мужчына, а Анюта – дзяўчына. Магчыма, і заходзяць у акаў [...]

@hgsdtv​ тут ужо пра іншае, зусім. Калі ты не разумееш з пастоў усю сутнасць, то мне цябе шкада. Злоўжыванне сістэмай пунктаў, увогуле, забаронена.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
10
Рэпутацыя
563
Публікацыі
2 212
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
7 кра 2020 г.
hgsdtv, 5 hours таму
Вы чаго на гэтых хлопцаў наехалі то. Ну пішуць і пішуць. Я так разумею, што яны і водгукі добра пішуць. Форумных пойнтаў жа ўсім хопіць. І так, гэта два розныя чалавекі. Стыль зносін розны, асабіста з імі не знаёмая. Але, Ахмет, сапраўды мужчына, а Анютка дзяўчына. Магчыма, і заходзяць у акаўн [...]

@hgsdtv​ і гнуць сваю лінію я буду

hgsdtv, 5 hours таму
Вы чаго на гэтых хлопцаў наехалі то. Ну пішуць і пішуць. Я так разумею, што яны і водгукі добра пішуць. Форумных пойнтаў жа ўсім хопіць. І так, гэта два розныя чалавекі. Стыль зносін розны, асабіста з імі не знаёмая. Але, Ахмет, сапраўды мужчына, а Анютка дзяўчына. Магчыма, і заходзяць у акаўн [...]

@hgsdtv​ і Ахмет, ён жа Інгіборга, ён жа Дзікі, цябе нічога не бянтэжыць?

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
11
Рэпутацыя
675
Публікацыі
3 570
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
12 кра 2022 г.
lemonad83, 4 hours таму
@hgsdtv​ і сваю лінію я буду гнуць @hgsdtv​ і Ахмет, ён жа Інгіборга, ён жа Дзіккі, цябе нічога не бянтэжыць?

@lemonad83​ Бро, ты б стварыў акаўнт, будучы мужыком з такім нікам- енгеборгадапкуна?!) 😀 Потым рэзка змяніць на Ахмета, + дзікі твінк. А яшчэ, магчыма, ёсць або будуць іншыя акаўнты) Я ў поўным ахуі ад карыстальнікаў 4LUCK, хто іх яшчэ абараняе. Значыць, ім таксама ўсё да аднаго месца, бо яны не шануюць правілаў 4LUCK.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
10
Рэпутацыя
563
Публікацыі
2 212
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
7 кра 2020 г.
Sinaloa, 4 hours таму
@lemonad83​ Бра, ты б стварыў акаунт, будучы мужыком з такім ніком- енгеборгадапкуна?!) 😀 Потым рэзка змяніць на Ахмета, + твінк дзікі. А яшчэ, магчыма, ёсць або будуць іншыя акаунты) Я ў ахуе ад карыстальнікаў 4LUCK, хто іх яшчэ абараняе. Значыць, яны такія ж пахуісты, што не шануюць правіла [...]

@sinaloa​ СярЫ, здарова, гэты тып, як стварыў тут ак, спаміў усюды, дзе толькі можна, за што яму і далі першае папярэджанне, нік я гэты памятаю выдатна, Інгеборга, потым перайменаваўся ў Ахмет, ну і як факт 4500 тыс. паведамленняў і гэта за год… Потым гэтая Анютка, да яе, уласна, прэтэнзій няма, зразумела, што гэты тып усё замуціў.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...