Філіп Морыс, квест за 300 р.
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
4LUCK - незалежная крыніца інфармацыі аб анлайн-казіно і гульнях анлайн-казіно, не кантраляваны якім-небудзь аператарам азартных гульняў. Усе нашы агляды і кіраўніцтва створаны сумленна, у адпаведнасці з лепшымі ведамі і меркаваннямі членаў нашай незалежнай экспертнай групы; аднак яны прызначаны толькі для інфармацыйных мэт і не павінны разглядацца як юрыдычная кансультацыя і на іх нельга спадзявацца. Вы заўсёды павінны пераканацца, што адпавядаеце ўсім нарматыўным патрабаванням, перш чым гуляць у любым абраным казіно.
Copyright © 2026 4LUCK. Усе правы абаронены.
Мне пісьмо на пошту прыйшло сёння ад іх, чакайце выплату…. але пакуль ціха)
А мне зноў нічога, на якімсьці форуме чытаў што людзі роўна месяц чакалі, вось думаю значыць мне 18-га павінны
мне 14-га прыйшлі грошы, а сёння зноў прыйшла смс-ка, але грошы зноў не кінулі)
Хто мінулы раз віктарыну разгадываў – глядзіце пошту.
Яшчэ раз даюць 300. І там на гэты раз не віктарына, а проста якаясьці халява, за 5 хвілін прайшоў.
Прайшла гэтую віктарыну😁 вось толькі пытанне! у цябе таксама дадзеныя нанова папрасілі запоўніць для атрымання прыза?🤨
Аліса,
віншуем з перамогай у конкурсе Фабрыка навагодніх падарункаў!
Твой прыз – 300 рублёў на мабільны тэлефон ад PHILIP MORRIS!
У цябе ёсць 21 дзень, каб замовіць прыз на сайце: трэба запоўніць форму і загрузіць неабходныя копіі дакументаў.
Сачы за інструкцыямі на сайце mrphilipmorris?.?ru у Асабістым Кабінеце ў раздзеле «Мае прызы».😜
Там дадзеныя ўжо павінны быць запоўненыя, трэба проста націснуць на атрымаць прыз у раздзеле мае прызы і паставіць подпіс
а дакументы самі падцягнуцца.
P.s.
Мінулы прыз мне 3 разы адмянялі , можа хоць гэты прышлюць 🙂
СМС прыслалі, што выйграла 300руб. а на балансе іх няма😁 зноў будзем месяц чакаць😏
везе ж, а я чакаў з чэрвеня па лістапад , гэта атрымліваецца каля 6 месяцаў і за гэты час 3 разы адмянялі. а што ў смс напісана ? мне ніколі ад іх не было смс.
Толькі што прыйшло, і таксама баланс не папоўніўся. Ну думаю хутка перавядуць. докі ўжо не трэба правяраць…
То потым заплацілі ці не?
А ўвогуле, калі адмянялі, выглядае, што дакументы не ў парадку, патэлефануй або напішы ім, удакладні, што не так.
Калі літаральна, то “Вы толькі што атрымалі прыз ад PHILIP MORRIS 300 рублёў на рахунак мабільнага тэлефона.”
Так жа, як і ў мінулы раз, праз месяц😁 хаця віктарына прымеркавана да Новага года… можа да НГ закінуць😏
Гэтыя ўтыркі прыдумалі новы варыянт, каб не даваць прыз, што паслалі (у мяне там адзін акаунт, мой пашпарт і ІПН, тэлефон на мяне і IP мой пастаянны):
усё ім у попу – гэтыя тытунёўцы, яны заўсёды кідаюць людзей, і больш я на іх акцыі не павядуся, цяпер дакладна.
лепш прайсці міма і не атрымаць прыз, чым так быць кінутым
докладна такі ж ліст атрымаў толькі што…
І яшчэ ў раздзеле мае прызы напісана прыз выдадзены, хаця калі мне адмянялі мінулы раз было напісана адхілены.
Учора прыйшло паведамленне што адмовілі ў выплате, сёння выплацілі 300 руб.🙂
У іх там глюкі, як я зразумела😏 такое ж пісьмо сёння прыйшло, будзем чакаць 300 халяўных😜
Тое ж прыходзіла пісьмо, думаў яшчэ па гэтым поводу замарочвацца з імі або кінуць…
Так ці інакш гадзіну таму капнулі на мобілу.
Дык навошта з імі з-за 300 халявных яшчэ высвятляць адносіны😏 так, так. не, не. Пафіг.😁
Ну калі такі адкрыта хамацкі кідак, я б прынцыпова крыві папсаваў, ну канечне не напружваючыся асабліва.
усё вчора мне прыслалі гэтыя няшчасныя 300руб, але я доўга не думаў – у казіно іх папоўніў і зліў па 30руб 🙂 як прыйшлі так і пайшлі, хоць надзея была як мінімум патроіць іх 🙂
ну ўсё, усё ж больш не буду ўдзельнічаць у падобных мерапрыемствах: калі абяцаюць, а потым адменаюць – гэта ўжо як бы ў цябе тваё адабралі, а калі не спрабаваць браць, то і ўсё роўна на прызы.
я курыць кінуў 8 гадоў таму і з гэтага года перастаю верыць у акцыі тытунёвых кампаній і ўвогуле мець з імі справу 😉
Не, вось сёння ў абед прыслалі😏 Я з гэтым пераднавагоднім ажыятажам😜 нават адразу і не зразумела, адкуль 300руб. на тэлефон прылётелі😁
Раздаюць зноў па 300 р за віктарыну, прыслалі па пошце. Толькі вось у лк замовіць не магу прыз…http://prntscr.com/ktk12b
Дзякуй! Калі не складана, прашу падзяліцца тут жа і спасылкай на гэтую віктарыну, калі ласка. Не магу яе знайсці праз пошук 😶
Не, не складана https://memory.mrphilipmorris.ru Толькі не ведаю, які сэнс – калі зарэгістраваны там, то гэта акно і так усплыве. Калі не, то спасылка перакідвае на рэгістрацыю.
————–
Дарэчы, так ці інакш, капейкі час ад часу з нічога ні з чаго шлюць🙂
Там зараз 100 рублёў даюць за правільны адказ на пытанне, у вас ёсць толькі адна спроба.