Філіп Морыс, квест за 300 р.
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
4LUCK - незалежная крыніца інфармацыі аб анлайн-казіно і гульнях анлайн-казіно, не кантраляваны якім-небудзь аператарам азартных гульняў. Усе нашы агляды і кіраўніцтва створаны сумленна, у адпаведнасці з лепшымі ведамі і меркаваннямі членаў нашай незалежнай экспертнай групы; аднак яны прызначаны толькі для інфармацыйных мэт і не павінны разглядацца як юрыдычная кансультацыя і на іх нельга спадзявацца. Вы заўсёды павінны пераканацца, што адпавядаеце ўсім нарматыўным патрабаванням, перш чым гуляць у любым абраным казіно.
Copyright © 2026 4LUCK. Усе правы абаронены.
Ды нічога яны не вышлюць, у мінулым годзе было куча акцый па 100руб на тэлефон, ужо нават не чакаю каля 700 руб 🙂
з цыгарэтамі ўсё фігня і пазапрошлым годзе таксама абяцалі на LM здаецца 100руб тоже не далі 🙂
у цыгарэт я толькі адзін раз выйграў 2 сэрты на 13000руб у Ozon, а на мабільнік нічога не даслалі за 2 гады.
думаю і гэты развод на 300 будзе
А я ўпэўнены, што вышлюць. Увогуле без варыянтаў. Інакш іх раз.аб’юць. Ведаю толк у такой херні.
Пажывём – убачым…)
пс І ўвогуле, патэлефануйце каму не ляно, там жа ёсць бясплатны нумар.
Кажу ж, у мінулым годзе такіх акцый было шмат, па 100руб я так і не атрымаў нічога.
там напэўна ў правілах ёсць, што гарантаваны прыз толькі першым 1000 чалавекам.
Кароч сам патэлефанаваў, раз я маю непасрэднае дачыненне да гэтай тэмы. Кажуць, пасля пацверджання докаў, у працягу 14 дзён будуць грошы.
Я кажу: што за х, пасля квеста паказваецца іншая інфармацыя, адказвае, вы нешта не правільна зразумелі…)
Гэты филипморисс такія бабкі рубяць на цыгарэтах, так што думаю, яны не збанкруцяць выплаціць па 300р. 😏
а я вось спадзяюся выйграць адзін з галоўных прызоў, напрыклад сертыфікат на 40 т.р. у озон.
некалькі гадоў таму ўжо выйграваў у ЛМ галоўны прыз ад журы + дадатковы прыз за 5-е месца, у выніку атрымаў 13000
у тыя часы гэта было вельмі шмат, я ў озоне накупіў 2 мабільныя, раскладушку і нейкі филипс, DVD-плэер, пасцельную бялізну + шмат рознай дробязі на здачу.
І зноў не ў тым справа. Жадная пі.да, няхай бы ў яе хоць трыльён, х каму капейкі падасць.
я пару дзён таму тэлефанаваў на гарачую лінію,сказалі тыпа да двух тыдняў праверка дакументаў,хаця ў мяне там яны даўно былі правераны,атрымліваецца прыкладна да 1-га чысла павінны залічыць,хаця ў лм памятаю паўгода чакаў 550 на тэлефон,але прыйшлі
Не ведаю. Мне на мэйл прыйшло – дакі падыходзяць, і цяпер можаце не толькі паліць, але і яшчэ карыстацца нашым сайтам.)))
Ну як атрымаў хто -то прыз ? галоўны прыз я не выйграў , а вось на 300р надзея ёсць маленькая.
Усе ў чаканні 😏
Таксама чакаю) думаю да сёмага кінуць на тэлефон)
Пісец, усе тэрміны прайшлі. Хлам я паходу падгнаў, прабачце. Ну цяпер буду спрабаваць тэлефанаваць, з 9-і быццам працуюць. Узнаю якога х адбываецца…(
Кароч кажа, што ў іх усё сур’ёзна, і не можа быць ніякіх праблем.
Пакінуў там нейкую прэтэнзію, нават з нумарам.
А меркаванне сфарміравалася пасля размовы, што яны проста не могуць апрацаваць такую колькасць плацяжоў у названыя тэрміны. Увогуле, месяц чакаць, напэўна…
А куды нам спяшацца 😏 пачакаеммм……
Цыгарэтныя акцыі заўсёды праходзяць праз ж..у , яны звычайна гэтыя 100-300 р нікому і не вышлюць, па правілах там увогуле на працягу года могуць напісаць, а потым забыць.
вось півныя акцыі зусім іншая справа, там сказаў – зрабіў. сказаў 150 руб на тэлефон за 5 кодаў, тут – трымаццё моментальна і ніякіх потым пачакай і г.д.
я не кажу, што ашуканства, але лепш забудзьце, а калі вышлю – будзе сюрпрызік 🙂
там знайшоў пункцік
– Колькасць прызоў абмежаваная, дадатковага выдавання прызоў не праводзіцца, калі іншае не будзе ўстаноўлена Арганізатарам Сайта.
вось толькі колькі няма нідзе, магчыма ўсяго 100-500 прызаў на тэлефон і г.д. такое часта практыкуецца.
Да нуууууу. Навошта такое пісаць? Ні разу яшчэ не падкідвалі ў падобных тэмах. Ды і зараз сяджу ў футболцы з надпісам “дон жывое”.) А акцыі сігарэтныя/піўныя – якая розніца? Праводзяць, упэўнены, адны і тыя ж людзі.
ну так пра што я і кажу… перачытайце яшчэ раз што я напісаў і што ў вас на футболцы 😏
а калі сур’ёзна, то я менавіта пра грошы на тэлефон.
футболкі, кепкі, кубкі яны і так павінны бясплатна як рэкламу раздаваць, а не ў конкурсах разыгрываць.
ці без сваіх лагатыпаў на ўсю грудзі.
Прыйшлі, дарэчы, гадзіну таму 300 рубасаў, як я і думаў, што ў прынцыпе прыйдуць…
прыкольна, цікава калі мне прышлюць.
на днях яны яшчэ прыслалі нейкі падарунак у Amediateka на 30 сутак. праверце пошту можа камусьці будзе цікава.
Вось гэта – без уяўлення. Дарэчы, тут на форуме раней за мяне прызавы заказвалі, пакуль я сіні ўтыкваў.) Але ніхто пакуль не адпісаўся. Можа, мне паскорылі, бо я ім на гарачую тэлефанаваў. Застаецца толькі здагадвацца…)
Амедиатэка, фільмы онлайн глядзець што лі? Не бачыў. І, шчыра кажучы, лянота з-за такога падгону замарачвацца.
Мне яшчэ нешта не прыйшло😔
удзень прыйшла смс ад Філіпа, праз хвілін 5 ад аператара😏
Сёння таксама прыслалі 300р ад Філіпа)