Філіп Морыс, квест за 300 р.
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
4LUCK - незалежная крыніца інфармацыі аб анлайн-казіно і гульнях анлайн-казіно, не кантраляваны якім-небудзь аператарам азартных гульняў. Усе нашы агляды і кіраўніцтва створаны сумленна, у адпаведнасці з лепшымі ведамі і меркаваннямі членаў нашай незалежнай экспертнай групы; аднак яны прызначаны толькі для інфармацыйных мэт і не павінны разглядацца як юрыдычная кансультацыя і на іх нельга спадзявацца. Вы заўсёды павінны пераканацца, што адпавядаеце ўсім нарматыўным патрабаванням, перш чым гуляць у любым абраным казіно.
Copyright © 2026 4LUCK. Усе правы абаронены.
Можа каго зацікавіць…
Раздаюць гарантавана па 3 соткі на мабілу за праходжанне квеста (ну ёсць там канечне за першыя месцы як звычайна падарожжы і падобнае, але я чутка не вельмі веру)
Я даўно зарэганы, і прыйшло пісьмо, але пачытаў каментары, быццам можна рэгіцца і ўдзельнічаць.
https://mrphilipmorris.ru/quest/
Не зусім проста выкладаю, сінюю тыдзень, бошка не варэ, дапамажыце на 3-е пытанне адказаць. Гляджу ў кнігу – бачу фігу.
Хто і чаму ён сп.здзіў карціну?)
Жанчына з сцягам 😏 мне так здаецца 😏
І ў мяне ёсць такая думка. Але ўсё ж павінен быць нейкі сэнс. Тут бачыш што, альбо трапіў і 300р. Альбо мімо.)
Я напісаў пра бабу з сцягам,таму што яна сядзіць і не ідзе да выхаду,хоць відавочна толькі што прыляцела.В выніку прайшоў квэст і атрымаў 300р,якія будуць залічаны на працягу 5-7 працоўных дзён
А гэта крута. Рэспект і толькі. Можа дапаможаш і астатняе прайсці?
дапомагу
чацвёртае заданне анаграмма, у мяне насупраць чацвёртага паверха было зашыфравана імя Філіпа Моррыса
Пятае там розныя пытанні па гісторыі кампаніі
Першы магазін Філіпа Моррыса адкрыўся 170 гадоў таму
Падпіс на пачцы самога Філіпа Моррыса
Жонку звалі Маргарэт (не Тэтчэр натуральна)
Сімвал кампаніі – карона
Кампанія была афіцыйным пастаўшчыком каралеўскага двара Вялікабрытаніі
Па ходу ўсё
Капец, сайт ужо не загружаецца, неўжо адсюль паклалі… Не магу зайсці.
мы,аматары халявы,такія 😁
Так на гэта і разлічваў, у прынцыпе. Але хоць бы хто простага «дзякуй» сказаў… Не вельмі прыемна, хоць і ведаў пра гэта.
Кіньце пліз адказы на ўсе пытанні 🥰
3-4-5 ужо тут,другі таксі едзе ў Домодедово,а трэба ў Шереметьево
Першы увогуле просты,пішы ўсё што звязана з Брытаніяй,чай,сігі,фота,Шэрлак Холмс,брэлок
Нам трэба тэст прайсці, атрымаць у філіі канторы месяц бясплатных званкоў, каму твае разважанні патрэбныя?
Зараз мы яшчэ і Філіпа Морыса абанкроцім 😁
Вось пруф, што тэст пройдзены. Прыз гарантаваны, ці не азначае гэта, што ім на адказы зусім напляваць? Хоць не думаю
Дзякуй 🙂
Не дарма адчуваю ў цябе рэпутацыя -17. Ты па-людску хоць можаш размаўляць? Або лічыш сябе мега разумным, таму ўсе навокал ідуць на х.й?)
УРАЯЯ 😏 квэст прайшла 😁 Дзякуй @seregelio і @slotswinner 3-7 рабочых дзён вывад 😏 народ, да 28 чэрвеня акцыя ідзе!!! Налітай 🙂
Ты плюнуў мне ў еба.о, мне, канечне, гэта не прыемна. Фарту, масты – да ж.пе прыклей.
Мне пад сорак, такіх як ты відаў. Нічога акрамя тухлодырорэчаў няма.
Разбяры сітуацыю, суседу падгонь лапшы з курыцай, ну напрыклад. Ты гэтага ніколі не зробіш, пакуль не сдохнеш, так і будзеш п.здзець на форумах.
Калі-небудзь стань сумленным перад сабой, ну ці памры, ну ці хаця б заткніся.
Ці абавязкова загружаць дакументы?
Абавязкова і першую старонку, і з рэгістрацыяй, і яшчэ патрэбна будзе ўпісваць ІНН.
Прабачаюся за нескрамны пытанне. Я тут толькі што прыйшоў у сябе… Калі Філіп Моррыс адчыніў першую краму?
———-
Ужо даўно напісана, туплю………………
Адправіў дзве старонкі пашпарта, яго ж нумар і нумар ІНН. Ну ўвогуле думаю, такія запыты лагічныя. Нас бы ўжо канкрэтна абмежавалі. На аднаго чалавека па пяцідзесят прызоў.
У мяне вось такое пытанне. Як Рубіку плюсануць, напрыклад? Няма такой опцыі, а гэта не правільна. Атрымаў менш за нуль і ўсё, без шансаў.? Якаясь дурніца.
Усім прывітанне. сёння вынікі конкурсу. вывелі камусьці гарантаваны прыз 300 руб на мабілку? зайшоў у асабісты кабінет сёння, докі ўсе правераны, у прызах вісець статус у апрацоўцы. па-мойму якаясь лажа))
Тут справа не ў выніках конкурсу. Справа ў тым, што ў падобных акцыях заўсёды праблемы нейкія са тэрмінамі. 3-7 дзён заявілі, але я ўжо глядзеў – па мінулай акцыі на сотыгу да месяца ў людзей грошы не прыходзілі. Зарахуюць абавязкова. Але калі – хз.
Тады пачакаем.) Хаця не дарма докі адсылаў.