Эндорфіна з'ясе вас
Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно
|
22 July 2024
ад
MercavaIV
|
1,052 Адказу
|
142,787 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@ser7217 гэту паляну нерэальна злавіць. Столькі гадоў слоту, а лавілі адзінкі.
@kuzmish
Кузьміч , ты дзе Леву страціў))))ыыыыы
@akop591, вось так. Згадаў казіно Зума, хацеў у яго, увеў у пошук “люстэрка Зума казіно”, а перакінула на нейкае новае. На выгляд 1в1 як 7k да дробязяў. Кінуў туды паспрабаваць. Вось, паспрабаваў, адлягло, больш не хачу)
па-мойму адзін з найлепшых правайдэраў з прапанаваных.па меншай меры не злівае так жа,як прагматык
У мінулым годзе, вясной, напэўна было выключэнне з правілаў, так сказаць. Два разы (не падрад) купныя бонускі па стаўцы 4р і 6р выдавалі іксоўку прыкладна x6000 і x7500 адпаведна. Слот роял икс масс 2, покердом. Пасля, колькі ні купляў, такога больш не бачыў.
Учора злавіў х600 у Joker Stocker
@daniil707
Прагматык бяздонная яма, прайшоўся па пачцы слотаў, дэпазіт паспяхова сліты(
@krisbraun.Колькі быў дэпазіт? Па мне лепшы правайдэр гэта Pragmatic ) усе мае буйныя заносы былі ў Pragmatic у розных казіно ) Не кажу, што іншых правайдэраў няма добрых ) ну самыя буйныя ў гэтым годзе – Pragmatic) і калісьці быў Amatic )
@akop591 Прагматык не дрэнны, згаджаюся, але ў ноліміце максіма́лкі нашмат вышэй па іксах і механіка слотаў значна прыкольней.
@krisbraun згодзен Прагматик гэта поўнае дно паспрабуй выбіць бонуску там а яна фіг з маслам дант
@lemonad83 Яшчэ б іх злавіць!
@arkansky гэта ў Endorphina адзін з нямногіх слотаў, які дае даволі буйныя иксы, так, такое бывае…..
там у Endorphina выйшаў новы слот, цікавая механіка – стаяць тры тараканы-баксёра і падаюць перчы па іх колеры. Калі таракан прапускае хук, то гэта тыпу сістэма накоплівання для бонуса; калі нокаўт – то бонус увогуле норм, рэкамендую
вось гэты слот знайшоў з цікавай механікай які называецца – бонус – гэта нокаут у таракана
Cockroach Fortune
@oktan Не ведаю, заяўлена, што максвін х1200.
@oktan прыгожы слот:)))) трэба паспрабаваць!
@oktan што-то мне новыя слоты не вельмі ) Падае на нейкі мультфільм )))
@reddog123
@gans2115
Яшчэ адна шляпа з механікай холд энд він. З псевданакопленнем, як папярэдні з кружкамі піва. Кружкі ўжо проста перапоўненыя, працягваюць накаплівацца, а бонуса так і няма
Калі выпадзе, то дасць хурму х10-х30.
@reddog123 смешна ў 2026 годзе рабіць максвін х1200
@misha55 так, я паспрабаваў, то бонусы адна за адной па дробязі – то не дачакаешся! Карацей, гэта тое ж самае, што і купа манет, якая ТИпА назапашваецца, а потым можа не даць некалькі гадзін! Карацей г….о чарговае!
@MrCardholder9 І я пра тое ж! Больш выгадна ўжо Эндорфінавыя класічныя “кніжкі” пакруціць або тыя ж, дзе бонуска 15 спінаў з х3.
Эндорфіна топ, зноў кібервульф даў бонуску з рэтрыгерам, закрыў усе сімвалы, па выніку х7000
@misha55 а я зараз заўважыў такія механікі сталі ў Endorphina – такія слоты паходу будуць клонаваць яшчэ больш
@senatt Гэты слот напэўна самы магутны ў Эндорфіне, ну або адзін з наймацнейшых, толькі вельмі цяжкі для мяне, я ў ім толькі баланс зліваю.
@reddog123 так, мой любімы ў Endorphina) За апошні год мне 4 разы даваў заносы больш за 4000х. Пры гэтым я б не сказаў, што сяджу і кручу яго пастаянна)