Эндорфіна з'ясе вас
Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно
|
22 July 2024
ад
MercavaIV
|
1,052 Адказу
|
142,807 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
я хз на конт эндорфіны, у ёй як раз такі лавіў часцей за ўсё х1000+ у астатніх вельмі рэдка, у пнг х 2к спінам, у ноўліміт х 2 к спінам, а эндорфіна часта давала, апрача мінотавра, слотаморды, астатнія правайдары па скупей, я вось тут заскаміўся на днях у новы слот ад Прагмата, ніколі ў ім не заліпеў, не гуляе на выхад, а тут зачапіла механіка, + не лавіў нічога ў 1 частцы гэтай гульні, а тут дабавілі функцыю, у выніку што выйграў у сабаках усё скарміў Зеўсу, яшчэ і сваю сотку гэты хрэн з’еў, гэты слот для мяне цяпер у чс, вось яно сапраўднае зло, якое зробіць выгляд што гуляе, а потым у адзін момант усё з’яде…
@nikolay_ тут плюсуй, мне самыя вялікія іксы за ўсе маё час гульні ў казіно давалі: эндорфина, ноулимит, хаксоу і 3оакс)
@senatt будзем спрабаваць часцей у яго. Я як-то зусім рэдка ў яго круціў, ну адпаведна нічога такога асаблівага не было!
@senatt а ў 3оак у што ты там звычайна гуляеш ? Ну хаця б 3 самых частых(улюбёных) напішы, калі не складана.
граў сёння ў Voodoo, бонускі сыпаліся часта, каля 10 назбіраў ,1 дала больш за 100 ікс, другая крыху больш за 200, усе астатнія нават паловы не акуплялі.
@kalendula ну гэта яшчэ не самы кепскі варыянт!
@gans2115
калі па дробязях граць – цярпіма, але калі па 50 цэнтаў і баку, далёка не разгуляешся.
@kalendula ну, канешне, гэта зразумела. Нават па 20 рублёў, калі жрэ – то пятакі злятаюць імгненна, што тут пра большае казаць
@gans2115
1)book of sun multichance
2)boom! boom! gold!
3)more magic apple
Ні разу нічога буйнага ў Эндорфіне не было…. Як сяджу, ретрыгеры выпадалі праз кручэнне 140 спінаў, 5-я кропка загарэлася і ў выніку выйгрыш крыху больш за х200…….
@luda010676 часта гуляю ў эндорфіну, часта выйграшы ад х1000 бачу. І гэта ў розных казіно, нават у пошах занасяў неаднаразова.
@senatt Я з табой згодная, за ўсю маю гісторыю гульняў мне Эндорфина давала часцей за ўсё і нават у манетках лавіла Royal, але шкада што па 5 р ( нават не шкада, а жах як абідна )!
@lemonad83 у ўсіх па-рознаму я бачыла вялікія іксы толькі ў юглдраселе і нетенте , нават ноўліміт нічога не даваў ніколі…
@luda010676ў нетенте вялікія иксы можна выбіць толькі ў доа2.
@luda010676
іх трэба карміць шмат, потым будзе аддача на вяртанне прайгрыша.
Адзін раз у жыцці схапіў у эндорфіне х1000, але, з’елі да гэтага значна больш)
@m4x0n1
вось гэта рэальнасць, спачатку баланс знікае , а потым трохі вяртання.
@kalendula Ну сур’ёзна, спінаў 30-40 пустыя, а потым рэзка бігвін, і такія качэлі вечныя
У ўсіх свае няшчасныя правайдары. Вось у мяне ўвогуле не дае релакс. Колькі ні гуляй, заўсёды 0. Ні разу не было х1000 (на колькі памятаю).
А вось эндорфіна дае іншы раз. У розных казіно. Але жрэ, як… Вось я ўжо 2 тыдні не магу выбіць мінотаўра па розных стаўках (і самурая таксама). Адна толькі раз упаў на 2. І гэта за 1000+ спінаў па стаўках 20-100р. У розных валютах гуляю яшчэ…
Найвялікшае ў эндорфіне – х5000 з капейкамі ў роял хмас 2. Бывалі і х1000+. А ўвогуле гэты правайдэр больш пра маленькія выйгрышы і маленькі мінус на дыстанцыі. Ну, гэта мая думка.
@kalendula я так помню паставілі на аўтагульню па 50 р у шчытках, здаецца – вынік прыйшоў, гляджу балiк было 5 к роўна на 100 спінаў стала 800 рублёў і бонус не даў
@m4x0n1 Ёсць такое, паступова спускае баланс, трохі прыподнімаючы баланс для адводу вачэй. Але ў выніку ў асноўным у мінус…
@opt1ust учора заходзіў на хвілін 20: 3 разы даў у чацвёртым і шмат разоў у 2 і 3 барабанах. І па 10 і 20 і 30 рублёў. Але ўсё да х500 было. Я ў сукаааа казіно як то лёгка яго заўсёды лавлю. Як у вадцы паспрабуеш, можна і не марыць!
@oktan так і ёсць, калі высокая валатыльнасць стаіць: на 1000 даў, на 1200 спусціў, ну і ў такім духу!
@kalendula трэба проста ўдала зайсці і паставіць стаўку.
@gans2115
Вось і я дзівлюся, чаму ён так жае ў мяне. Вось прама зусім бяда. І ў дайс спрабаваў. Нідзе не падае. У Вавaдзе, 1хслотс, водке, анліме. І што яму трэба – невядома. А, калі выпадзе па добрай стаўцы на 4, дасць тузаў ці каралёў, напрыгваў х30. Такое бывае звычайна. Ну нічога, буду працягваць барацьбу з ім. У слотомоджы так увогуле не выпадала нават на 2 барабан. Там, вядома, спінаў меньш зрабіў. Прыблізна 200 па розных стаўках.