Эндорфіна з'ясе вас
Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно
|
22 July 2024
ад
MercavaIV
|
1,052 Адказу
|
142,777 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@vavilov Я ўжо ненавіджу гэтую Ундыну. Ні разу за два гады я ў ёй так і не злавіла х1000. Быў максімум у ёй х800 і тое па рублю. Гэта ж Вуду, ні разу х1000 не даваў. Бачыла, што ў ім х5000 лавілі. У Вульфе (воўкі з месяцам) такая ж гісторыя. Але аднойчы чорт дёрнуў мяне купіць проста так бонус па стаўцы 1 рубель і дало х3200 – гэта проста фіяска. Здаецца крута, але блін ставка 1рубель.Затое па 500 р круціла, злавіла бонус і дало 700 р😫😖
@lana888 вось я пра такія моманты і расказваў! Гэта называецца розная валацільнасць і не важна колькі там RTP, хоць 99,9%, усё роўна пры вельмі высокай валацільнасці хоць паціху, але ў мінус….. Я пра Котаўскія памоі расказваў, людзям, якія казалі: «але яны гуляюць хоць»:))))) Прыводзіў прыклад матэматычна не адзін і не 2/3 разы, хто-то разумее, а хто-то зусім не так яшчэ і спрачацца будзе!
Колькі я гуляў і колькі толькі не выкладаў скрыншотаў, ні разу не было ад іх нават x1000, пра большае і гаварыць не буду.
@lana888 для Эндорфінаў максімум гэта, напэўна, да х4000 і то гэта такая рэдкасць! У асноўным у іх да х2500.
Раней NoLimit часта кідаў добрыя иксы, зараз даўно ўжо ціша, па-мойму Прагматыка часцей дае больш-менш нешта цікавае, хаця я яе таксама не вельмі, за выключэннем пяці/шасці слотаў!
Ну ў Эндорфінаў ёсць невялікі плюс, як я лічу, у іх хоць иксы не вялікія, але затое там як бы па любой стаўцы яна дае, лавіць трэба стаўку! Вазьмем тую ж Белатру, па 20 руб лавіш часта, па 40 руб гуляеш 40-50% часу і нічога! То бок прыкладна пры аднолькавай траце часу! Зараз у прынцэсах сукіiii летняй і зімовай нават па 20 руб рэдка злавіш х800 нават, а калі мінімалка там была 10 руб, стабільна лавіў больш х1000. Магчыма, канечне, супадзенне, але нейкае дзіўнае яно! То бок ён хоча 10000 руб аддаць, ён іх і аддасць па любой стаўцы, а не той жа икс пры 20 і 40 рублях, напрыклад!
@lana888 а што вы ў Вуду хочаце злавіць на х5000:))) гэта такі слот як і дэд оф бук, ён рэдка ікс вялікі аддасць, у асноўным да х1000! У яго трэба старацца лавіць па стаўцы.
@lana888 я колькі гуляю за ўвесь час х1000 бачыў толькі ў Мінатаўры і то па 2 рублі лавіў гадоў 6 таму калі не 7, а так больш х300 не лавілі – усе правайдэры па крыху сталі згасаць, а нармальныя правайдэры ўвайшлі з СНД
Якія ж сумныя слоты апошнім часам робіць Эндорфіна, bad santa, book of ganesha, 3 witch pots, усё ўпираецца ў гэта смярдзючае збіранне манетак або бутэлек, у выніку ўбогая бонуска і купа прайграных грошай, мне ўвогуле цікава – нібыта іксі ў джэкпотаў не вялікія, хто-небудзь лавіў калі-небудзь топавыя Ultra віны? ці яны чыста для прыгажосці, нібы не такі вялікі x па джэкпотам, а хрэн што-небудзь убачыш, заўсёды мінімалка падае.
@dvk12 адзін раз лавіў у мінулым годзе
@dvk12 Я лавіла Ультру разы 4.В Эндорфіне, слоты Jolly Santa, Jade Coin, Coins – там з манеткамі. Макс вельмі часта выпадае. Апошнія дні гуляюць толькі яны, вельмі кепска.
Гэта ўжо апошні раз у гэтым годзе, што ў Джое злавіла. Дэпазіт быў 140 р.
@lana888 у Вуду паляна тёлак х1000 дае так то)))
@ser7217 Дзеўчына яксьці пісала ў групе ў тг. Ну не за адзін значыць спін, а за ўсю бонуску. Ён можа кучу рэтрыгаў паставіць. Мне аднаго разу насунуў 50 спінаў рэтрыгаў, але даў мала. Дарэчы, у Ундыне лавіла звыш 100 спінаў у бонуске, але такія крошкі далі. Я ўжо расчаравалася ў гэтай Ундыне.
@lana888 ну хз… мне за 10 гадоў пару раз паставіла паляну дзяўак, а тут тыпа за адзін бонус 5 раз ёй паляну топаў дало? вельмі сумняваюся, што такое магчыма…
ну альбо яна такая фартовая, што нават калі ў аўтамаце каву купляе, ёй джэкпот выпадае)))
@ser7217 🤣🤣🤣Ну фіг ведае, бывае рознае. Блін, а мне ні разу нават 4 дзяўкі не ставіла. Трэба будзе даўжэй падраконіць гэтага Вуду, можа злавлю.
У тым годзе я лавіла ў Манголе 4 мужыкоў па стаўцы 200р-дало 200к.А 5 мужыкоў я так зразумела, што будзе х5000.
@dvk12 ООO, разумею, ультра віны.. Злавіў у падобным слоце ўсе “джэкпоты” і гэта нават не Х1000 у выніку…
@loveohlove
я ніяк у voodoo не магу злавіць больш за 500х
@lana888У Ундыне атрымаецца добры выйгрыш, калі паставіць 5 скатараў у бонусе, гэта будзе больш за x1500.
@crecer а лепш лінію вілдаў
@pirer644У лінію толькі 4 вілды ў бонусе лавіў, 5 будзе дзесьці x2700.
@crecer 5 лавіў у прагмаце ў шариках
@misha55 вось вось.. Чытаю і дзівлюся. Атрымліваецца, чалавек гуляў дзеля гульні, а не дзеля выйгрышу)))
@vavilov Ты не ўказаў казіно, у якім гуляў? Паглядзі гісторыю гульні! У цябе 1000 спінаў з лішкам (на пару гадзін прыкладна). Бонус павінен быць за гэты час так-то! У гэтай гульні бонус запускаецца ўручную, нават калі паскораны спін.
@amernmes, казіно было новае для мяне, гуляў упершыню, магу толькі сказаць “так, так, гэта яно!”, калі нагадаць назву. Самае казіно – дакладная копія 7k, прама 1в1 ва ўсім.
Ці ж у гісторыі можна адрозніць проста выйгрыш х25+ ад бонуса?
@dvk12 так, з гэтымі накопленнямі як бачу – адразу бегу! Не ўспамінаю ў такіх нармальных серый каб былі.
@vavilov.Як гэта не ведаеш у якім казіно гуляў ?)