Эндорфіна з'ясе вас
Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно
|
22 July 2024
ад
MercavaIV
|
1,052 Адказу
|
142,760 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@misha55
У тым і справа, не ведаю, ці можна абмяркоўваць такія моманты на форуме, але ўсё роўна выкажуся😄
Лічу не зусім карэктным дапускаць ,, такіх,, гульцоў да агульных турніраў, я там за аднаго гульца прама трымаў кулакі і загадзя адчуваў яго боль, бо ён усе 2 тыдні быў на першым месцы з вялікім адрывам, а сёння за 8 гадзін да заканчэння акцыі перастаў😅
@selivan1990
Там у 2-й лізе форумчанін нават быў на 1-м месцы. Цяпер ужо на 4-м)
Прафі-турнірышчык, кароч. Раней на форуме таксама ўдзельнічаў, цяпер у лудана турыкі забірае)
@misha55
У першай, другой групе там абароты дзікія, канешне, як разумею, у гэтых гульцоў дэпазіты звычайна шасцізначныя не менш, я за трэцяй назіраў😄
Сам не спрабаваў змагацца, зараз справы не вельмі, таму каля сотні валяюся десьці там 🤭
@selivan1990
Я першую тыдзень гуляў, можа крыху болей, у тройцы быў, потым кінууў.
Ну яго на хер, НГ пад носам, сядзець па 10 гадзін слоты круціць, яшчэ і заляпацца ў выніку.
@misha55
У першай, другой групе там абароты скажоныя, канешне, так разумею ў гэтых гульцоў дэпазіты як правіла 6-значныя не менш, я за трэцяй назіраў😄
Сам не спрабаваў змагацца, зараз справы не особо, таму ля стоі трэскаюся там дзесьці 🤭
@misha55
У якой групе, калі не сакрэт? І на якой цяпер застаўся? )
Ну і на колькі я зразумеў яны ўсярэдзіне акцыі прызы і ўмовы крыху памянялі
@selivan1990
У 3-й, на 44 або 47 не памятаю ўжо.
Адзіны занос на х3к быў, ды і той там у 70+
@misha55
Зразумела, калі сакрэтны прыз выпадзе, напішы, цікава, што там затаілася, ну гучыць па меншай меры цікавей, чым +50% да дэпазіту🙂
@selivan1990
Судзячы па максвіну 20к, хутчэй за ўсё 1-2к з вэйджарам х15)
@misha55
Зразумелась: калі выпадзе сакрэтны прыз – напішы, цікава, што там таіцца, ну гучыць прынамсі цікавей, чым +50% да дэпазіту🙂
@misha55
Ахах, ну калі так, то ў слове ,, сакрэтны,, трэба пэўную колькасць літар замяніць і пачынацца павінна на ,, х,,))) так будзе карэктней
@misha55 усё мала, усё мала))))
Нядаўна злавіў х400 у Joker Stocker і потым у 0 там жа зліў..
@snowwinner
у voodoo x600 злавіў, а потым палову выйгрышу з’ела, мяняў стаўку але ўсё роўна, адключылі адразу ж.
Знатакі Эндорфіны, падкажыце, можа цi на аўтагульні пачаць гуляць бонус.
Гісторыя такая – гуляў у Undines deep. Стаўка 100р., баланс вельмі доўга трымаўся 100k-120k. Шмат дробных бонусаў, але стала сумнавата. Хацеў докруціць да 100k, і пайсці спаць, але не апускала. Гуляў гадзінаў 6 і ўсё ні туды, ні сюды. Калі баланс быў дзесьці 107k, я паставіў аўтагульню і пайшоў спаць, думаючы, што да 100k як раз бонус дасць, пагляджу калі прачнуся.
У выніку прачнуўся – баланс 47р. і бонусу няма. Мучыць пытанне – мог ён з’есці 100k па стаўцы 100р. без ніводнага бонуса, ці праз нейкі час на аўтагульні бонус запускаецца сам?
@vavilov Запроста мог з’есьць без бонусаў! Дыааа, ніколі не стаўлю на аўто. Заўсёды сачу за гульнёй, бо бываюць глюкі, што выйгрыш можа не залічыцца. Тым больш Ундына, па мне – цяжкі слот.
@vavilov Бонус, відаць, сам па сабе ў Эндарыфіны не запускаецца, я не заўважала такога. Пакуль не націснеш – не пачынаецца боначка.
@vavilov Не, сам бонус аўтаматычна не пачнецца, а з’есці можа з лёгкасцю такую суму без бонуса. Я рэкордаў не ставіў, але якось было (хаця гэта было даўно) у гэтым слоце і “Прынцэса з катамі” 750 і 1000 спінаў без бонуса.
Адразу відаць паспяховага чалавека, якому не патрэбныя грошы)
Ставіць 100к па 100р у Эндорфіне на аўтаспіны і ідзе спаць 😀
@misha55 У чалавека проста жалезныя нервы! Я б так не змог.
@vavilov бонус не запускаецца сам
а твой учынак:
Ды пераставайце вар’яцець. Слот падняў з 60 да 120 і потым некалькі гадзін запар амаль кожныя 100 спінаў даваў бонус. Часам літаральна адзін за адным. Праўда ўсе дробныя і амаль без паўтораў. Шанцаў на тое, што пры такой гульні ён адрубіцца менавіта ў той момант, калі я пайду і не буду сачыць за балансам – не меней, чым на 5 русалак.
Так што можна сказаць, што мне пашанцавала злавіць нейкі рэдкі статыстычны момант. Шкада, не ў той бок)
А ўвогуле, калі сардзёны і доўга ў гульні – крытычнае мысленне не вельмі працуе. Яно здаецца: «ну зараз зноў гэты бонус х25 дасць… лепш раніцай гляджу»
Эндорфина, канешне, круты правайдэр, але ўжо не тое, што раней, я ўжо пісаў, што як зрабілі купляныя бонусы ўсё адрэзала, механіка пракрутак стала іншая нават бачна, ладна энда вон узяць той жа Amatik быў увогуле норм але зноў жа як пайшлі купляныя ўсе таксама не стала, ды можа і бывае, што везе з пакупкай, асабіста я купляў у эндзе ў вуду бонусаў 5 запар толькі 1 аддаў окуп усё.
@oktan аматик шкодны правайдар жа. Правайдараў цэлае мора цяпер па сутнасці. Толькі абыход часам патрэбны. І лепш каб быў стабільны 💰.
@vavilov Вось у такія моманты, калі ўжо мозг літаральна ў кіпцюрах, трэба рэзка ўсё адключаць. Колькі разоў я сябе лаяла на наступны дзень, калі не магла спыніцца, калі рубіла ўжо, але не неееет жа мы “наркаманы” 🤭😵💫😵💫😵💫 А эндорфін вельмі хітры. Робіць выгляд, што слот проста на аддачы, ты на адрэналіне фігачыш далей у надзеі і ілюзіях, што зараз будзе прамяга, павышаючы стаўку. А хоп – рэзка перастае гуляць. Пастаянна трапляюся на гэтую прыдурку. Прабую цяпер кантроль трымаць і своечасова выходзіць са слота.
@oktan, так, у гэтым нешта ёсць. У тых жа русалках як адразала бонусаў на 150+ спінаў і выйгрышамі пад х1000. Рэальна не бачыў ужо пару гадоў. Цяпер 105, з якіх 70 пустых – дасягненне)
@lana888, вельмі дапамагае, калі гуляеш на тэлефоне і нехта тэлефануе. Пагаворыш хвілін 10 – і то слот падвісне, то ў галаве нешта пераключыцца і сам яго зачыніш)