Эндорфіна з'ясе вас
Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно
|
22 July 2024
ад
MercavaIV
|
1,052 Адказу
|
139,585 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@dota_pmg тут ёсць тэма выйгрышных скрыншотаў! Давай у выглядзе выключэння кідай сюды, паглядзім, што ты цікавага злавіў.
@gans2115 я вось амаль ва ўсіх правайдэраў бачыў з вышэй за 1000х.
Але ў правайдэра тандеркинг хто-небудзь бачыў такія хсы))столькі скінаў бачыў,але ў тым правайдэры не бачыў)
У мяне наадварот эндорфіну паігрывае стабільна калі ж параўноўваць з прагматыкам які вечна жрэтт
Эндорфіна няпрадказальная, можа рэзка заіграць і гэтак жа рэзка перастаць граць. Апошнія дні болей за х100 не дае.
@lana888 вось гэта дакладна, але прагматык можа жраць і жраць
@robingood я асабіста не лавіў. Ні разу! Быўi добрыя серыі, напрыклад па х300, х400 разоў па 5 кідаў прама запар, а каб адразу – не-а.
трохі лепш справы з BGaming, але таксама проста вялікі ікс не злавіць, адзін раз усяго х1000 было, поле на бонусе з манетамі, ну тыпу Элвіса нешта…
Так што так, гэтыя провайдары на вялікія Іксы не вельмі любяць! Напэўна ў тандеркингу калі і можна злавіць, то ў элефанте другім, магчыма 🤔
@gans2115 Мне падаецца, лавіла ў Вілдосе х1000 альбо каля таго, у іншых слотах максімум х300-500
@gans2115 так, у BGaming я бачыў, а ў Тандэры вось ніяк)) так, 500х лавіў, але 1000х ніколі)
Так куды залудзіць то лепш, на прагматык? Ці працягваць цярпець на эндорфінах?
@kyann911 Змяняй тактыку і занось на Endorphina !)
Калі не ідзе, напэўна трэба нешта змяніць )
iZi43Rus, зразумеў будзем значыць душыць так, як ёсць, калі зусім прападу – то прыцягнем з лудкай.
@kyann911, маўляў, на Прагматык зайсці рацыянальна – лепш выдае.
Так, мужычкі, трэба вызначыцца, куды заносіць – што будзе лепш? І што ўвогуле больш дасць, у каго які досвед? Падзяліцеся.
@izi43rus
@brabrobrob
@kyann911 прагматык есці пачаў,бонусы не пра што(я б паспрабаваў хаскаў або тандэр.
@kyann911 Я ж меў на ўвазе ўсё ж такі гуляць стаўкамі, мяняць тактыку, слоты ў самога правайдэра. У любога правайдэра ёсць гульня, трэба разумець што, калі і як.
@izi43rus Зразумеў-зразумеў, проста трэба ўсё рабіць якасна і з розумам.
@robingood падумаем, пакруцім, дзякуй за рэкамендацыю)
@kyann911 Калі ласка)
Я яксьці ўдзельнічаў у турніры на роялях, там, каб перайсці на след. ўзровень, трэба было выканаць заданьне – зрабіць больш за 10 тысяч спінаў. Каб моцна не заліцца, трэба было круціць па мінімальна магчымай стаўцы і я выбраў эндорфіну. Пайшоў у кібервульф, паставіў стаўку 1 руб, супертурбо і аўтаспіны. На маё здзіўленьне, слот не проста не жраў, а даволі добра трымаў і ў выніку нават у плюс вывёў, да таго моманту, як я адкруціў 10к спінаў. Бывалі моманты, калі па 1000 спінаў ні адной бонускі не было, а бывала, калі кожныя 10 спінаў сыпала. Карты не прабіў
Усім прывітанне! Хачу падзяліцца цікавымі інфамі, па пытанні куды заносіць.) Гэта за чэрвень месяц, якія былі Х (на жаль не ў мяне). 21 чэрвеня – х100 000 на Pragmatic,
12 чэрвеня Х20000 на Nolimit City, 6 чэрвеня х16000 на NetEnt, 19 чэрвеня х15000 на Pragmatic, 28 чэрвеня х15000 на Pragmatic. А што ж такa любімая аднымі і неўлюбёная іншымі Endorphina?) А вось што. 6 чэрвеня х16000 Book of Santa, 4 чэрвеня х18000 Starshine Crystals, 23 чэрвеня х22500 Dia Los Muertos 2, 20 чэрвеня х33760 Ultra Fresh, 25 чэрвеня х36600 Book of Oil. Усё гэтыя даныя ўзяты з сайта RioBet, можна праверыць без рэгістрацыі. Зайсці ў залу славы і паглядзець макс х у правайдэраў за месяц, тыдзень, сёння або за ўвесь час. Для параўнання. Гэта толькі ў гэтым казіно. Сам увесь чэрвень сядзеў там, бачыў многія х, але ўзяў толькі х800. На Endorphina. Буду рады, калі інфа камусьці спатрэбіцца.)
@kyann911 у любыя новыя слоты, і не важна ад каго яны
@pirat777ну так калі браць, больш за ўсё максімальных выйгрышаў даюць тыя правайдэры, у якія больш за ўсё гуляюць, тут увогуле няма чаго здзіўляцца, адны і тыя ж правайдэры
@pirat777, ну ў агульным – Прагматыка і Энда – топ па валацільнасці правайдэраў
@nuk0s, а ў чым прикол новых слотаў? Больш выдаюць?
@kyann911, увогуле, Quickspin мне вельмі моцна даваў, шкада, што заблакавалі ў Расіі, а то можна было там разгуляцца