Эндорфіна з'ясе вас
Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно
|
22 July 2024
ад
MercavaIV
|
1,052 Адказу
|
139,594 Прагляду
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@brabrobrob гэта міф пра ўсе новыя слоты, тады б народ бы гуляў толькі ў новыя, забыўшы пра старыя
@tl777888, думаю, факт, ртп то ў усіх аднолькавы
@brabrobrob у некаторых казіно праз VPN у Quickspin гуляць можна
@tl777888, ну ў мяне на праектах, на якіх гуляю, такой магчымасці няма
Паіграў у слот ад Endorphina з Amazons Riches:200 спінаў чакаў бонус,нарэшце Endorphina сжалілася і дала 3 скаттары.У выніку бонус даў х8,ну думаю трэба спагнаць манетныя тады ўжо-пагнаў,дало х20.У спінах сыгроўкі проста капейкавыя,жрэ як твар,быццам можа даць х мільён.Ну яго нафіг гэтых амазонак-што ў жыцці,што ў слотах без трусаў пакінуць
@vernonveo, да ў цэлым Endorphina проста нестабільная) Ужо потым пачынае сжыраць)
кудысьці мой тэкст знік, пісаў пісаў пра амазонак, пасля выпраўлення памылкі прапаў. Кароч, лянота зноў пісаць, амазонкі ад эндорфінаў зусім не даюць
@vernonveo, не парся, я паспеў адказаць, у мяне ёсць у адказе, але я сам штосьці не зразумеў, куды знік
@vernonveo Відаць, ён у апрацоўцы вісіць пасьля выпраўлення. У мяне таксама такое было(
@endo0, у цябе нік у гонар эндорфіну?
@brabrobrob Галоўнае – не сядзець на адной стаўцы больш за 10 хвілін за сесію, інакш балик у нуль спусціцца. Але гэта маі асабістыя назіранні за шмат гадоў гульні)ІМХО:)Яна любіць спачатку трохі плюсануць, а потым балик нахуй увесь з’есці(
@endo0, я лічу, што сума стаўкі ніяк не ўплывае на адыгрыш, RTP жа адзін, прасцей з слота выходзіць, быццам
@brabrobrob Часам гульня стаўкамі дапамагае “раскачаць” слот:)Калі не, то на выход:)
@endo0, не заўважаў у гульні такога)
@endo0 правільна падмечана,вначале эндорфіна заманiць морквай і падкінe цалкам(вельмі часта пры першым заходзе ў сесію на слоце прычым)..мы сядзім далей у надзеі яшчэ крыху апнуцца,а ў выніку проста ўсё перастае гуляць,ўключаеш турба-спіны ў тыльце і усе..кіно скончылася,фініта ля камедыя
@vernonveo, я да таго як у гэтую тэму зайшоў, думаў у мяне адна такая тэма))
@vernonveo Увесь час хачу “Выпрабаваць” пры куплі ўсе слоты па чарзе – па адной куплі кожнага слота па спісе, але часу знайсці не магу, ды і забываю зноў)
У выніку за сваіх застануся ці ў мінусе буду?)
@endo0, я звычайна бонусхант влаштоўваю, так больш задавальнення))
@endo0 толькі 3 варыянты выйграеш, нічыя і апошні – самы верагодны, будзеш у мінусе
@endo0 я яе не струшваю, а гуляю пакуль не даб’ю яго
@tl777888, ды ты проста капітан Відавочнасць))
Так, між справамі зрабіў 500 аўтаспінаў у Мінотавр дайс – 2 бонускі на 3 і 4 барабане… Нягусто.. На 4м на 9х ўпалі каралі
@endo0 хутчэй у невялікім мінусе будзеш! У яе шмат нізкавалатыльных слотаў, якія даюць часта і мала, вось іх купляць ну дакладна не варта! Напрыклад Kamchatka, такіх гульняў у яе шмат! А тыя, што цябе змогуць хоць як выцягнуць, ну я, напрыклад, такія слоты звычайна доўга мучаю! Каб у тым жа royal x mass спалучыць бонус на x2000, часцей трэба ноч прасядзець, калі слот, вядома, трымае плюс/мінус, калі не – то не варта ў ім доўга сядзець гэта дакладна!
@gans2115, сэнсу не бачу круціць да талога) Нібы губляеш значна больш, чым мог бы. Якось дзеся чуў, што праблема гульцоў-адмінаў у тым, што яны затрымліваюць гульню, тым самым зразаюць сабе шанцы, чым паставілі б ол ін у ўмоўным блекджэку
Мне здаецца, на энде самы дзіўны слот – зайцы. Здавалася б, 2 скаттары, што можа быць прасцей?…