Эндорфіна з'ясе вас
Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно
|
22 July 2024
ад
MercavaIV
|
1,052 Адказу
|
139,594 Прагляду
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
З усіх правайдэраў напэўна энда любімы. І максімалку лавіў і проста неплаха кіда́ла. Але калі яно не дае… ой… Гэта жах. 500 спінаў. Ха! 3200 без бонуса рэкорд быў. Гэта поўны жах, калі яно пачынае жраваць. Але 3200. Адзін раз у жыцці такое было і Божа, не хачу паўтараць.
@faskal а навошта столькі спінаў у слот, які не грае? Теж люблю гэтага правайдэра, але заўважыў: ён або гуляе, або не. Можа адзін слот не даваць, а другі накідваць без прыпынку.
Энда можа паставіць занос, але толькі калі ў цябе стаўка 5-10 рублёў, праверана…
@motorv
Так без бонусаў жа можа трымаць плюсавы баланс. Ці проста без мінусавага
@archangel0701ну дурні гаворыце . Точней нават поўную лухту! Паглядзіце мае заносы і заносы людзей у тэме выйгрышных скрыншотаў.
@gans2115 ну калі да х1000, то ок. А так, калі больш за х1000, шчыра, вельмі мала бачыў
У цэлым заносаў мала па стаўках больш чым 10-20 р т.к. асноўная маса гульцоў як раз па 10-20 р гуляюць таму і заносяць часцей + гуляць па 10 даволі спакойна і не нервуешся, а як па 100-200 – так ужо па-іншаму ўсё ідзе.
Калі б УСЕ гулялі па 100-200, то і заносаў па гэтых стаўках было б больш.
Я ўмоўна значна лягчэй зраблю 500 спінаў у адзін слот па 10 р, чым у адзін слот па 100 р 500 спінаў – таму, канешне, і х1000 я па 10 р уловлю з большай верагоднасцю. Эндорфіна, як і ўсе правайдары, спакойна дае норм і па такіх стаўках.
А зараз, дарэчы, яшчэ і слоты пачала рабіць, дзе максвіны х20к+ – так што думаю, хутка ўбачым падобнае ад каго-небудзь
Толькі што Endorphina ў вадзе нядрэнна так выдавала)
@archangel0701 да я табе за апошні месяц магу толькі кінуць дзясятак разоў дакладна. І толькі ў маёй любімай гульні! Магу табе такіх яшчэ 50 кінуць як мінімум! Проста можна ўсяго 5 файлаў!
@gans2115 з поўнай палянай сямёрак гэта колькі па іксу? Х5к?
@max1ouz, х3000
Новы слот з амазонкамі такі сабе, хвілін 30 круціў, бонусы пастаянна нулявыя, гульня на манеты таксама, у асноўным манеты ставіць з тваёй жа стаўкі і ніколі да канца поле не закрывае, каротка, нічога новага, праходзім міма.
@dvk12
Учора таксама паспрабаваў, па спіне за 20 злавіў бонус. Тыповы холд-энд-він.
Выпала 3 містэры, вядома ж у кожным х5-х10, а не гранд)
@motorv Напэўна, тут надзея, змешаная з глупствам) Чакаў жа ўсё роўна. Я так больш не роблю, стараюся не завіснуць. Але раней думаў, што трэба спачатку добра «прыкарміць», і ў нейкі момант пойдзе – і так завісаў да нуля.
Сёння гуляў, засталося 600р купіў у эндарыине бонус на апошнім па 4р ) дала х1000 прыемна ☺️
Дарэчы у эндорфіны ў ТГ афігеннае кам’юніці рускае . У плане не ігнаруюць , адказваюць , тлумачаць пра РТП.
@faskal, ёсць момант, я заўсёды да канца кручу, каб бонус быў дакладна, хоць бред)
@brabrobrob Я імкнуся гэтага не дапускаць. Раней таксама мог, але ўжо не проста чакаў бонус, а каб хоць па лініях ставіла. Горай за ўсё, калі сярод купы проста байтаў ставіць гэты бонус і ён там па 10р. напрыклад дае якіх-небудзь 190. Проста хочацца штосьці разабіць.
@faskal, гэта проста дурнота, калі мінатавр не падае сотні спінаў запар, 1 сімвал, здавалася б
@brabrobrob Бо і не падае, што толькі адзін сімвал) Увогуле ніколі не падабаўся гэты слот, заходзіў можа калі спінаў на 100 максімум і на выхад. Максімум даўно па 2,5р. 500 словіў, калі на чацвёртым ён стаяў і на гэтым усё)
Новыя слоты ў эндорфіне нядрэнна гуляюць , нядаўна 2000х злавіў )
@faskal, ну значыць умееш гуляць у казіно і ў цябе ёсць самавалоданне) А я проста лудык
Успомніце як раней Энда гуляла , калі не было пакупак бонусаў )
@rustem777102 Ну, раней і трава зялёней была і дзяўкі прыгажэйшыя былі!
@rustem777102 ну і зараз гуляе, калі трапіш на гуляючы слот, я лавіў там 5000х прычым два разы за дзень, у монголе і бук оф дед.
Канечне ж бывае і прайграеш ,але энда мой любімы правайдэр, з 100р паднімаліся да 12к у энде