Эндорфіна з'ясе вас
Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно
|
22 July 2024
ад
MercavaIV
|
1,052 Адказу
|
139,607 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@dvk12 водка не для прабіўкі! Яна руйнуе любую тэорыю верагоднасці, нават натяк на яе!
Па пытанні мінотаура! Часцей за ўсё любое казіно, ліцэнзія, канешне, дае 4 бабы, пяць радзей, канешне, мужчын амаль ніколі. Зноў жа водка даказвае і гэтай гульнёй, што яна асаблівая, са сваімі наладамі!
@pavel555 _Я калі гуляў у яго праўда гадзінку толькі, ён каля х100 мне выдаваў. Думаю вы і самі цудоўна ведаеце, што такое “BGaming”:))). І адкуль яны гэтыя фантастычныя лічбы па іксах цікава бяруць🤔
@gans2115Відэа будзе,ужо ёсць,але вырашылі перазняць,хутка апублікуем!
Каму як, мяне эндорфін корміць пастаянна)
Па факце эндорфина грае толькі на малой стаўцы
@grin1986
Ну тут як каму пашанцуе… Я б не супраць занесці мільён пачынаючы з малой стаўкі і ў адну лінію)
@grin1986 усе правайдары гуляюць на малой стаўцы, але бывае, што і заносіць па вялікай стаўцы.
Так што трэба верыць, у адзін цудоўны дзень і цябе занясе па вялікай стаўцы.
@robingood
Соры што не пра Endorphina, але гадоў 8-9 таму тут у турніку, па-мойму ад ПФ, круціў на максбеце ў адну лінію і злавіў у рад буйныя сімвалы. Тады прэзентавалі “халявную” сотку “зялёных”, вось з таго часу і палюбляю “тэму” – у адну лінію)
Бывае пажрэ, бывае наадварот верне. Учора эндорфіна, прагмат і нетент, па трохі, але ўсе далі гэтыя правайдары.
Часта ў Эндорфіне можна падняць з капеек, але ён у асноўным гуляе толькі на дробную стаўку
@thee4 ага,я таксама аматар энды)
Учора ў адным казіно пакруціў Джека нетэнтаўскага,так сказаць настальгія)два бонусы паставіў і нават 20х не даў па 20 руб гэта піпец))далей пайшоў круціць энду)
@robingood
Ну так Evolution трымае сваю марку, як толькі прыкупілі NetEnt – кіно скончылася, фініта ля камедыя)
@thee4 Ну не кажы)фініта ля камэдыя дакладна сказана))
@grin1986 Як толькі ў гэтага правайдэра з’явіліся купленыя бонускі, адразу аддача слотаў упала, што пішуць – Рпт не змяніўся для галочкі, па факце адразу відаць на твар.
Мінотавр краш
@admiral53717 гэта мінус, але трэба яшчэ глядзець, ці гуляе сама эндорфіна
@thee4 і прабіць яго 5 раз
@karasik які слот ? Ці гэта ўсе слоты, так класна гуляюць
@fetisovdenis Тое пачуццё, калі пасля добрага ікса ў бонуске- не ўдалося прабіць двойку ў эндорфіне. Ці рызыкуеш і б’еш тройку, а там двойка))
@fetisovdenis
А што добрая “тэма” – ПЯЦЬ раз “не вымаючы” і ўсё ў “масць”). Думаю, што тады можна і “закругляцца”, “тулая” пераможная кропка ў гульні – менавіта тое. Галоўнае каб гэта не здарылася ў сетцы котоФ, а то радасць будзе не доўгай)
не заўсёды нават 2 разы прабіваеш
гэта дакладна галоўнае – верыць
хто-небудзь заўважаў такое, што калі гуляеш на бонусныя грошы, калі, напрыклад, ужо адыграўся і ёсць лішні баланс, прабіваеш эндарфіну і яна вельмі часта прабіваецца, незалежна ад таго, якая карта? дама? калі ласка ў туза. 10? трымай караля і гэта запар 3-4 прабіваюцца. Калі гуляеш на свае кроўныя нават 5-ку цяжка прабіць
@kasper447
Так, асабліва гэта прыкметна ў слотах, якія раней былі без купных бонусаў, а потым трэнд змяніўся… Ну і вяртанне, натуральна, таксама, хаця працягваецца “песня” пра сумленны рандом з РТП)
Вельмі дрэнна пачала гуляць згодзен!!!