Бездэпазітны бонус за рэгістрацыю ў памеры 500 рублёў у казіно Jack
Эксклюзіўныя бонусы ад 4LUCK
|
5 December 2016
ад
LiliyaPlaschova
|
104 Адказу
|
9,068 Праглядаў
|
12 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Цяпер вывядуць, назад панясеш? 🙂
Дарэчы, ніякай розніцы няма, бездеп ці деп. Заўжды працуе аддача аднолькава.
Камусьці не хапіла 500 руб. падняцца да 1000, камусьці давала і давала. Як пашанцуе.
А ў чым прычына такой 100% упэўненасці, дазвольце даведацца?
не ведаю)
Крч паставілі касарык на вывад) вывядуць не вывядуць хызы, гавораць што вывядуць.
Можа дэпну, а можа і не.
слоты сыпалі, быццам гэта не казіно а дабрачынны фонд. у які слот ні зайдзі, якую стаўку ні паставь сыпле і сыпле, бля. або трымае баланс.
калі ў іх усё нармальна з вывадам, то буду лепш тут гуляць у скрыпты, чым у сямёрках і ў ігровым, вось там жор капец стаў
Вядома выведзем. Ну як бачыце па каментарах, не ўсім так “сыпала”.
дзе-дзе, а жор у слотхаусе або татвегасе (закрылі, слава Богу)
шча па 2-3-5-10 акаунтаў створаць і іншае думаць пачнуць))))
опа нормік усё, вывад заняў 40 хвілін, плюсую 990 атрымаў
Рэгістраваць мноства гульнявых акаўнтаў забаронена правіламі казіно!
Адразу хочам папярэдзіць, каб пазбегнуць у далейшым непаразуменняў.
Грошы на ківі. за паўгадзі вывелі. Круцяк. Спадзяюся вывад не 1 раз у суткі. Трэба будзе дэпнуць.( зразумела не свае 😁) як-небудзь потым.
Заўтра праверу)).. пад вашу адказнасць…. Магу і вашу СБ праверыць на пільнасць (калі даплаціце) ..
Дзякуй, ужо плюсануў 😏
А калі акуратна ??? 😁 😀 😁
Лепш ніяк)
Скрыпт жжот
дзе вы ў Дэльфінах Дэлюкс, дзесяць ліній згубілі?
Бонус за рэгістрацыю адаграны. Выплату на ПС ківі зрабілі за 5 хвілін, без якіх-небудзь галаваломак і сэлфі. За аператыўнасць выплаты выйгрышаў можна ставіць 5+
Звяртаюся да прадстаўніка дадзенага казіно і скажу, што шмат чаго трэба зрабіць для зручнасці кліентаў. Трэба прыкруціць таймер адагрышу бонуса – гэта абавязкова, пакуль ваша служба падтрымкі не пачала пасылаць кліентаў 🙂. Служба падтрымкі ў вас вельмі стараецца і прыветлівая, ставлю 5+. Слотаў у вас не вельмі шмат і яны ўжо старыя. Я ў такіх установах, як ваша, з такімі гульнямі ўжо не хаджу, хоць маю ў іх VIP-статус. Таму што няма выбару гульняў ад такіх правайдэраў, як Microgaming, NetEnt, Endorphina і інш. Бонусную палітыку трэба разнастайніць на дэпазіты і каб бонус можна было браць як другі шанс на адагрыш. Па болей турніраў і заманлівых акцый. Дзякуй, што вы з намі, радуйце і здзіўляйце нас.
spartack віншую 🙃
А якія слоты давалі добра?.. мая куды не ставіў усё на зліў… 😎
У Ігрософт прабаваў, але не спадабаўся. Гуляў ва ўсіх гамінатарах, у дылюксах. Грошавы слот добра сыпаў – гэта ўсатый мужчына з баксамі 🙂 Бокс оф ра ўсё круціў, дылюкс нічога не сыпаў. Руль у іх – не ах ты. Увогуле бегаў па ўсіх слотах, як сайгак са хуткасцю 80 км/г 🙂. Калі шчыра, надоелі мне гэтыя настальгічныя слоты, відаць пераграў іх у свой час 🙂. Разы тры пытаў у падтрымкі статыстыку бонуса. Калі сам зразумеў, што ўжо павінна быць адмыта бонус, зайшоў у профіль у гісторыю разлікаў і ўбачыў, што налічаны яшчэ бонус за ўзровень, дарэчы таксама з вэйджарам. Паспрабаваў зняць выйгрыш, але сістэма ПС была недаступная. Давялося патурбаваць падтрымку і растлумачыць Анне, што мне не патрэбны бонус за ўзровень, бо ў мяне ёсць бонус, які я ўжо адыграў. Яна паглядзела, упэўнілася, што сапраўды бонус за рэгістрацыю адбыты і тут жа выплаціла мне штуку, на ківі прыйшло 995 рублёў з улікам камісіі. Вось так усё і было 🙂 А ты што на руль ставіў?
Слоты ў бліжэйшы час будуць дадавацца. Бонусная палітыка ў нас разнастайная: Бонусы на першыя і другія дэпазіты, вяртанне прайграных сродкаў да 50% (ён жа другі шанец). На сайце ў раздзеле Прома і Узроўні ёсць уся інфармацыя. Турніры абавязкова будуць.
Чакаем Вас зноў)
PS. VIP-статус у нас дае вельмі шмат пераваг)
Я бачыў у вас прома-акцыі. Бонус на дзень нараджэння, вяртанне прайграных сродкаў да 50% і бонусы на першы, другі дэпазіт. Пытанне: на дэпазіты бонус адразу на асноўны рахунак трапляе, як навязванне ці пасля прайгрышу дэпазіту можна яго актываваць, як другі шанц? Мне не падабаецца, што бонус навязваецца. Я зразумеў, што па ўзроўні бонус аўтаматам падаецца на рахунак і яго трэба адыгрываць, вейджар вагаецца ад 10% да 20%. Залежна ад узроўню. Ці можна даведацца, што дае VIP-статус гульцу ў вас?. Калі ў мяне ёсць такі статус, то вейджар на бонус 10-15% і на дзень нараджэння даюць больш бонуса з меншым вейджарам. Я лічу, што бонус павінен быць не навязлівым, а па жаданні гульца: калі ён прайгравае асноўны баланс, то можа яго актываваць па жаданні. Слоты ад іншых правайдэраў абавязкова патрэбны, а то ўжо надакучылі старыя гульні 🙂. Мінімалка дэпазіту ў вас сто рублёў – гэта выдатна.
Гульня ў рулетку ідзе ў адыгрыш бонуса-?
Не, рулетка не ўлічваецца.
Ну што датычыць навязлівасці – гэта справа густу) Папоўніў на 10 000 руб. – атрымаў 15 000 руб. зверху, даволі нядрэнна.
З “ненавязлівых”, як Вы іх называеце – вяртанне прайграных (калі захочаце – націснулі вярнуць грошы і яны ў вас на рахунку, прычым адразу можна і вывесці, без вейджэраў!).
Я лічу, што дэпазітны бонус не павінен быць абцяжараны. Бонус мусіць давацца як другі шанец пасля прайгрышу. Што ў вас кэшбэк без вэйджара – гэта добра. А вось што тычыцца дэпазітнага бонуса, я заўсёды стараюся яго абыходзіць, калі ён адразу паступае на рахунак.
Можам Вам налічыць бонус пазней, у ручным рэжыме)
Пазней прыйду да вас гуляць, ацэнім гульню на рэальныя грошы. Але перш чым рабіць дэпазіт, пастукаю ў падтрымку, каб бонус аўтаматычна не налічвалі пры дэпазіце. Зараз у мяне там ёсць неадыграны бонус за ўзровень, але балансу няма. Трэба будзе і гэты бонус ануляваць пры дэпазіце.
Пры выснове па бездэпе ён быў абнулены. Неадгуляных бонусаў на вашым рахунку няма.
Пры дэпазіце бонус налічваецца не ў аўтаматычным рэжыме, а пры ўводзе бонус-кода. Калі вы яго не ўвядзеце, ён ніяк налічаны не будзе. Але для ручнога налічэння вітальнага бонуса загадзя звярніцеся ў падтрымку (бо тэрмін дзеяння гэтага бонуса можа скончыцца).