Бездэпазітны бонус за рэгістрацыю ў памеры 500 рублёў у казіно Jack
Эксклюзіўныя бонусы ад 4LUCK
|
5 December 2016
ад
LiliyaPlaschova
|
104 Адказу
|
9,060 Праглядаў
|
12 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Добры дзень, прадстаўнік, вітаем вас. Скажыце, калі ласка, дзе даведацца гісторыю вэйджэра?. Раскажыце пра вашы навіны, можа вы хочаце набыць гульні ад розных вытворцаў? Мяне радуе, што вы аператыўна выплачваеце выйгрышы.
І мы вас вітаем і чакаем на нашым сайце)
Па вэйджэру інфармацыя даступная па запыце ў падтрымку. Для зручнасці, паспрабуем дадаць гэтую інфармацыю ў кабінет.
Новыя гульні будуць дадавацца ў бліжэйшы час. Таксама распрацоўваецца мабільная версія казіно. Выплаты адбываюцца хутка, але на дадзены момант у ручным рэжыме (на перыяд дзеяння акцыі “Бездепазітны бонус”).
Добры вечар..я тут, здаецца, усё наглуха паламаў 😁 Увогуле ні адна гульня не загружаецца…пішэ, маўляў, трэба скончыць папярэднюю…і выкідвае на нейкую сцяну тэксту…Гэта пачалося пасля змены вартасці крэдыту спачатку на 0.1, потым на 0.5…
Добры. З такім не сутыкаўся)
Паспрабуйце вярнуць намінал стаўкі (на 1, хутчэй за ўсё) і ўвайсці ў гульню, пасля якой пачаліся праблемы.
Падкажыце лагін, зараз паглядзім
😮 хм….увогуле печыва я ачысьціў…тая ж самая фігня…І пачалася яна пасля змены наміналу манеты..і рэгістраваўся я праз Яндэкс…зараз адрас электроннай пошты ў ЛС кіну.
Ну калі тут нават прадстаўнік ёсць, то пайду і я паспрабую пагуляць. Увогуле з’яўленне прадстаўніка казіно – гэта правільны падыход!
🙂 Увогуле тыкаў метадам ужо згаданага тыку па годнасці крэдыту і ўсё ж усё стала на свае месцы 😎 Вам бы выправіць гэтую праблему…. недапрацавана гэта.
Перадамо інфармацыю. Дзякуй. Але раней не сутыкаліся з ёй.
Дзе па бездэпу вагер глядзець?
Неабходна звярнуцца ў падтрымку на сайце.
Вельмі шмат зваротаў у падтрымку адносна таго, адыграны ці вэйджар. Прошу хоць прыблізна ацэньваць памер сваіх ставак.
Гулец зрабіў ставак на 178 руб. і піша, ці адыграны вэйджар 🙂
P.S. Вэйджар па бяздепазітным бонусе складае х50
Гэта азначае, што для магчымасці зрабіць вывад выйгрышу, Вы павінны зрабіць ставак на больш чым 25 000 руб. (500 руб. * 50).
атрымана) і зліта(
ну я-то па 30-50 рублёў кручу ўжо паўгадзіны) яшчэ ні разу не напісаў у саппорт) людзі тут не дурныя сядзяць) а падтрымка няхай адрабляе сваю зп, калі вы не можаце зрабіць нармальную шкалу. Але просьба, думаю, будзе пачута форумчанамі!
Пасябраваў з саппортам у чаце, каб атрымаць бездеп, трэба было толькі ўказаць нумар тэл., ну ўнёс нумар – выдало памылку, тэхнікі нібыта разбіраюцца. Абяцалі адказаць на пошту, чакаю. 😎
Нумар трэба ўводзіць там, дзе ты ўводзіш бонусны код… і код прыходзіць на тэлефон.
скрыпт жах)))
з ностальгіі нават у стары добры слотхаус дэпнуў, бясспяхова
па страхоўкам у бонусах у Ігрософце нічога не зразумеў. у Крэйзі Манкі не было каскі. у Резидент быў вогнетушыцель . ад чаго залежыць незразумела? ну дакладна не ад стаўкі
хызы, пацаны) 10к на рахунку сяджу пахаю па тых стаўках, па якіх хачу, і мне сыпле. Нават у чат пісаць не хачу. бо ведаю, што ўжо адбіў або дзе-небудзь побач, хачу тупа па 200р пагуляць у скрыпты))))
Не перабарайся 😁 косарик вывади законна адбіты))А астатняе можна зліваць 😁
Даючыя слоты 🙂
Закидайце рэальныя грошы, бяздеп не тое)
не растеряўся прадстаўнік 😁
ага) вось якраз касар вывяду ваш і вам жа задэпаю.
Паглядзім 🙂
Бонус атрымаў вышэй за 700 руб не ўдалося падняць гуляў па 27 руб 🙂
а ты ж ведаеш, што не буду дэпаць да вас ваш жа касар, прама як Ванга)))
адыграў, паставіў на вывад касарік, усе слоты сыпалі як Маражэнка, чаму на піздэп так 😮 , даунстрик ужо год на рэал, а піздэпы заўсёды стрэляюць 😆