Бездэпазітны бонус за рэгістрацыю ў памеры 500 рублёў у казіно Jack
Эксклюзіўныя бонусы ад 4LUCK
|
5 December 2016
ад
LiliyaPlaschova
|
104 Адказу
|
9,059 Праглядаў
|
12 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Бездэпазітны бонус 500 руб.:
Даступны новым гульцам, указаўшы пры рэгістрацыі бонус-код JKC500 і нумар свайго мабільнага тэлефона.
Вейджар х50
Максімальны вывад: 1000 руб.
🔗
УВАГА! КАЗІНО Ў СПІСЕ НАГЛЯДУ!
Нарахаванне бонуса імгненнае , на тэлефон прыходзіць код , яго ўводзіш на сайце і тут жа бон налічаны . Паспрабуем , што з гэтага атрымаецца )
увогуле марожанка па ходу.але дзякуй за бон.ён атрыманы)
код указваць пасля рэгі ў касы-актываваць бонус
шкода, што 1000 макс
а то нармальна круціць
У мяне рэсурс заблакіраваны.
Не ведаю, як табе так добра насыпае ) Мне трохі давала падняць і ў выніку забрала без вар’ікаў )
адбіў, чакаем…
игрософт прама як з дзяцінства,2 у 2,3 у 3 і потым 3 у 2 дае гадаць
я ў ацтэк голд граў прама сука як учора быццам у жывую сяджу побач з апаратам і куру цыгарэту,струшваючы попел у манетнік))
Піпец як знайсці для Яндэкса блакіроўшчык?
Выплата прыйшла (з камісіяй 😁 )
Ну хоць так і тое нармальна ) Галоўнае, што выводзяць, а не просяць дэпяць а потым марозяцца )
А ну – у каго ДР у бліжэйшы час? 😁
rasjke, а як ты глядзеў вагер? толькі ручна бачу можна лічыць. Ці калі адб’еш, абнуліцца тое, што вышэй за 1к?
дзіўна пры выбары пошты піша такі email зарэгістраваны.перапрабаваў 5 штук усюды зарэган.бред! такога не можа быць! у мяне толькі адна пошта для рэгістрацый.І ў такое я яшчэ не рэгістраваўся
вагер пытаўся ў саппорта
У мяне хутка дзень нараджэння , 17 мая будзе )
дружище гэта косяк.ты проста ігнаруй гэта нажмі ўвайсці і ўвядзі логін і пароль які ўводзіў пры реге
і ўвойдзеш лёгка. толькі цяпер атрымліваецца што ты некалькі разоў зарэгістраваўся))
О, як, мабыць выводзяць… Пайшоў рэгіцца і спрабаваць сваю ўдачу)))
блін ты правы,цяпер на ўсе пашты прыйшлі дадзеныя рэгістрацый.Не буду нават спрабаваць адбівацца,ўсё роўна за аб’юз прымуць.і даказаць не дакажу
Добры дзень. Пры ўзнікненні пытанняў можаце звяртацца ў падтрымку або па магчымасці будзем адказваць тут.
На адзін гульнявы рахунак можаце спакойна актываваць бонус.
Маладзец, што прасілі мін. дэп, док ці яшчэ што? І яшчэ як даведаўся, што адкруціў?.
🙂 атрымана))Пойдзем круціць)