Банк заблакіраваў за вывады і папаўненні
Скаргі і праблемы гульцоў 2026 - Вырашэнне спрэчак
|
26 February 2024
ад
Vio5457
|
58 Адказаў
|
7,806 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
у цябе асабісты рахунак аформлены як ООО або грошы прыйшлі ад ООО ? Паступленне да цябе ад каго было – фізіасоба або камерцыйная кампанія?
Калі памятаеце, раней калі мы рабілі дэпазіт з карты,нам вывад (выплата) ішла як “вяртанне на карту” з крамы (Dama N.V., калі памятаеце),таму нічога нават прад’явіць ніхто не мог,ідзе вяртанне сродкаў,што і было праўдай, зрабіў дэпазіт,пагадаў,зрабіў дэпазіт выйграў,табя вяртаюць сродкі.
Я ніколі вялікіх дэпазітаў не рабіла, ну да 10к максімум. Доўга з карты тинькофф дэпазіты былі і вывады. Яны вытрымалі нават вывад на 600к і на 300к і так па дробязях. Нічога не запытвалі. Потым, праз паўгода, зрабіла маленькі дэпазіт, можа тысячы 3, і потым праз суткі вывад тысячы 7, і тут пачалося. Мяне карту яны не блакавалі, але сталі пісаць у чаце. Куды перакладалі, навошта, колькі. Я сумленна напісала, што былі дэпазіты ў казіно. Папрасілі скрыншоты ўсіх дэпазітаў у 3-х казіно за год😀, я, канечне, спытала, ці не біліся яны галавой у дзяцінстве, але ім пафіг. Сказалі, не прадасіш, мы табе палову функцый у анлайн-банку заблакуем. Я такая “ну окей” і насупала ім там 20 старонак з дэпазітамі. Вядома ж гэта ім нічога не дапамагло. Кажуць, па кожнай транзакцыі інфу трэба. Ну казіно, натуральна, такога не прадасць, ды і мне што, заняцца няма чым больш. Сказала, што вось НДА, адвольце. І перастала карыстацца картай.
Адкрыла карту банка “Совкомбанк” там ён пасля першага дэпазіту ў казіно заблакавалі рахунак, папрасілі прадставіць даведкі з працы аб даходах. Я адразу зразумела, што цяпер пачнецца – зачыніла рахунак.
Адкрыла карту банка “Открытие” там тое самае, паехала рахунак зачыняць, яны ўгаворваць сталі, каб дала тлумачэнні. Я ім адказала, што ведаю вашы тлумачэнні, 500 старонак макулатуры трэба прынесці, а мне лянота.
Цяпер карыстаюся райфайзенам, атрымліваю на яе зарплату і раблю дэпазіты. У самы пачатак атрымала зарплату і адразу пераклала дачцэ 10к, заблакавалася сама транзакцыя, пасля званка супрацоўніка разблакавалі і больш пакуль што пытанняў па ёй няма (поўгода). Але, думаю, што хутка таксама будуць.
У кашалькоў і абменнікаў з крыптай ппц як не жадаецца разбірацца, але, па ўсім відаць, прыйдзецца. Банкі лютуюць. 😀
Тое ж з Озонам у мяне была аналагічная сітуацыя🤦♂️толькі ў мяне не тое што былі вывады з казіно, а проста папаўняў наяўнымі ў банкамце, яшчэ пераклады дасылалі, але праўда шмат і ад розных людзей😀кароч блёкнулі цалкам, што нават нічога купіць нельга было і прама на маркеце ў іх😡папрасілі даць і абгрунтаваць усе папаўненні за апошнія 3 дні😵плюс прадаставіць выпіску з банку таго чалавека, які мне адпраўляў грошы🤦♂️было не проста, але я да ўсіх дабіўся😂😂усё сабраў адправіў, усё ок быццам…дабіраліся да папаўнення праз банкамат, адкуль бабкі, ці ёсць чэк па гэтай аперацыі ну і ў такім духу…потым дайшло да таго, што яны мне кажуць, прадставіце дадзеныя пра тое, што вось чалавек, які мне бабкі пасылаў, тыпу адкуль яму яны паступілі🤦♂️🤣🤣🤣ну тут я ўжо ў канцы афігела канешне🥵кароч мурыжылі дня 4 мяне…я ім напісаў, што прадаставіў усю неабходную інфармацыю па ўсіх аперацыях, калі яны не хочуць разблакаваць мой рахунак, то прашу ў пісьмовай форме па пошце даслаць мне ліст пра тое, што яны адмаўляюцца здымаць абмежаванні з майго рахунку😂😂ня ведаю, спрацавала ці не, але ў той жа дзень знялі ўсе абмежаванні і напісалі, што яны рады далейшаму супрацоўніцтву😂😂
Так там з крыптай увогуле нічога складанага няма. Пару раз папользуешся, усё зразумееш.
Я сутыкаўся. Быў непагашаны крэдыт. Трэба ў банк ісці і разабрацца або пагасіць незакрыты крэдыт. Райффайзен таксама туды ж і Совкомбанк таксама будзе і яшчэ іншыя хутчэй за ўсё іхнія сябры
Гэта якраз нармальная паводзіны, не нармальна калі паніку ўстраивают на роўным месцы, банк на працягу двух дзён абавязаны прадаставіць інфу аб прычынах блока карты. Пасля пяці працоўных дзён абавязаны прадаставіць інфу (пераважна менавіта ў пісьмовым відзе). На які тэрмін заблакавалі рахунак? Рахунак можа ўвогуле не быць заблакіраваны! (гэта вельмі важна). У мяне банк “Адкрыццё” (калі быў камерцыйным) блакаваў карту з перакладам з казіно (azart play), тлумачэнняў ніхто не прасіў, проста сказалі – на працягу месяца разбіраемся. Прыехаў у офіс і задаў адно пытанне – што менавіта вы мне прад’яўляеце???? і ўсё атрымаў праз касу (узялі камісію).
Ну што там у цябе?? Ты грошай атрымаў??? Прыедзь з пашпортам у офіс банка Озон паспрабуй атрымаць. грошы праз кассу( я так рабіў). У мяне ў горадзе ёсць адзін офіс банка Озон. Не ведаю у цябе ёсць?
І прычым банк??????? Яшчэ раз хто такі банк??? Грошы за не закрыты крэдыт ўтрымлівае не банк!!!))) яму загадалі прыставы на законных падставах спісаць або ўтрымаць , да приставоў быў суд(куды ты не прыйшоў і не адмяніў судовы загад, і пасля ніхто табе не перашкаджае, адмяніць судовы загад, і карыстацца далей усімі выгодамі банка))))) аб чым я і спрабую сказаць, што ніхто не можа ў вас забраць грошы!!!!! Для гэтага ёсць шмат структур і органаў.