Банк заблакіраваў за вывады і папаўненні
Скаргі і праблемы гульцоў 2026 - Вырашэнне спрэчак
|
26 February 2024
ад
Vio5457
|
58 Адказаў
|
7,805 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Падкажыце, хто ўжо сустракаўся з блакіроўкай. Озон банк заблакаваў за вывад і папаўненні ў казіно. Цяпер просіць падрабязныя тлумачэнні па кожнай аперацыі. Як паступаць, казаць банку як ёсць? І якія наступствы?
Вельмі мала інфармацыі,кажы, як ёсць! Банк мае рацыю.
калі дагэтуль не прывык д епаць з крыпты, то рыхтуйся банкі будуць адлятаць па 115 фз і нічога не зробіш. Проста дэпай выводзь з розных банкаў
Ды ладна , калі заблакуюць толькі адзін банк. Я больш баюся чорнага спісу ЦБ. Ці не патраплю пасля гэтага?
Гісторыя 10-гадовай даўніны, сябар выйграў на покер Старсе 20k баксаў і пасля вываду на карту Сбера першых 100k руб яму прыляцеў блок… Пайшоў у банк сказаў як ёсць, шо маўляў выйграў, пасля чаго размарозілі і ўсе астатнія сродкі вывелі. Але тады не было такога татальнага кантролю, шо зараз будзе х.з.
Па нумары карткі, депал ці па тэлефоне СБП?
Знаю, што Сбер напружвае, сваіх супрацоўнікаў за стаўкі
Ты работнік Озон?
да пры чым тут работнік? любыя карты любога банка могуць па 115‑ФЗ адляцець, і тады з цябе запатрабуюць справаздачы па ўсіх аперацыях…
Прытым, нельга і ўсё тут, і пры чым тут 115 (аб адмыванні грошай), калі стаўкі зроблены ў легальнай БК(з ліцэнзіяй). Банк расцэньвае іграючага супрацоўніка як пагрозу і гэта нармальна. А што датычыцца 115 ФЗ, то ў мяне блакавалі перавод і карту, перавыдаеш карту, і ўсе грошы аўтаматычна на новай картцы.
Кароч, у цябе там грошы на карце?? Калі ёсць грошы, паспрабуй проста перавыпусціць(я так рабіў, перавод быў на 9тр і на рахунку было 15тр, аўтаматам усе залічылі на новую карту),
У мяне блакавалі, бо думалі, што грошы пераказваю махлярам, хаця службе бяспекі я сказаў, што выразна ўяўляю, каму пераказваю
Толькі па СБП
І грошы на рахунку так і засталіся. Якраз выйгрыш некалькі разоў вывялі і прыйшло. Таксама адно з іх пытанняў: крыніца паходжання грашовых сродкаў, залічаных на рахунак PEREVOD FROM KG, PEREVOD FROM TJ. Проста ўпершыню з такім сутыкаюся
Не, я не працаўнік)
чорт, калі табе блакуюць транзу – гэта адно пытанне, але калі банк бачыць у цябе сістэматычныя p2p-пераклады на невядомых атрымальнікаў (а ў іх ужо даўно ёсць рэестр дропаў), то ты аўтаматычна становішся ўдзельнікам схем абналу казі… а ў гэтым выпадку ў цябе запатрабуюць пацверджанне дадзеных транзакцый і тлумачэнне што гэта і куды, і калі ў пэўны тэрмін ты гэтыя тлумачэнні не даш, банк перастане аказваць табе паслугі… ніякі перавыпуск карты табе не дапаможа. Калі не шаруеш у тым, што адбываецца з плацежкамі казі зараз, то не варта спрачацца з тымі, хто ведае. Адкуль ты ўзяў легальныя БК, калі чалавек кажа, што дэпазіт у казі…
Тады казаць пра папаўненні і вывядзенні, як ёсць з казіно? Ці ўсё ж звярнуцца да юрыста, каб прафесійны адказ далі банку. Як лепш паступіць?
казіно незаконныя,у цябе праблема вывесці грошы з карты Озона ? яны абавязаны перавесці твае сродкі па запыце ў іншы банк. але доступ да паслуг іх банка могуць заблакіраваць і юрыст табе тут не дапаможа
Баюся, што занясуць у чорны спіс ЦБ. Ну і праблема перавесці таксама ёсць, буду прасіць тады на пераклад інш. банк
Проста скажы як ёсць, граў у казіно. Забаронаў на гульню ніякіх няма, максімум проста адмовяць у паслугах і ўсё. Перавядзеш свае грошы ў іншы банк.
Мільёны ты ж не перакладаў туды-сюды, таму наўрад ці іх будуць перадаваць у Росфінманіторынг, а яны потым – у ЦБ.
Прымі гэта як першы званочак і вывучы крыпту, там няма нічога складанага.
Добра, дзякуй за параду
Ну вось у мяне Тинькофф асабіста заблакіраваў доступ, калі абароткі за месяц былі каля 3.5кк і з іх дзе-то 30-40% – гэта депы, вывады, там колькасць аперацый была такая, што чорт ні адзін прытомны чалавек не стане на гэта аб’ясненні збіраць ) прасцей перайсці ў іншы банк )
А ўплывае як – на тваю думку – сума сістэматычных p2p перакладаў? Проста ёсць нейкі міф, што калі мільёны там не ганяць, то банкам гэта не асабліва цікава
Мне таксама яны блакавалі, перайшоў на Сбер і ўсё нарм пакуль. Хоць і дэпаю з яго часам.
Хз праўда ці не, кажуць у Тиньке з’явілася функцыя “прашчэння” за 20% ад сумы.
Галоўнае – вялікія сумы адразу не здымаць і не перакладаць больш за 600к. Калі ты кладзеш у месяц 20-30к, то гэта ўвогуле ўсім пафіг. Можа, канешне, здарыцца, што нейкі твой пераклад трапіць пад праверку, але гэта малаверагодна.
гэта ўсё фігня, там тыпа была інфа пра тое, што праз 2 гады будзе індульгенцыя (тыпа пасля 24 месяцаў можна паўторна рахунак стварыць), але майму кенту праз 2 гады так і не аднавілі тиньк