Акцыі і бонусы ад букмекерскіх кантор
Бонусы і акцыі букмекерскіх кантор
|
30 November 2014
ад
PavelFredooc
|
2,520 Адказаў
|
176,456 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Кантора плаціць, дэпал пад бонус пры рэге 200р фрыбет давалі, за деп 200р стаўка зайшла, выплацілі без праблем, праўда сума маленькая.
Winline.ru прыслаў фрыбет 500р чакайце пошту, я ўжо паставіў чакаю матч. 🙂
Бонус даюць толькі тым, каму прыйшла інфармацыя пра бонус на пошту
ты на сайце набываў гэты бонус?
я проста ўнёс 300р у бк і нічога не далі!
за дэп 300р ты атрымліваеш тыя акцыі, якія па змаўчанні ёсць у бк, у нас у краме ты гэты фрыбэт павінен купіць за поінты
Ху я ўвогуле там дэпаліў яшчэ ў 2018 годзе, фрыбэтаў ужо на 3000 заюзаў толькі ні разу не вывёў, там націсні атрымаць фрыбэт, і будуць напісаныя ўмовы.
а ёсць яшчэ якія коды?
Ды там шмат, толькі напэўна 80% ужо не працуюць.
я толькі адзін на 100р і на 10р знайшоў,больш не бачыў
БК Ліга Стаўак павышае стаўкі ў Дзень абаронцаў Айчыны.
Заключыце пари на суму 100 рублёў тыпу «адзінар» на адзін з зыходаў цэнтральнага матчу 27-га тура АПЛ: «перамога «МЮ», «нічыя» або «перамога «Ліверпуля» і атрымаеце 1000 рублёў за правільна ўгаданы зыход.
БК Фонбет дорыць новым кліентам фрыбет у памеры 1000 рублёў за рэгістрацыю ў мабільных дадатках для Android і iOS.
Як атрымаць бонус:
А можна паставіць на ўсе тры зыходы?
глядзячы, колькі ў цябе акаўнтаў 😏
Можаш паставіць.) Але ў зачет пойдзе толькі першая стаўка на 100р.
хлопцы, ад Париматча прыйшоў Бонус 500р ужо на рахунку!
Выперад успейце атрымаць грашовы бонус! – актывуйце бонусную прапанову ў наладах рахунку; – бонус 500р налічыцца на працягу 72 гадзін; – прапанова дзейнічае толькі з 25.02.19 да 28.02.19 уключна. – для вываду сродкаў з гульнявога рахунку пасля налічэння Бонуса неабходна пракруціць суму Бонуса ў дзесяцікроце на стаўках з каэфіцыентам не менш за 1.70.
я так разумею, што на працягу трох дзён трэба актываваць? і пасля адыгрышу ўсю суму можна вывесці ці толькі суму бонуса?
Ужо 25 лютага, я 100р паставіў на нічыю, выйграў, і мне – хуй, а не 1000р, падтрымка там тугая.
Пашлі скрыншот з тэкстам гэтага ліста.
я так разумею гэта адназначна асабістае заахвочванне ад бк.
Таму іншым нічога не свеціць)
У правілах было напісана што разлік будзе 25-га. Так што чакаем.
Неўжо ты таксама ўзяў нычую?🤭 Большасць, у любым выпадку, грузілі на Ліверпуль…😁
Дык узяў па фану і ўжо атрымаў сваю заслужаную 1000р.)
Лайфхак для тых, хто не ў курсе. Думаю такіх большасць)
У каго ёсць акк у марафонбеце павінен ведаць, што там часам бк дае за балы нейкія бонусы.
Тыпу паставь на перамогу Ліверпуля ў матчы супраць МЮ, у выглядзе стаўкі 1х2, і калі пераможа Ліверпуль атрымаеце выйгрыш у 5-разовым памеры.
То бок паставіўшы на перамогу Ліверпуля за 2.20 – 500руб, у выпадку іх перамогі вы атрымліваеце 1100руб + фрыбет на 2500руб.
Так вось, такія матчы ў 90% выпадкаў – ідуць міма. Так як бк ніколі не будзе раздаваць што-небудзь проста так.
Я стаўлю пастаянна насупраць, напрыклад у гэтым матчы 1х МЮ! Прагаў толькі адзін раз, што прыкметна ён быў самы першы. Бо бк толькі запусцілі акцыю, і вырашылі прыгрэць народ)
Матчы такія яны даюць не вельмі часта, можа 2-4 разы на тыдзень. Так што лавіце моманты і будзьце ўважлівыя)
Дагаворнякі ёсць, і бк аб іх не могуць не ведаць, бо яны спонсары)
Лайкі мне, лайкі)
рэбята чэкаеце пашту ! фрыбеты даюць бясплатна![]()
Не знаю для всех это или нет, но пришло письмо на почту.
Паважаны кліент!
Ацаніце магчымасці новага сайта прама зараз і атрымаеце ад
500 000 бонусных балаў на гульнявы рахунак
за карысны, канструктыўны водгук пра працу новага сайта!
паляпшэнні, недахопы ў працы новага сайта ў раздзеле Зваротная сувязь.
на [email protected] з тэмай ліста Новы сайт БалтБет.
Вот новый сайт: https://new.baltbet.ru/live
Не ведаю што за акцыя не магу разабрацца пакуль,але ўсё ж…Чакайце-Betfair…