Акцыі і бонусы ад букмекерскіх кантор
Бонусы і акцыі букмекерскіх кантор
|
30 November 2014
ад
PavelFredooc
|
2,520 Адказаў
|
176,453 Прагляду
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Я проста на ўдачу, але, паходу, не зайдзе…
Фенербахчэ папулярныя, у іх ёсць каманды па футболе, баскете, киберспорце, мб яшчэ дзе
Туркі на хатняй арэне добра гуляюць, так што магчыма і зайдзе.
Бясплатная стаўка 100 руб!
Акцыя абмежавана па часе: да 24.00 МКС 13.02
Пачніце выйграваць больш!
Рэгіструйцеся на Leonbets усяго за адну хвіліну,
і станьце адным з 1000 шчасліўчыкаў, якія атрымаюць бясплатныя 100 рублёў на рахунак!
Пры рэгістрацыі выкарыстоўвайце бонус-код: 100LC3
А яшчэ Вас чакаюць больш за 600 гульняў казіно, крутыя бонусы і акцыі!
Акцыя да Матчу Ўсіх Зорак Адзінай лігі ВТБ!
17 лютага 2019 года ў ВТБ Аране адбудзецца галоўная баскетбольная падзея зімы!
Спецыяльна да гэтай падзеі Фонбет даруе новым карыстальнікам прамакод STARS на 500 ₽!
Вясновая гонка за трафеямі.
Зімовы перапынак пазаду, а гэта значыць, што наперадзе змаганне за перамогу ў самых прэстыжных еўракубках. Пачынаючы з 12 лютага, элітныя клубы Еўропы пачнуць фінальны рывок за трафеямі Лігі Еўропы і Лігі чэмпіёнаў. Пакуль Вы будзеце сачыць за захапляльнымі еўракубкавымі баталіямі, мы правядзём маштабны розыгрыш 300 000 рублёў у БК Леон!
Робце прематч і лайв-стаўкі ад 500 рублёў з каэфіцыентам не менш за 1.60, што ўключаюць прынамсі адну падзею Лігі чэмпіёнаў або Лігі Еўропы, і ўдзельнічайце ў нашай акцыі.
Кожная выйгрышная стаўка будзе прыносіць Вам ачкі. Чым больш такіх ставак, тым вышэй шанцы апынуцца ў ліку пераможцаў! 50 самых выніковых удзельнікаў трапяць у топ турнірнай табліцы і атрымаюць:
1-е месца: 125 000 рублёў;
2-е месца: 90 000 рублёў;
3-е месца: 40 000 рублёў;
4-е месца: 10 000 рублёў;
5-е месца: 10 000 рублёў;
6-е месца: 5 000 рублёў;
7-е месца: 5 000 рублёў;
8-е месца: 3 000 рублёў;
З 9-га па 20-е месцы: па 1 000 рублёў;
З 21-га па 50-е месцы: па 20 фрыспінаў.
Сачыце за абнаўленнямі турнірнай табліцы і падтрымацце любімую каманду разам з намі!
Вынікі акцыі будуць вядомыя на наступны дзень пасля фіналу Лігі Еўропы.
1
промакод у Балтбет РУ BALTWEEK18
Толькі тым , хто атрымаў смс )))
ясна…
СВЯТОЎНАЕ Адкрыццё ПУНКТА ПРЫЁМУ СТАЎАК БАЛТБЕТ У САНКТ-ПЕЦЯРБУРГУ!
Друзі! 15 лютага адбудзецца ўрачыстае адкрыццё новага пункту прыёму ставак БАЛТБЕТ па адрасе: бульвар Менделеева, д16А (м.Девяткино).
Не прапусціце самае яркае адкрыццё лютага і станьце ўладальнікам аднаго з мноства каштоўных прызоў!
15.02.19 з 18:00 вас чакаюць:
Розыгрышы каштоўных прызоў (Тэлевізар Samsung Led, Sony PlayStation 4, Xiaomi Redmi 6, Lenovo Tab 4)
Запальнае шоў-праграма лепшых дзяўчат GoGo, фуршэтны стол, хомякавыя забегі і бясплатныя стаўкі для ўсіх!
Чакаем вас! Будзе супергарача!
Пс. Фрыбет 1к, хз можа камусьці трэба хто ў Піцеры жыве 🙂
Даведаўся б раней, то з’ездзіў бы xP
🔗
Які ў іх мінімальны дэпазіт, каб атрымаць вось гэты бонус? Аб гэтым у іх увогуле нічога не напісана…🤭
Што за х……. адміны? Куды мой пост з зігзагам знік?
Магчыма, праз спасылку выдалілі. Ці што там было?
Я рабіў прыкладна 10 дзён таму дэпазіт у памеры 300р, каб атрымаць фрыбэт-бонус з нашай крамы. А ўчора ў мяне без праблем актываваўся гэты код. Паставіў на ЛЧ, але там было жахліва, а не гульня (і ў першым матчы, і ў другім – нуліны 😁)
Можа хто-небудзь не ведае і каго-небудзе зацікавіць вось тавар з крамы:
🔗
Спасылка была, але я не ведаю, як яе пад хайд хаваць. Ці што там не падабаецца адмінам. Скіну ў акцыі бк.
У нас ёсць бездепы ў Арго і ЗигЗаг. А калі ўжо размяшчаеце. То бярыце спасылку з нашага сайта.
Зигзагспорт. Фрыбэт усяго 200руб, але калі граматна гуляць то і 200 руб вырастаюць да любой сумы! Атыгрыш Х3, для вываду трэба папоўніць на 500 руб. Атыгрываць можна на любую падзею з кф ад 1.8( але, на жаль, толькі ординары) Для актывацыі 200 руб трэба:
1. Перайсці ў асабісты кабінет і запоўніць дадзеныя профілю.
2. Звярнуцца ў чат з кодам FREE200.
3. Ставіць на сваё задавальненне.
P. S. Я новарэг.
Штосьці я не бачыў бездэпы на спорт ад ЗігЗага, і я нубяра, каб шукаць вашы спасылкі.
Ды нешта кантора не ўнушае мне даверу… Калі можна тупа рэгіцца па нумары тэлефона і не запаўняць профіль…
Папоўніў на 300р і імгненна вывёў, там аўтамат на Ківі стаіць. Ну гэта так чыста інсайд)
Так вось якраз часам і трапляюцца канторы зусім без замарочак з рэгай і вэрыфікацыяй і сумленна і хутка плацяць.
Я сёння зарэгіўся з кодам CHAMPION (фрыбэт 500р). Давялося задэпніць 500р праз ківі для актывацыі. Вывелі выйгрыш імгненна.
Я маленька пра іншае, калі зарэгістравалася ніякага кода не ўводзіла. Адразу ў падарунках быў фрыбет 500руб. А па ўмовах які мінімальны дэпазіт каб актываваць, які вэйджар – інфармацыі няма.🤭