Акцыі і бонусы ад букмекерскіх кантор
Бонусы і акцыі букмекерскіх кантор
|
30 November 2014
ад
PavelFredooc
|
2,520 Адказаў
|
176,460 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
колькі гэта ў рублях атрымліваецца?
500
Вось тут абмеркаванні, таварышы, калі ласка. Стаміўся пастаянна пераскокваць у гэтую тэму, каб даведацца, ці не з’явілася што-небудзь новае.
🔗
Адкрый паляванне на мядзведзя.😁
Нарэшце скончыўся зімовы перапынак і ў РПЛ. Ужо з першым днём вясны аднаўляюцца доўгачаканыя паядынкі лепшых футбольных клубаў краіны. Па традыцыі мы вырашылі дадаць вострасці Вашым стаўкам і падрыхтавалі нешта цікавае. 13 відовішчных тураў і столькі ж раздач па 50 000 рублёў – вось што чакае Вас у новай акцыі БК Леон!
Робіце экспрэс-стаўкі ад 500 рублёў з максімальна высокімі каэфіцыентамі і з уступленнем хаця б аднаго матчу РПЛ. У канцы кожнага тура мы будзем падводзіць вынікі і ўзнагароджваць аднаго ўдзельніка, які змог сабраць самы магутны экспрэс і тым самым пераўзысці ўсіх.
Даты бліжэйшых тураў РПЛ:
18-ы тур: 01.03 – 03.03;
19-ы тур: 09.03 – 11.03;
20-ы тур: 15.03 – 17.03;
21-ы тур: 29.03 – 31.03.
Сачыце за абнаўленнямі турнірнай табліцы штодня і за вынікамі кожнай раздачы 50 000 рублёў па заканчэнні асобнага тура РПЛ!
winline, які афшорны, зноў накінуў косар на адзін з аккаў. кароч, такая справа, калі не заходзіш на іх сайт і не звяртаеш на іх увагу, пачынаюць завальваць фрыбетамі
Восьтакая акцыя ў Паріматч!ў прынцыпе нядрэнная прапанова!
melbet365.com/landing/freebet
даюць фрыбэт 500р
патрэбна праходзіць ідэнтыфікацыю за 100р,калі выйгралі з фрыбэта,для вываду патрэбны мін деп 100р
мін вывад 1000р,сёння вывёў 1016р
наверна ў абмеркаванне трэба было засуць твой водзыў =)
у выпадку выйгрышу 500 бонусных вылічваюць?
так, вылічваюць, яны спачатку на бонусным застаюцца, а пасля дэпа на асноўны пераходзяць
нічога не зразумеў)))) але дзякуй што адгукнуўся, зараз пастаўлю на два падзеі, можа выстрэлiць )))) я так разумею што трэба будзе яшчэ 100, сотку закідваць для вываду, кароче фрыха атрымліваецца ў 300р ))))
глi,ты аплачваеш ідэнтыфікацыю,дакладна не ведаю колькі часу займае,я лег спаць,раніцай раніцай ужо ідэнтыфікавалі,паставіў фрыбет,у мяне зайшло,было 960,але яны заставаліся на бонусным,я патэлефанаваў у падтрымку мне сказалі трэба дэпнуць і тады яны на асноўны перайдуць і аднімаецца з выйгрышу сума фрыбета,потым я дабіў да мінімалкі і вывёў,чэкал гэтую кантору,у рэестры ФНС ёсць,гэта значыць легальна
дзякуй, усё зразумеў…ўдачы табе, нам)
То бок трэба задонатзіць праз PAYPENT KASSA 100Р?
І як яны ўвогуле хутка адаб’юць/адобраць?
Каля 4 гадзін прыкладна
🔗
Ні каму не здалося дзіўным, што нейкі хрэн з гары збірае дадзеныя?
Фізічная асоба-прадпрымальнік Тухфатуллин Дамір Ануровіч ажыццяўляе збор ідэнтыфікацыйных даных кліентаў у мэтах прадастаўлення кліентам магчымасці ўдзельнічаць у гульнях у тоталізатары ТАА «МЕЛОФОН» на сайце melbet365
Убачыўшы халяву людзі забываюць пра ўсё.)
Неачаканы падгон для гульцоў ад бк Betmaster. Фрыбэт 1000 рублёў па прома-кодзе CSKRUB100
P.S Тым, хто раней рабіў любы дэпазіт, нічога ўносіць не трэба. Проста актывуйце прома і рабіце стаўкі на любыя падзеі.
ужо не працуе
Усё працуе. Без праблем
Усё працуе. Без праблем.
а мне не далі 😔
Я перад тым як выкласці актываваў. Можа ў кода абмежаваная колькасць актывацый. Ну пра гэта я не чуў.
адказ
адказ
Пішыце камэнты ў адпаведнай тэме…не засмечвайце топік!!! Прашу мадэратара пачысціць апошнія камэнты.
У многіх ён сёння актываваўся. Значыць, табе проста не пашанцавала. Вось прома на 100 рублёў BET2018