Акцыі і бонусы ад букмекерскіх кантор
Бонусы і акцыі букмекерскіх кантор
|
30 November 2014
ад
PavelFredooc
|
2,520 Адказаў
|
176,451 Прагляд
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Сейчас чекнул лк в Фонбет…начислили фрыбет 500р. Я так думаю, што за Зеніт.) Вчера было пусто.
у мяне пусто.
я атрымаў , хз можа пазней і ў цябе будзе , часам чэкай акк
А Смску атрымлівалі на тэл е пра фрыбэце?
Таксама налічылі 500 за Інтэр – Зеніт
Налічылі 500 за Інтер-Зеніт . Пасля стаўкі гэтыя 500 руб з выйгрышу вылічаць ці не ?
прыйшла смс што фонбет дарыць стаўку 500р. за ўдзел у акцыі зеніт-інтэр. для атрымання зарэгіструйцеся на сайце. Але на акаўнце пусто, думаю з-за таго што нумар тэлефона мяняў, паспрабую праз падтрымку вырашыць
А ў мяне такая гісторыя,я зрабіў прагноз, зарэгістраваўся, піша,што рахунак існуе,я ўспомніў лагін , пароль, зайшоў, змяніў нумар на які рабіў прагноз,хз, будзе ці фрыбет,хотя смс прышло на нумар які новы ўвёў…
усё атрымаў, усё нармальна, праўда прэс зноў не зайшоў, ну пафіг
У мяне зайшло, патрабуюць дэп адтуль, куды выводзіш. Міндэп у іх 100 р.
Чарговая акцыя Фонбет
За суперкубак Расіі Лакаматыў-ЦСКА яшчэ нікому не налічылі фрыбет?
Заўтра налічаць
https://ru.leonyson.com/rpl-start-promo
Шлях чэмпіёна!
Яркі і грандыёзны чэмпіянат свету скончыўся, але наперадзе шмат захапляльных матчаў РПЛ, якія могуць прынесці Вам вялікія грошы – і ўсё дзякуючы нашай новай акцыі з прызавым фондам 1 000 000 рублёў! 16 каманд у лізе – 16 удзельнікаў, якія дададуць да свайго стану салідныя грашовыя прызы. Не застануцца без увагі і карыстальнікі, якія занялі з 17-га па 100-е месцы.
З 26.07.18 па 26.05.19 рабіце стаўкі ад 500 рублёў з каэфіцыентам не менш за 1.30 з выкарыстаннем як мінімум аднаго падзеі РПЛ і далучайцеся да нашага шчодрага розыгрышу грашовых прызоў. Кожная выйгрышная стаўка будзе прыносіць Вам ачкі. Чым больш такіх ставак і чым вышэй іх каэфіцыенты, тым вышэй шанцы на перамогу! 100 самых выніковых удзельнікаў патрапяць у топ турнірнай табліцы і атрымаюць:
1-е месца – 300 000 рублёў;
2-е месца – 150 000 рублёў;
3-е месца – 100 000 рублёў;
4-е месца – 75 000 рублёў;
5-е месца – 50 000 рублёў;
6-е месца – 50 000 рублёў;
7-е месца – 50 000 рублёў;
8-е месца – 40 000 рублёў;
9-е месца – 35 000 рублёў;
10-е месца – 25 000 рублёў;
11-е месца – 24 000 рублёў;
12-е месца – 20 000 рублёў;
13-е месца – 15 000 рублёў;
14-е месца – 12 000 рублёў;
15-е месца – 10 000 рублёў;
16-е месца – 10 000 рублёў;
З 17-га па 50-е месцы – па 1000 рублёў;
З 51-га па 100-е месцы – 20 фрыспінаў.
Вынікі акцыі стануць вядомыя пасля заключнага тура Расійскай Прэм’ер-лігі. Сачыце за абнаўленнямі і акцыямі любімага букмекера і падтрымлівайце любімую каманду разам з намі!
Жадаем Вам прыемнай гульні!
Нешта “заўтра” цягнецца ўжо даўно, спадзяюся, гэтую салодкую лавочку яшчэ не зачынілі)
не, учора толькі скончылі за Зеніт раздаваць.
нешта я запутаўся, нагадайце, цяпер за які матч чакаем выплату халявы?)
зразумеў, за ЦСКА, нешта доўга ў гэты раз
па-мойму яны залічваюць у той дзень, калі праходзіць новы матч, вось за Францыю залічылі, калі Зеніт гуляў, а за Зеніт – калі ЦСКА гуляў, наступны матч, быццам, 5-га, напэўна тады і дашуць, а можа я не правы
што-то памятаю такое, напэўна так і ёсць
У правілах было ўказана. налічэнне не пазней 4 жніўня, а выяўленне пераможцаў 31 ліпеня. у гэты прамежак і налічаць усім па спісе. камусьці раней камусьці пазней
непраў, за Зеніт налічылі за 3 дні да пачатку наступнага матчу
Чакаемс
Бонус на рахунку, правярайце.
ага бінга) прыляцеў )