Акцыі і бонусы ад букмекерскіх кантор
Бонусы і акцыі букмекерскіх кантор
|
30 November 2014
ад
PavelFredooc
|
2,520 Адказаў
|
176,450 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Мне да гэтага часу за Харватыя-Англія не нарахавалі. Ці ёсць яшчэ хто-небудзь такі ж?
Налічэнні могуць працягвацца да 31-га чысла!
Таксама бонус будзе налічаны толькі 1-га.
Я ўжо 2 разы атрымаў.
Магчыма, памяняліся ўмовы, гэта быў адказ тэхпадтрымкі.
новая акцыя https://yafootball2018.ru/?utm_source=yandex.ru&utm_medium=cpc&utm_campaign=yafootball2018&utm_content=button#sms_confirmation
Так, залічылі
мяне няма( паходу не ўсім, і так 2 разы ўжо атрымаў)
я ні разу не атрымліваў, мне таксама не залічылі)
спытаў у чаце, сказалі па гэтай акцыі залічэнне бонуса адбываецца да 24 ліпеня.
Таму чакаем!
Я адзін фрыбэт на 1 этапе ўзяў , 3 на другім, а на трэцім 47 балаў не хапіла
я пра іншыя пісаў, не
за балы
Аналагічна
Ну вось і нежданчык прыляцеў ад Фонбет. 500руб за Францыю.)
тожа прыйшло, склаў экспрэс і з 23 падзей не зайшло самае маленькае з кэфам 1,07 я ебу проста, канчатковы быў 18,64
настроей упаў да нуля проста, пад канец матчу пенальці тупа спрацавалі і ўвайшлі ў 1-1 , ёбаныя немцы
Самыя @баные кефы. Колькі разоў на іх гарэлі прэссы… але ўсё роўна бяру.)
4 этап пачаўся !!! Фонбет .
Я ў сераду атрымаў за фінал фрыбэт) Паставіў на Інтэр, але не магу знайсці матч, яго выпадкова не адменілі?
BOXING FREEBET 50%
УСІК – ГАССІЕЎ
21.07.2018
Дачакаліся! Ужо заўтра мы даведаемся «Кароля боксу» ў першай цяжкай вазе. Аляксандр Усік супраць Мурата Гассіева. У гэты вечар адзін з іх стане пераможцам World Boxing Super Series і заваёўвае ўсе 4 чэмпіёнскія паясы.
Да самага грандыёзнага паядынку года, masters-bet падрыхтаваў унікальны бонус. Рабіце стаўку на перадвызначаны паядынак і атрымлівайце «Boxing FreeBet 50%». Сума FreeBet бонуса роўная 50% ад сумы Вашай стаўкі. Максімальная сума Фрыбэт бонуса 500 RUB | 250 UAH | 10 EUR | 10 USD.
ЯК АТРЫМАЦЬ БОНУС?
1) Зрабіць дэпазіт на суму ад 100 RUB | 50 UAH | 2 EUR | 2 USD
2) Зрабіць стаўку ордынар на паядынак Усік – Гассіеў у рэжыме пре-матч з мінімальным каэфіцыентам 1,6.
3) Напісаць на электронны адрас [email protected]: “Boxing FreeBet”.
* FreeBet bonus будзе налічаны на Ваш рахунак на працягу 24 гадзін пасля здзяйснення стаўкі;
* Паставіць FreeBet Вы можаце стаўкай ордынар на любое спартыўнае падзея ў рэжыме пре-матч. Каэфіцыент не абмежаваны;
* Сума Фрыбэт бонуса не можа быць больш сумы Вашага апошняга дэпазіту.
* Пры здзяйсненні стаўкі забаронена карыстацца функцыяй Cash Out;
* Карыстальнік можа зрабіць толькі адну стаўку на паказаную падзею.
З кім павінны былі гуляць?
яны сёння гуляюць у 21:15
Я гэта ведаю
3:3,эх,не відаць фрыбета
Учора ўсё склалася невдала. Яшчэ адна фрыха ад Фонбет:https://yafootball2018.ru/?utm_source=yandex.ru&utm_medium=cpc&utm_campaign=yafootball2018&utm_content=button#sms_confirmation
А я думаю, і за Зеніт залічаць усім. Перад фіналам па гэтай акцыі з двух аккаў зрабіў прагноз. На адным акку – на Францыю, на другім – на Харватыю. У выніку 500 залічылі на абодва акка, нягледзячы на тое, што на другім не ўгадаў зыход. йй
не факт, калі было Харватыя – Англія, я паставіў на Англію і фрыбэт не атрымаў, толькі за Францыю атрымаў