Акцыі і бонусы ад букмекерскіх кантор
Бонусы і акцыі букмекерскіх кантор
|
30 November 2014
ад
PavelFredooc
|
2,520 Адказаў
|
176,451 Прагляд
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
500 налічылі за ЦСКА, але ў гэты раз толькі на адзін акк) На другім браў Лакаматыў
Браў перамогу Локо, але нават за ПАРАЖЭННЕ НАРАХАВАЛІ (250 руб)
А раней 500 давалі,але і за 250 дзякуй
Дарэчы, Ліга Стаўак амаль кожны месяц мне даруе фрыбэт 300 руб, хаця не памятаю, калі там апошні раз стаўіў🙂
500 даюць за перамогу, не?
ліга? колькі катаю там, ні разу не парадавалі, ты абраны
Так, Ліга Ставак
Вось прама без хлусні, амаль кожны месяц даюць фрыбет у памеры 300 рублёў🙂
Часам нават 500 давалі, але апошнім часам 300
500 – гэта калі твай прагноз правільны, а 250 – гэта ўцешны прыз. Так у іх у правілах было напісана ў самай першай акцыі Расія-Уругвай. А раздавалі яны ўсім па пяціхатцы, напэўна, проста па запары падчас ЧМ. Зараз напэўна выдача фрыбэтаў будзе ісці строга па правілах.)
Гэта ў клубе менавіта ці на сайце?проста ні разу не давалі,а майму знаёмаму ўжо некалькі разоў на клубную прыходзілі фрыбэты
Эх
А хто стаўіў на UFC ? атрымалі фрыбэт??
Менавіта на сайце, калі я рэгістраваўся ў Лізе Ставак клубнай карты яшчэ не было, ну па меншай меры я пра яе не ведаў і мне не казалі. 😏
Падкажыце, калі ласка, ці ёсць сэнс рабіць прагнозы калі не новарэг, т.е даюць фрыбэт старычку або як? у правілах жа пішуць што толькі для навічкоў!
Шчасліўчык
Падкажыце, калі ласка, ці мае сэнс рабіць прагнозы калі не новарэг, г.зн. ці даюць фрыбэт старому карыстачу ці як? у правілах жа пішуць што толькі для навічкоў!
даюць усім. галоўнае мець акк у ЦУПІСнай Фонбет.
не даюць фрыбеты калі пазначана што толькі для новых, як за бой боксёраў тупа смс не прыходзіць для пацверджання
Яшчэ адна акцыя Фонбет. Другая па ліку на 5 жніўня)
мне на ўсе акцыі прыйшлі. апрача ufc, там так – толькі для новых
спасылку на акцыю дайце пліз
Прамыя спасылкі на форуме забаронены.
Вось БК. рэгайся😎
🔗
А як тады карыстальнікі павінны заходзіць на старонку акцыі-? Па карцінцы-?))
Хаваць трэба спасылкі😎
Навучы мяне іх хаваць.)
Вось😁