Агляд покер-рума Pelican Poker
Агляды покер-румаў
|
22 студзеня 2019 г.
ад
VyacheslavLenin
|
289 Адказаў
|
15,288 Праглядаў
|
8 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
З пачаткам )) якось гульняў зусім няшмат і вельмі нізкая, спадзяюся турніры плануюцца вышэй за 2 баксы? А і дарэчы, дзе ўвогуле паглядзець, колькі рэйка намясіў?
Я пытаўся ў чаце, сказалі дасылаць ліст на [email protected]
Блін, ну гэта штосьці зусім нязручна, не страшна, вядома, але спадзяюся, што рэалізуюць як-небудзь у больш хуткай форме ))
PS: я штосьці не разумею, быццам жа адзін пул з румам GD4P? А дзе ўсе гульцы адтуль? ці там таксама не шмат? ) онлайн пад 500 чалавек, а гуляюць 10 “калек”
Сёння зрабіў мін. дэпазіт, хачу вывесці, але сам не ведаю за свой рэйк))))
Я там не граў, не ведаю
шмат нагуляў што ўжо выводзіш?
не шмат, але хачу вывесці пад акцыю на ПС, там трэба ўнесці 40
на ківі ці на карту здымаеш? адпішы потым што па тэрмінах
Добра, дэп рабіў праз Skrill
Так. Рэалізуюць. Я цікавіўся, ругаўся ў чаце. Кажу тыпу а як жа так. Сказалі, што вельмі хутка прыкрацяць.
Май на ўвазе. У іх у правілах напісана, што калі вывад ставіш у пятніцу пасля пэўнага часу, то два дні выходных у тэрмінах не ўлічваюцца. Таму грошай чакаць пры такім раскладзе панядзелак-аўторак. Не раней. Рэкамендаваў бы паставіць на вывад у панядзелак раніцай.
Сёння, дарэчы, фрірол у 23-00 па МСК. Маўляў, для дэпазітараў. Білеты, па-майму, ёсць амаль у ўсіх )
Турніры з уваходам $2+ плануюцца і ўжо пастаўлены ў задачу па рэалізацыі.
Хутка будуць даступныя ў лобі.
Ды, пул адзін з GD4P.
Па той інфа, што ў мяне, яны як і раней робяць стаўку на казіно.
500 гульцоў, гэты паказчык паказвае, колькі зараз карыстальнікаў аўтарызаваныя на сайтах.
Зрабіце, калі ласка, аватарку ў выглядзе Пеліканa 🙂 Не, на самай справе, так пачнуць вас пазнаваць на форуме 🤠
Пакуль рукі не даходзяць, вельмі шмат працы.
Але абяцаю, што ў бліжэйшы час я дадам аватар)
Нагадваю, што кожны першы дэпазіт мае круты бонус
Правілы бонусу:
Атрымаць бонус
думаю, з такім падыходам гэты рум дакладна доўга не пратрымаецца. затэставаў вывад і вось што прышлi. нідзе не сустракаў такога бреду, проста тупа разводзяць на дэпазіт і не хочуць плаціць.
У інфармацыі з плацежнымі сістэмамі ўказаныя правілы і ўмовы вываду сродкаў: https://pelicanpoker.com/real-money/payments.html
Ніхто Вас не разводзіць!
Паважаныя гульцы, будзьце, калі ласка, уважлівыя. Калі ўзнікнуць пытанні ці дзе-небудзь сумняваецеся, напішыце ў саппорт, яны дапамогуць Вам разабрацца. На сайце PelicanPoker працуе жывой чат.
Праверана, грошы выводзяць дакладна, як указана ў правілах.
я таксама павёўся на гэту ўлоўку, зрабіў дэп 7, вывесці не змог. У гэтым вінаватыя самі мы, бо чыталі правілы праз радок. У такім выпадку можна зрабіць дадаткова дэп яшчэ 7, не абавязкова рабіць дэпазіт цэлым 10. Галоўнае, каб агульная сума дэпа была 10.(адказ з чата).
праверыў вывад – у ўказаныя тэрміны грошы не вывялі. Чакаю!!!
Затрымка звязана з тым, што Вы ўносілі дэпазіт з YandexMoney, а заяўку аформілі на WebMoney.
І для вываду, каб не адменяць заяўку, неабходна рабіць ручны вывад на ЯндексДеньги з узгадненнем, складаны працэс.
Прашым прабачэння за прычыненыя нязручнасці, але Вы абавязкова атрымаеце выплату, як толькі ўсё будзе ўрэгулявана ў адпаведнасці з унутраным рэгламентам.
Учора, калі пачаўся турнір лігі, зарэгістраваўся на Пелікане ў фрыху, турнір ішоў 9 гадзін, за першае было 50 цэнтаў, не сутнасць
Пытанне – навошта такія фрыхі робіце, ды яшчэ стек 10 000, а блайнды пацягаюцца, усе, паграўшы 2 гадзіны, сядзелі сiтаут, топ‑3 быў я і 2 хлопцы, у іх былі банкі па 1 млн фішак, так я 3 гадзіны толькі рэйзіў, каб дапрацаваць, і да таго часу стаўкі не паднімаліся вышэй за 4500-9000. Увогуле здзівілі такім фарматам, жаданне гуляць фрыхі знікла; калі робіце такі фармат, што турнір slow, то стэкі хай будуць хаця б 1500, а то што за гульня, калі фіналка і таму што турнік ідзе 9 гадзін, а прызавыя капейкі, шмат сітаутаў – гэта не гульня, а фіг ведае што
Вось у цябе вытрыманка! Я б так не змог…
А па сутнасці – так, структуру турніраў трэба пераглядаць, гэтыя ўмовы ўжо празмерныя…
да я б не гуляў,пачаў турнір лігі,і загрузіў пару фрыхаў,потым на Америкас 3-і раўнд граў да раніцы,там таксама сыграў,проста трэба рабіць стэкі 1500,а так пачатковы стек 10 000,і пазняя 2 гадзіны ў фрыхе))