Агляд покер-рума Pelican Poker
Агляды покер-румаў
|
22 студзеня 2019 г.
ад
VyacheslavLenin
|
289 Адказаў
|
15,290 Праглядаў
|
8 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Няхай цябе гэтыя турніры, там і так нармальна рыба клюе, кінь вудачку і чакай..😁
да я ўжо з такімі думкамі прайграў каля 20 баксаў на NL10 там. У турнірах выйграў, але там зноў прайграў. вясёла
не ведаю, на якіх ты там даунов натрапіў… у мяне таварышы ўсё аленяў з мусарам пхаюць і як пушыш 3 бб усе ўрываюцца..😁
дарэчы заўважыў ГСЧ у Пелікане нармальнае..за дзень гульні не ўбачыў тупых пераездаў як у Jokerstars…У якіх ужо другі раз у адной і той жа фрыхе зуум 250$, сёння маіх АА упендюрылі з JJ… 😁
Дык я сам вырашыў паказаць, хто тут бацька і тупа праебаўся на блефах. калолі па Ах на бордзе, дзе зачыніліся ўсе флэшы, стрэты і т.д. Сам далбаяб.
хызы, мяне ў першым жа турніры пераехалі. Маіх АА з АК закрылі – пераехалі на флопе К і на ривере К. Той турнік я, дарэчы, выйграў.
ХрэФігавы з цябе зазывала😁 Ці трэба табе ўвогуле там гуляць?🤭Софт поўнае гаўно. Сядзяць з Q 2 ідуць алін на флопе, не маючы нічога і ў выніку забіраюць банк🤬
Бонус атрымаў, толькі кліент не запушчаецца, акно адкрываецца і на гэтым усё.
Паспрабуй пагуляць з флэшам. І з абнаўленнем Internet Explorer.
Зарэгістраваўся рум па сваім афармленні падобны на Poker GDFPLAY(Pokermira), як зразумеў білетікі 5 штук на турнікі па баксу- дзейнічаюць раз у дзень. Паграем, пратэстуем платформу)
Дзякуй, флэш абнавіў і пайшло)
Сапраўды падобны ? А прачытаць што гэта за рум канечне не лёс ? У нас на форуме ёсць інфа.
У каго яшчэ турнірныя білеты засталіся рэгаемся на вячэрні турык))) пашпілім разам)
Ужо там! Білеты яшчэ ў многіх засталіся😁
Пелікан у рэжыме тэст-драйву, пакуль без зауважанняў.
хто-небудзь ужо выводзіў адсюль ? як я зразумеў кэш адмываць не трэба ?
кеша трэба набіць рэйк 15 працэнтаў
плюс на дэп бон 200 працэнтаў ёсць
Так. Як правільна заўважыў Слава, трэба адбіць 15% рэйка. Выводзіў. Каля 18 гадзін заняў вывад. Да $100. Там рэгламент. Тыпа да 24 гадзін разглядаюць, даюць добро ці недабро і ўжо з моманту зацвярджэння ідзе адлік часу, патрабаванага на вывад. Які ў сваю чаргу залежыць ад сумы.
Тэрміны вываду:
Сайт у ўсіх ляжа ?
Больш за сотню вывёў ? Паціскаю руку
Чытаем уважліва – выйграем абавязкова. Які накер сотачкі 😁
покер-рум чыста для бяздепа, ўключу вечнанезадаволенага, на што яны разлічваюць)))з такімі тэрмінамі вываду
Пелікан не запускаецца толькі ў мяне?
З якімі такімі? У тых жа старзоў, калі дэпнуў – 48 гадзін трэба чакаць і нііпёт…
хз я на покердоме граю, шакалы толькі камісію на вывад зрабілі
на старзах 2 дні прачакаў і атрымаў грошы. а тут можаш праз тыдзень грошы выводзіць і яшчэ + 2 дні чакаць, а то і тры як я з твайго паста зразумеў
Ну залежыць ад сумы як я і напісаў. Калі да соткі, то выйдзе менш за суткі. Але не факт. Рэгламент ім дазваляе атрымліваецца ў такім выпадку да 36 гадзін. Але як на практыцы будзе хз. Можа вельмі хутка ў выніку.