Агляд покер-рума Pelican Poker
Агляды покер-румаў
|
22 студзеня 2019 г.
ад
VyacheslavLenin
|
289 Адказаў
|
15,295 Праглядаў
|
8 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Фрышку гамаю на руме, адны “ананімы” сядзяць – гэта боты, зашыфраваныя ці што?)))
фармат турніру такі_
дужа дзіўна.. як я мог зрабіць заяўку на вэбмані? ну што.. чакаю, трэцяя суткі пайшлі))) можа ў вас няма грошай на ЯДзе, магу даць картку, кінуце туды)))
Пеліканыч, я ўсё яшчэ спадзяюся атрымаць свае капейкі))) я так разумею па выходных не выводзіце!
Ребята а вы в тему с обзором заглядывали? Там же ясно написано,что лучше делать депозит именно в размере 10 долларов, согласно их правил.
У гэтым вінаватыя самі мы, бо чыталі правілы праз радок.🙂
Які максімальны кэшаут з бяздепа 5+5 і дзе глядзець узровень яго адыгравання?
Насколькі я ведаю. Макс кэшaута як і адыгравання няма. Ёсць мінімум, 15 долараў. Але вывад ты не зробіш, пакуль не задэпніш мінімум дзясятку. А вось з дэпазіту трэба набраць 15% рэйка. Даведвацца працэнт адбіцця рэйка пакуль што можна толькі напісаўшы ім на пошту. Адказ прыходзіць хутка.
Куды пелікан знік? дзе мае грошы? Леніn, можа дапаможаш, у цябе, здаецца, ёсць выхад да менеджэраў ці як іх там?
кідай мне логін, зараз адпішу
прыйшлося рабіць запыт нанова…
ну ўсё выдатна
Рэбзя, хто выводзіў з Пелікана на працягу гэтага тыдня? Вісіць зацверджаны вывад ужо тыдзень.. Саппорт кажа пісаць на пошту падтрымкі, падтрымка не адказвае на ліст. Вывад затягнуўся,можа тут нейкую інфу атрымаю.
уточню ў менеджара
Дзякуй, грошы прыйшлі. З кожным вывадам усё даўжэй і даўжэй даводзіцца чакаць
І колькі часу заняў вывад?
мне так нічога і не залічылі, ну да ладна хер ім на каўнер
6 дзён, не лічычы выходныя
Ты з бездепа разганяўся? Мяне цікавіць, дапусьцім я набяру 30 баксаў з бездепа і зраблю дэп 10 каб вывесці, колькі баксаў мне трэба адыграць каб вывесці 40?
Калі не памыляюся, 15% рэйка ад дэпазіту, прачытай тэму – тут ёсць дакладная інфа.
З бездэпа, так.
Ты крыху памыляешся. 10% рэйка ад дэпазіту. Таму рабі дэпазіт мінімум у 10 долараў. І толькі ў 10 !!! а не 7 як пазначана ў касе.
Вітаю.
Паставіў запыт на вывад, учора.
Да гэтага часу няма вываду.
Ленін, я ўбачыў, што вы тут можаце дапамагчы, дапамажыце з вывадам.
Умовы выкананы, дэп 10, вывад на тую ж сістэму, што і быў зроблены дэпазіт, рэйк 15% адбіты. Увогуле ўсё зроблена правільна.
Бездэпазітны бонус быў паспяхова выдадзены!
Чакайце – на аккаунты далі білет на 3 баксы, плюшка на новы месяц)
Чакай вывод і не перажывай, хутка ўсё выведуць
паходу амаль усім даслалі
![]()
Медыя ад удзельніка