Агляд покер-рума Pelican Poker
Агляды покер-румаў
|
22 студзеня 2019 г.
ад
VyacheslavLenin
|
289 Адказаў
|
15,304 Прагляду
|
8 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Саппорт кароч знік. Не адказвае ўжо хвілін 20-30
Мабыць шмат хто адсасвае, ой пля памылка адсылае 😁
Дзякуй за ўказаную памылку. Ва ўсім вінаваты пастаўшчыкі софта і да іх будуць прынятыя меры. Зараз яшчэ вядзецца тэхнічная праўка. Казіно пакуль на стадыі распрацоўкі і ўкладка дададзеная ў якасці тэсту.
Дзякуй Вам за каментары і знойдзеную памылку, бо такога роду заўвагі дапамагаюць нам станавіцца яшчэ лепшымі і весці адкрытую працу з гульцамі.
У вас там саппорт знік. Мінут 30 не адказвае – гэта як мінімум.
так што я бачу, софт знаёмы..😁
Гэты паказчык адлюстроўвае колькасць увайшоўшых у сістэму карыстальнікаў, а не тых, хто грае.
На самой справе ідзе актыўная гульня ў турнірах. Вам неабходна наладзіць фільтры. Вось скрын:
Я абавязкова накірую запыт і ўдакладню, па якой прычыне так адбываецца.
Адкажыце, дзе вашы турніры, на якія я атрымаў 5 білетаў? Я іх не магу знайсці, саппорт дапамагчы не можа
Ідзе вялікая нагрузка па бяздэпазітных бонусах у Live-чат.
Яны адказваюць па парадку, просім набрацца цярпення. Абавязкова дадуць адказ.
Гадзіну ўжо амаль чакаю.
Вось гэты турнір у ўкладцы “Турніры”.
Вам неабходна наладзіць фільтры на МТТ.
Я саппорту пісаў, я не магу зарэгіцца ў гэтым турніры. Па білету. Кнопка неактыўная і не націскаецца тая, што насупраць білета
Кліент, дакладна такі ж, як і ў ПокерДурдома😁 Будзе час, таксама замарочуся і зарэгаюся😎
Саппорт напісаў, што выдалі няправільныя квіткі.
Затащыў на лёгкіх турык + штук 12 нокаўтаў сабраў
![]()
А можна даведацца структуру рэйка і як рэалізаваны рэйкбек? Не знайшоў(ла) нідзе на сайце
Атрымаў ліст аб налічэнні бясдэпа і білетаў. У кліенце покера білетаў не было, звярнуўся ў чат, білеты былі вельмі хутка залічаны.
а мяне пелікан піліканіць, прайшлі суткі, докі загружаныя так і віснуць не правераныя, хоць пару лістоў сёння прыслалі, адно з прывітаннем, другое: дэпай – мы табе яшчэ бабла падкінем…Відаць, у іх аврал з бездэпам..😁
Структура рейку:
3.5% – столы Nl100+
4% – столы Nl10-Nl50
4.5% – столы Nl1-Nl5
Рэалізацыя рейкбека:
1. Кожны карыстальнік атрымлівае 25% пры гульні за любымі кэш сталамі.
2. Па акцыі Релоад Бонус можна атрымаць яшчэ 20%, але вейджар не робіцца за сталамі “Race” (гонка).
P/S: Пры гульні за сталамі “Race” прыблізна пры рейку $20 можна заняць 1 месца і забраць $10, што ўжо будзе складаць 50% + дзеючыя 25%.
У суме можна атрымліваць РБ 45%+. Пад + я маю на ўвазе столы BBJ, дзе дадаткова да РБ можна атрымаць прырост да БР.
Так, ідзе нагрузка на саппорт. У бліжэйшы час усё будзе налічана.
А пакуль Вы чакаеце налічэння, раю Вам узяць удзел у штодзённых Freerolls.
Увогуле так.
Турніраў амаль няма. гарантыя ў іх вельмі маленькая. + Гэтыя турніры не збіраюцца. Учора ўдалося пагуляць толькі ў двух. за 0.55 цэнта і за 2.2, якія ледзь-ледзь сабраліся.
СНГ-турніры, на якія даюць 5 білетаў па 0.91, увогуле не збіраюцца, рэгіўся рэгіўся і не сыграў. Як іх адбіць – я хз.
Кэш-сталы збіраюцца вельмі рэдка. І калі збіраюцца, то з адных і тых жа асоб.
Увогуле не густо. На тым жа покердоме або покермачце пры адкрыцці значна прыемней было граць.
Рум малады і новы і гульцы будуць
Усё можа быць.
Але на дадзены момант, дэпазіты – гуляць на свае не бачу сэнсу па той прычыне, што проста няма з кім там гуляць. Тупа няма з кім.
Як няма з кім😁 Вось з масавіком-затэйнікам і гуляй😄Стварайце прыватныя турніры і катайце.😄
Я заходжу за кэш-столы, і пішу, каб пацаны рэгіліся ў турнірах. Увогуле пустата.
Ну як за кэш-столы. За кэш-стол і сяджу там. заву людзей. Ці трэба мне гэта?