Абмеркаванні пра наш покерны клуб
Паролі на фрыролы - Расклад турніраў
|
2 верасня 2018 г.
ад
AydarKaribullin
|
39 Адказаў
|
4,252 Прагляду
|
8 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Не ведаю. Карэктна ці не. Ну на разгляд мадэратара. Прапаную каб не захламляць нашы тэмы якія звязаныя з Фрыхамі ад Latest-а і Фрыролы ад форумцаў Latest-а,абмяркоўваць тут усе гэтыя пытанні. Тыпа хто які гад а хто які малайчына ))))
Хоць у покер пакуль не гуляю, але заўважыў нейкі напруж… Па гэтай прычыне рэдка туды заходжу, “катлеты і мухі” павінны быць асобна)))
Топік стартару рэспект. Добрая тэма для пасірушак 😆 Падпісаўся. Будзе над чым паржаць))
Дык ты і не гуляў. Хоць і я. Я спачатку пачаў донатзіць. Усяго надонатаваў ….. Увогуле не важна колькі кінуў. Але пасля пэўных падзей не стаў гуляць. На форуме ёсць людзі, якія любую светлую ідэю ў карчыневы вымазаць могуць. І гэта, як ты разумееш, не будзе шакалад.
Слав ну ты ж памятаеш учарашнюю ідэю пра выбар ? Спадзяюся не забыў ? Ці ці. Я пра покерны клуб. Калі ўсё па феншую (як серджио кажа) зрабіць,то гэтая праблема проста знікне сама па сабе )))
Я зразумеў, але як я зразумеў то Рома супраць абодвух варыянтаў))
Думка і клопат – гэта пачэсная абавязак любога, хто паважае сябе Ваяводы. Часам толькі як бы крыва (рэдка, але бывае) атрымліваецца 😉
Сюды перабазуемся. Тут цікавей. Фіш, кажаш. Я таксама фіш. Прыемна пазнаёміцца. Вельмі рады 😁
А ты які фіш?))) Філе о фіш, або так проста фіш?))
філейны канешне, у ўласным соку да таго ж 😁
Ну я, калі што, у маринадзе))))
Гаворка не пра гэта. Удзельнічаць могуць усе ! Усе, хто ў клубе….. А выбар быць ці не быць у клубе, як ты казаў учора, яны будуць самі. Спадзяюся, ты зразумеў, пра што я.
Новыя сродкі прыкупілі? Ці па-старому дихлофосам моріць будзеце? 🤣
Ленін, разбань, зараза!)) Абяцаю не касячыць…
што значыць не касячыць? твае паводзіны кажуць пра цябе – ты касячыш і будзеш касячыць, табе толькі з алькашамі ля дома гуляць у карты, у нармальным грамадстве такім як ты не месца! размова скончана
А суддзі хто??? Памятаю, ты яксьці ляпнуў на стрыме, што воткнуў больш за 100к на рулетцы і ў той жа час дыбал бездепы… Так, што ідзі ў х.й… Ну ты сам зразумеў, хто ты….
Вас толькі нядаўна разбанілі. А вы зноў пачынаеце.
Правакацыя галімая)). Я ім толькі адказваю)). НО ВЫ не баніце старых форумчан… Чаму?? Хаця там проста пздц…
на што звяртаеш увагу? не паддавайся
Ну як бы не баняць за тое, што да цябе такога ніхто з старых форумчан не дазваляе. Ты думаеш, што тут ніхто не ўмее на х.й пасылаць? Насыплюць – не панясеш. Культура і этыка зносін. Вось і ўсе пірагі. А калі бурагозіць з паў-абароту, то так, пагаджуся з прафі – гэта ў доміно з алкашамі, а не на форум
)))
у свой час я таксама павёўся з гарача і паплаціўся ,урок
Ну ідзіце ў х.й) хлопцы…
Тут яшчэ адзін клоўн мяне ў крысятніцтве аб’явіў..)) БЕЗ ПРУФАЎ!!
Ладна б яшчэ ура ура нашаму слаўнаму форуму крычалі. Так яны ўмудраюцца гэты наш форум парафініць.
Доўга хадзіць не трэба. Вось safon, той жа. Як далі модэрку на суседнім, так вырашыў, што Бога за бараду ўлоўіў, і, сыходзячы, кінуў на ўсіх, абражаў каго ні трапіць і Івана ў тым ліку. І самае галоўнае – спрабаваў апусціць форум… За што і быў благополучна забанены… А як хвост прыціснулі, па ўсёй відавочнасці, так прапоўз і пачаў прасіць у Івана, каб вярнулі. Ну а Іван – добрая душа. Вярнуў… Вось такія перавёртышы…