Абмеркаванне спартыўных прагнозаў
Прагнозы і абмеркаванне спартыўных падзей
|
16 сакавіка 2017 г.
ад
VyacheslavLenin
|
1,000 Адказаў
|
22,497 Праглядаў
|
7 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Аахахаха сведчыць па назве – ты плануеш быць галоўным)))
ты на впрогнозе пачынай працаваць ,час жа ідзе
хоць Манчэстэр гуляе і нядрэнна, але ўсё роўна кідаецца ў вочы адсутнасць вядучых гульцоў. Пакуль маю вяртанне па сваёй стаўцы. Спадзяюся на 0-2.
Вальдэс табе зрабіў сюрпрыз, каб моцна не хваляваўся))))))))))))
Карацей Эмпалі парадаваў – узяў Індывідуальны тотал больш за 1 каэф 4.9 увогуле Халявaaaaаааааааа))))))))))))
У сувязі з заходам Эмполи вырашыў брату падарыць 100 гр на стаўку, вось яго падзеі
та не))) проста гучней так)) а мне ўсё роўна, як будзе)
Так, блін, сёння нядзеля а я змагу на впрогнозе зрабіць стаўкі толькі на падзею, якая на 21-45. у мяне 2 футбола сёння было. да кампутару не падыходжу(
ты ў Кіеве знайшоў каманды?
Блін тут Аталанта ужо павінна была ў 1-ым тайме забіваць 3 ,праз сябе красавца амаль не паклалі,Фіалки таксама блін тб2 стаіць індывідуальны яны ў першым тайме на 4-ой хвіліне ўжо зрабілі 11 удараў 5 у створ ппц проста
канечне, тут каманда на вобласць іграе і на раён, 1-е – 2-е месцы займае. Плюс яшчэ за адну там хутчэй за ўсё буду бегаць))
поспеху ў экспрэсе, каб 17 штук падняў)) калі зайдзе Майнц я проста апешаю)
а я браў ТМ 2,5 у Манюнайтэд, як Мідлсбро, якая нехарактэрна для сябе так сыграла, ды яшчэ супраць МЮ, гэта ж не Чэлсі або Тотэнхэм, і Напалі браў фору2(-1), пасля першага тайму ўжо лікаваў, капец што атрымалася
ўжо не падняму ппц проста Тоттэнхэм усё, што меў, забіў без Кейна, 3 галі будзе, напэўна мне патрэбна не больш за 2 ад шпораў.
Майнц ужо 3 павінен быў забіць Ферман проста ўключыў рэжым богаааааааааааааааааааааа
гэта дрэнна (я пра Майнц) проста калі кіпер на куражы то часта атрымліваецца сухі матч, успомні матчы Мілана, калі Доннарума феерыў
да ўжо пафіг,тут фіялкі не змогуць напэўна 2 забіць
Але Аталанта ўжо другі толькі што закатала. Хаця б нешта зайдзе, калі што ў цябе. Але я не магу адысці яшчэ ад каэфа 4,9 твайго на Эмполи, як ты ў іх верыў)?
Глядзі, што Саунгемптон робіць, мда уж
Саўтгемптан таксама рабіў і ў кубку з МЮ, цяпер бы паставіць гол у лайве Валасатага, які з Напалі перайшоў, і на ТБ 4 ЖК, але блін няма такіх прапаноў ((((
Кароче го лавіць выдаленне або пенальці ў матчы Атлетико – Сев
Што адбываецца з Шальке? чаму такая нізкая выніковасць? Дзе Канаплянка, які бы ўсіх разрываў? Зноў Шальке тб2.5 не можа пабіць.. Ужо надакучыла.
Якая ў іх была слабая гульня – 1 абасраны момант за ўсю гульню і яны яго забілі, Майнц павінен быў выйграваць, Ферман зацягнуў гульню.
Аталанта хаця б парадавала мяне
паставіў пресс тупа на матч МС – Лівер каб павучыцца за футбол
які я матч зараз назіраю, фоня ў цябе счытай ужо зайшлі куты і карткі ў Мансити)) тут лік ужо павінен быць 2-2 як мінімум, Фернандыньё не патрапіў у пустыя, махнуў міма мяча, мачышча проста, але гледачы заслужылі на галы і яны павінны быць
проста ппц мда,ЖК і кутовыя ўжо ліч, зайшлі а 3 галы цяпер наўрад ці, канчаныя дешевакі не могуць па мячу трапіць у пустыя закінуць Манэ выхад 1на1 ну і, вядома ж, Кабальера супер сейвы
ну, Манэ скосілі, ён махнуўся і трапіў у нагу абаронцы ззаду, гэта па вялікім рахунку не пенальці, але забіваць мусіў. Нічога, зараз убачым галы, я ўпэўнены)) такія матчы не могуць скончыцца ў сухую. Дарэчы, паходу і я візьму КК зараз)) калі ты 300 грн паставіў то я са сваімі капейкамі гатовы паставіць)))
у мяне на кану 900 гр 300 на ОЗ – ТАК, 300 на выдаленне, 8 баксаў на інакле на тб3, ну і прэс за 50 гр дзе 2 падзеі ўжо зайшло там таксама трэба хаця б 3 галы каб вяртанне
ну выдаленне абавязкова зайдзе)) я ўзяў) ТБ сыграе калі зараз Мансіці заб’е. Калі Лівер – то Сіці зніміцца, але мне такі вынік не падыходзіць, мне патрэбна ОЗ і Ф2 (+1) пакуль гуляе фора
прама па заказе 1-1.а мне яшчэ жк трэба і ўсё тут
мяне якраз патрэбныя 2 галы МС)
часта я так пішу і тут заходзіць)) трэба мне часцей пісаць, прасіць))
Сід, ну вяртанне гэта для цябе адскок будзе, Лівер не заслужыў на перамогу, Лівер вельмі добры, а я за справядлівы футбол
Ну што ж проста іх трэнер абраў зусім іншую стратэгію для сваёй гульні. Ці проста абарона выконвае сваю ролю!
плять суддзя жк не збіраецца паходу паказваць,пакуль каго-то не зламаюць
я чакаю прамую чырвоную)))