Абмеркаванне спартыўных прагнозаў
Прагнозы і абмеркаванне спартыўных падзей
|
16 сакавіка 2017 г.
ад
VyacheslavLenin
|
1,000 Адказаў
|
22,495 Праглядаў
|
7 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Баер козлы не змаглі адказ кінуць, з-за іх у мяне експрэс 5 кэф сышоў з дыстанцыі(( гэта канава, а ўпэўнены, што астатнія ўсе зайдуць, адно з іх ужо зайшло. Мне супрацьпаказана ставіць прэсы. Толькі ординарамі ці двайнікамі буду браць
мляць такі матчышча быў, у другім тайме Лестер еле ногі ўнёс, Вест Хэму проста жэст як не везла і мне не пашанцавала, трэба было тбэху браць і не ібаць сабе мазгі
Што ж у яго такія качэлі пастаянна. Думаю, што падобных матчаў у яго яшчэ ня мала!
Я спрабаваў адкрыць школу стаўак, вучыць людзей свайму вопыту і атрымліваць новы, але неяк ніхто не хоча працаваць, усім толькі давай прагнозы з праходнасцю 75%, але рабіць для гэтага нічога не хочуць
Ахахаха прабач, я быў у бане калі стаўіў – на мяне ўсе як на ідыёта глядзяць што я прыходжу з ноўтбукам))))))
Узяў у лайве пры 0-1 гол Атлеты за 1,62. Заходзіла хоць і з валідолам
Я думаў, што яны пераможуць, але малатобойцы таксама з характарам, таму вырашыў прайсці міма гэтага матчу – шкада
А ў той жа час якія там атрымліваюцца кэфы пры праходнасці ніжэй за 75%? Калі такія высокія, як 6, то я згодзен))))
так з такімі тэмпамі Арсенал і ў топ-4 не патрапіць.
Лестрер і сапраўды як бы прачнуўся. Хутчэй за ўсё Шекспір уліў у іх новае дыханне і жаданне да перамогі
Ну што ж, ужо на аснове ўсяго гэтага можна гуляць. Тым больш што ў наступнай гульні дакладна Арсенал пераможа!
Супраць МС??!! ты жартаўнік
калі на працягу 500 ставак у цябе будзе праходнасць выйгрышных ставак каля 52%-55% гэта ўжо крутыя вынікі., з сярэднім каэфам каля 2
У мяне, напрыклад, праходнасць 56-57 працэнтаў + 10% вяртанне,адпаведна пры сярэднім каэфе 2.03 у мяне атрымліваецца не заходзіць толькі 33% ставак,акупнасць стаўкі складае 12-15%(ROI) атрымліваецца за 7 ставак я ў сярэднім я зарабляю суму роўную самой 1-ай стаўцы
вынікі платных прагнозаў за сёння склалі 3+ 2= і 1- . Думаю заўтра ўзяць ТБ 3.5 у матчы МС – Ліверпуль
Хлопцы зараз каэф просядзе раю ўзяць,у Мілана няма не 1 гульца асноўнага складу з атакі,усе хто гуляюць не забіваюць,а Лападула які на пазіцыі ФРВ заменены на Локателлі які ўвогуле паўабаронца за 19 матчаў толькі 2 галы. Думаю будзе сушка гульні можна нават узяць ТМ 2 за жырненькі каэф.
чувак, дзякуючы табе і некаторым тваім парадам у цябе атрымалася зрабіць карысную рэч як для сябе так і для мяне. Я раней мог зайсці проста ў будку і ўбачыўшы відавочнага фаварыта ўсуцілаць на яго банальную перамогу, не ведаючы толкам складу, якія матчы перад гэтым гулялі, замена ці не трэнер, паказчыкі каманды за апошнія 5 гульняў, іх паласа і многія нюансы ад гульняў дома да гульняў з аўтсайдерамі або фаварытамі. Дзякуй што навучыў і я зараз гэтым карыстаюся, так, я яшчэ не стаўлю вялікія сумы як ты, але паглядзі яшчэ раз мой працэнт пасля гэтага нядзелі. На учора ў мяне на бетоне плюс быў 24%. Паглядзі заўтра ў канцы дня і гэта дзякуючы тваім вучэнням. І я цяпер стаўлячы сам магу ўжо хаця б нейкі рэз паказаць бо дыстанцыя ўжо не маленькая. Так што твае намаганні не марныя і можна далей развіваць у плане школы, хто захоча той пойдзе па маім прыкладзе
Магу падтрымаць! я гляджу на вас абодвух і таксама стараюся вучыцца і аналізаваць
Фонин мне па скайпу даваў некаторыя ўрокі)) так што і з табой таксама можна пагутарыць)) вось глядзі, як у яго сёння плюсуе, і ў мяне сёння, мабыць, атрымаецца адзін з самых лепшых вынікаў за ўсю маю гісторыю ставак ардынармі, засталося б, каб яшчэ адзін гол забіў хто-небудзь у матчы Бетыс – Осасуна
Сід, у Мінесота чакаецца вельмі выніковая гульня, тым больш што гаспадары да гэтага свае ачкі гублялі – ім трэба навярстаць упушчанае, Мінесота сумавала па хатняй пляцоўцы + яны 3 гульні запар прайгралі, будуць рваць
я сёння бачу як мінімум 3 матчы з тоталам больш за 6
давай я цяпер выложу сюды свае скрыншоты з гэтымі трыма матчамі т ы скажаш гэта яны ці не, калі не то выложы свой варыянт
, давай чакаю
ну што скажаш Ленін гэта яны??
Ці можна даведацца, якія сёння матчы будуць самымі выніковымі-?
ну верхні аж заўтра вечарам так што не ён
я трэцім меў на ўвазе ХЗарикенй-Нешвилл
а так – да
я пра Нэшвіл таксама думаў, але мяне спыніў той факт, што я бачыў у жывую іх гульні на выездзе, ну хз яны больш на барацьбу сканцэнтраваныя, а забіваюць толькі калі супернік ну відавочна лохаецца, а пра хазяёў нічога не магу сказаць
Макс дзякуй за добрыя словы,
Макс дзякуй за добрыя словы, але спачатку трэба зарабіць першы мільён, каб іншыя пачалі верыць у тое, што менавіта гэты чалавек іх можа чаму-небудзь навучыць.
Калі-небудзь рэалізую ідэю са школай бэтынгу, але праблема ў тым, што тых, хто хоча вучыцца, амаль няма, бо гэта займае шмат часу, для гэтага трэба быць абсэсіўным. Як мы. А большасці людзей проста лягчэй паверыць у фоташоп з намаляванай статыстыкай, якую ім ўпіхваюць Казахі з Чорт бэт а.
Давай, брат, я веру, што мы пачнем на гэтым паднімаць кэш, потым рэалізуем праект у выглядзе сайта ці нешта такое. Але патрэбны стартовы капітал і ідэя на мільён. Ну і ў канчатковым выніку нам увогуле не давядзецца ставіць грошы, каб іх зарабляць
Дарэчы, пацаны, Мілан увогуле ізі))) Узяў ТМ 2,75 хаця і раіваў тм 2, але зноў не паверыў у сябе
а што, чувак, людзі з дробязяў усе пачынаюць – тыя, хто да вялікага поспеху дайшоў, можа нешта і атрымаецца, я вось зараз аўдыторыю хачу хоць маленькую сабраць сярод знаёмых сяброў або іх знаёмых, каб бачылі нашы плады, цікавіліся, магчыма куплялі прагнозы, а там можа ўсё быць у нас, але мне яшчэ патрэбны вопыт і паднацасіцца, хачу ў лайве навучыцца як ты браць не сцыць такія кэфы.
Я ўжо бачу нашу вывеску – VinFonBet)))